Ritopohjantie 29 B, 105.5 m2

4-5 huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna, erill. wc, vaatehuone, lasitettu parveke, terassi, varasto

169000.00 €

Velaton myyntihinta 169000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Siistikuntoinen rivitalohuoneisto kahdessa tasossa, moneen tarpeeseen muuntautuvalla pohjaratkaisulla! Yläkerrassa on olohuoneen ja keittiön lisäksi yksi makuuhuone sekä erillinen wc. Olohuoneesta on käynti lasitetulle, koko huoneiston levyiselle parvekkeelle, joka tuo mukavasti lisätilaa oleskeluun. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, jotka on yhdistetty toisiinsa haitariovella. Tämä mahdollistaa esimerkiksi työtilan erottamisen makuuhuoneesta tai huoneet voi pitää kahtena erillisenä makuuhuoneena. Toisesta makuuhuoneesta on myös käynti rauhalliselle ja suojaisalle takapihalle. Alakerrassa on lisäksi iso entinen varastotila, joka on muuntautunut makuuhuoneeksi tai sitä voi käyttää oleskelutilana. Alakerran pesutiloissa on hyvin tilaa pyykkihuollolle, saunan ikkunasta voi katsella takapihan maisemia. Sisääntulon vieressä on huoneistokohtainen varasto esimerkiksi ulkoiluvälineiden säilytykseen. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevat kaikki tarvitsemasi palvelut: terveysasema, ruokakaupat ja kauppakeskukset, liikuntapuisto ja järvenranta ulkoilumahdollisuuksineen, koulut ja päiväkodit sekä kirjasto, ulkoilumaastot avautuvat omalta etupihalta. Ritopohjantietä on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet Palokan keskustan ja Seppälän palveluiden sekä Palokan kauppakeskusten suuntaan. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400 967 564 ja Mikko Savolainen p. 050 371 0699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

105.5 m2

Kokonaispinta-ala

105.5

Kuvaus

Siistikuntoinen rivitalohuoneisto kahdessa tasossa, moneen tarpeeseen muuntautuvalla pohjaratkaisulla!

Yläkerrassa on olohuoneen ja keittiön lisäksi yksi makuuhuone sekä erillinen wc. Olohuoneesta on käynti lasitetulle, koko huoneiston levyiselle parvekkeelle, joka tuo mukavasti lisätilaa oleskeluun. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, jotka on yhdistetty toisiinsa haitariovella. Tämä mahdollistaa esimerkiksi työtilan erottamisen makuuhuoneesta tai huoneet voi pitää kahtena erillisenä makuuhuoneena. Toisesta makuuhuoneesta on myös käynti rauhalliselle ja suojaisalle takapihalle. Alakerrassa on lisäksi iso entinen varastotila, joka on muuntautunut makuuhuoneeksi tai sitä voi käyttää oleskelutilana.
Alakerran pesutiloissa on hyvin tilaa pyykkihuollolle, saunan ikkunasta voi katsella takapihan maisemia.

Sisääntulon vieressä on huoneistokohtainen varasto esimerkiksi ulkoiluvälineiden säilytykseen. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevat kaikki tarvitsemasi palvelut: terveysasema, ruokakaupat ja kauppakeskukset, liikuntapuisto ja järvenranta ulkoilumahdollisuuksineen, koulut ja päiväkodit sekä kirjasto, ulkoilumaastot avautuvat omalta etupihalta. Ritopohjantietä on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet Palokan keskustan ja Seppälän palveluiden sekä Palokan kauppakeskusten suuntaan.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Tero Tourunen p. 0400 967 564 ja Mikko Savolainen p. 050 371 0699.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Muuta kauppaan kuuluvaa/huoneiston varusteet: verhotangot, sälekaihtimet/rullaverhot, keskuspölynimuri (ylhäällä ei toimi kunnolla), kiinteät valaisimet.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesituuletin/hormi/suodatin (hormi), astianpesukone. Lattia koivuparkettia.

Kylpyhuone

Sähkölämmitteinen lattialämmitys alakerran kylpyhuoneessa. Kylpyhuone remontoitu vuonna 2003. Kylpyhuoneessa suihkuseinä, peili, wc-istuin, pesuallas, säilytyskaappi, pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1989

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

169000.00

Asuntojen lukumäärä

B 13

Taloyhtiön nimi

As Oy Palokan Lounaisrinne

Huoltoyhtiö

Terhi Markkanen

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2/2

Rakennusmateriaali

Betoni