Ruokkeentie 194, 165.0 m2

5 mh, oh, k, khh, ph, sauna, 2*wc, vh, parveke, terassi

347000.00 €

Velaton myyntihinta 347000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tässäpä loistava koti luonnonläheisyyttä ja tilaa kaipaavalle! Vuonna 2012 valmistunut talo on rakennettu lapsiperheen arjen tarpeisiin, ja tilaa oleskeluun ja puuhasteluun riittää sekä sisällä että ulkona. Valoisa kuisti toivottaa tulijat tervetulleiksi, ja säilytystilaa ulkovarusteille on hyvin. Eteisaulasta näkymät avautuvat keittiöön ja olohuoneeseen, jotka ovat mukavasti yhtenäistä tilaa. Makuuhuoneita on yhteensä viisi – yksi alakerrassa ja neljä yläkerrassa. Lisäksi yläkerran aulatilaan saa sijoitettua vaikkapa pienen työpisteen. Arkea sujuvoittavat kaksi wc:tä sekä tilava kodinhoitohuone, jonne on käynti suoraan ulkoa. Ulkoilu- ja harrastusvälineille löytyy säilytystilaa autokatoksen ja -tallin yhteydestä. Oma, lähes 4000 m2:n tontti mahdollistaa monenlaisen harrastamisen. Luonto on läsnä ja metsäpoluille, marjamättäille ja hiihtoladuille pääsee suoraan kotipihasta. Tätä taloa on huollettu ja hoidettu rakkaudella, ja lämmitysmuodoksi on valittu edullinen ja ekologinen maalämpö. Ruokkeentieltä kaupungin keskustaan on matkaa noin 8 kilometriä, ja työmatkan voi taittaa pyörälläkin ympärivuotisesti. Palokankeskuksen kattavat palvelut ovat noin 7 kilometrin päässä, ja Keljon kauppakeskuksetkin alle 15 minuutin ajomatkan päässä. Lähikouluna on Savulahden vuonna 2019 valmistunut päiväkotikoulu (1.-4.lk). Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

165.0 m2

Kokonaispinta-ala

210.0

Kuvaus

Tässäpä loistava koti luonnonläheisyyttä ja tilaa kaipaavalle!

Vuonna 2012 valmistunut talo on rakennettu lapsiperheen arjen tarpeisiin, ja tilaa oleskeluun ja puuhasteluun riittää sekä sisällä että ulkona. Valoisa kuisti toivottaa tulijat tervetulleiksi, ja säilytystilaa ulkovarusteille on hyvin. Eteisaulasta näkymät avautuvat keittiöön ja olohuoneeseen, jotka ovat mukavasti yhtenäistä tilaa. Makuuhuoneita on yhteensä viisi – yksi alakerrassa ja neljä yläkerrassa. Lisäksi yläkerran aulatilaan saa sijoitettua vaikkapa pienen työpisteen.
Arkea sujuvoittavat kaksi wc:tä sekä tilava kodinhoitohuone, jonne on käynti suoraan ulkoa. Ulkoilu- ja harrastusvälineille löytyy säilytystilaa autokatoksen ja -tallin yhteydestä.

Oma, lähes 4000 m2:n tontti mahdollistaa monenlaisen harrastamisen. Luonto on läsnä ja metsäpoluille, marjamättäille ja hiihtoladuille pääsee suoraan kotipihasta.

Tätä taloa on huollettu ja hoidettu rakkaudella, ja lämmitysmuodoksi on valittu edullinen ja ekologinen maalämpö.

Ruokkeentieltä kaupungin keskustaan on matkaa noin 8 kilometriä, ja työmatkan voi taittaa pyörälläkin ympärivuotisesti. Palokankeskuksen kattavat palvelut ovat noin 7 kilometrin päässä, ja Keljon kauppakeskuksetkin alle 15 minuutin ajomatkan päässä.
Lähikouluna on Savulahden vuonna 2019 valmistunut päiväkotikoulu (1.-4.lk).

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: alakerran huoneissa ja keittiössä vinyylilankku (2020)/ yläkerran huoneissa tammiparketti. Kosteat tilat laattaa. Seinät maali/tapetti/kaakeli.

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, verhotangot, varaava takka, matontamppausteline, jätesäiliö, istutukset.

Keittiön varusteet

Jenkkikaappi, pakastekaappi, induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin (hormi), astianpesukone, kivityötasot.

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa suihku.

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikate

Lämmitys

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, lisälämmönlähteenä varaava takka.

Rakennusvuosi

2012

Huoneiden lukumäärä

6

Myyntihinta

347000.00

Kerros

1,5

Rakennusmateriaali

Puu