Runkotie 4 A, 72.5 m2

3h+vh+k+kph+s+lasitettu parveke

113164.63 €

Velaton myyntihinta 119000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Hyvällä ja toimivalla pohjaratkaisulla oleva parvekkeellinen kerrostalokolmio Halssilan Aittorinteeltä! Vuonna 2012 koko huoneiston remontin yhteydessä kylpyhuoneeseen on tehty oma sauna, joten ei tarvitse saunavuoroista murehtia. Talon edessä on lähikauppa ja läheltä löytyvät myös kattavat Seppälän alueen palvelut, esimerkiksi kauppakeskus Seppä, Prisma, Citymarket yms. Vieressä kulkevalta Vaajakoskentieltä on hyvät julkiset liikenneyhteydet Jyväskylän keskustaan ja Vaajakoskelle päin. Soita ja sovi esittely tähän hyväkuntoiseen huoneistoon, missä ei remontille ole tarvetta. Kim Särkkä Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 0503073811 Kim.Sarkka@Savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

72.5 m2

Kokonaispinta-ala

72.5

Kuvaus

Hyvällä ja toimivalla pohjaratkaisulla oleva parvekkeellinen kerrostalokolmio Halssilan Aittorinteeltä! Vuonna 2012 koko huoneiston remontin yhteydessä kylpyhuoneeseen on tehty oma sauna, joten ei tarvitse saunavuoroista murehtia.

Talon edessä on lähikauppa ja läheltä löytyvät myös kattavat Seppälän alueen palvelut, esimerkiksi kauppakeskus Seppä, Prisma, Citymarket yms. Vieressä kulkevalta Vaajakoskentieltä on hyvät julkiset liikenneyhteydet Jyväskylän keskustaan ja Vaajakoskelle päin.

Soita ja sovi esittely tähän hyväkuntoiseen huoneistoon, missä ei remontille ole tarvetta.

Kim Särkkä
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
0503073811
Kim.Sarkka@Savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot ja makuuhuoneen kaapistot kuuluvat kauppaan.

Keittiön varusteet

Tilava ja valoisa keittiö uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2012. Keittiössä varusteina jääkaappi/pakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin ja astianpesukone.

Kylpyhuone

Kylpyhuone nykyaikaistettu vuonna 2012, missä varusteina: suihku, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys. Kylpyhuone laatoitettu ja katto paneloitu.

Kattotyyppi

Harjakatto / peltikate

Lämmitys

Vesikeskuslämmitys

Rakennusvuosi

1972

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

113164.63

Asuntojen lukumäärä

A7

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Runkotie 4

Huoltoyhtiö

Ville Sinettä Aittohuolto Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/4

Rakennusmateriaali

Teräsbetonielementti