Saakoskentie 37a,b, 49.0 m2

Tupak, sauna, kh, 2 x wc, makuutilat yläkerrassa

139000.00 €

Velaton myyntihinta 139000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kyllä maalla on mukavaa! Saakoskella näpsäkkä vuonna 2003 valmistunut rakennusalan ammattilaisen rakentama pikkuinen talo. Käyttötarkoitusta voi jokainen suunnitella tarpeensa mukaan. Tällä hetkellä Saakoskentien paikka on palvellut majoitusasiakkaita vuokrauskäytössä mutta mikseipä tämä olisi vapaa-ajanvietto paikka itsellesi tai toki mahdollisuudet ovat ympärivuotiseen kotiinkin. Punainen tupa on rakennettu niin, että alakerrassa on tupakeittiö sekä sauna- ja peseytymistilat ja yläkerta on avonaista makuuhuonetilaa. Talossa on sähkölämmitys ja sekä varaava Tiilerin takka. Aurinkoisessa pihapiirissä on uudisrakennuksen lisäksi vanha purkukuntoinen päärakennus sekä vanhat piharakennukset. Piharakennukset voi jatkossa hyödyntää tietenkin varasto tiloina mutta miksei vaikka omaksi kanalaksi. Reilun kolmentuhannen neliön tontti on perinteinen maalaismaiseman pihapiiri. Saakosken kylän sijainti on mukava Korpilahden eteläosassa. Kylän läpi virtaava Saakoski on kiven heiton päässä tontilta. 9-tie on lähellä ja niin Jämsän kuin Jyväskylän suunta on nopeasti saavutettavissa. Sovi kanssani oma yksityinen esittelysi. Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

49.0 m2

Kuvaus

Kyllä maalla on mukavaa!

Saakoskella näpsäkkä vuonna 2003 valmistunut rakennusalan ammattilaisen rakentama pikkuinen talo. Käyttötarkoitusta voi jokainen suunnitella tarpeensa mukaan. Tällä hetkellä Saakoskentien paikka on palvellut majoitusasiakkaita vuokrauskäytössä mutta mikseipä tämä olisi vapaa-ajanvietto paikka itsellesi tai toki mahdollisuudet ovat ympärivuotiseen kotiinkin.

Punainen tupa on rakennettu niin, että alakerrassa on tupakeittiö sekä sauna- ja peseytymistilat ja yläkerta on avonaista makuuhuonetilaa. Talossa on sähkölämmitys ja sekä varaava Tiilerin takka.

Aurinkoisessa pihapiirissä on uudisrakennuksen lisäksi vanha purkukuntoinen päärakennus sekä vanhat piharakennukset. Piharakennukset voi jatkossa hyödyntää tietenkin varasto tiloina mutta miksei vaikka omaksi kanalaksi. Reilun kolmentuhannen neliön tontti on perinteinen maalaismaiseman pihapiiri.

Saakosken kylän sijainti on mukava Korpilahden eteläosassa. Kylän läpi virtaava Saakoski on kiven heiton päässä tontilta. 9-tie on lähellä ja niin Jämsän kuin Jyväskylän suunta on nopeasti saavutettavissa.

Sovi kanssani oma yksityinen esittelysi.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kiinteistöllä on vain yksi rakennuspaikka.
Jos pihapiirissä vanhan päärakennuksen purkaa ja korvaa uudella, on vapaa-ajan asunto (nykyinen uudisrakennus) muutettava talousrakennukseksi. Jos vapaa-ajan asunnon haluaa muuttaa vakituiseksi on vanha päärakennus purettava tai muutettava talousrakennukseksi.

Rakennusoikeutta yhteensä 350 k-m2

Keittiön varusteet

jääkaappi, uuni, astianpesukone, leivinuuni

Kylpyhuone

Kylpyhuone laatoitettu, lattialämmitys, kaksi suihkua. Kosteiden tilojen seinärakenteet tiiltä.

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

harja/pelti

Lämmitys

suorasähkö, varaava takka

Rakennusvuosi

2003

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

139000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

puu