Riihivuorentie 275 F, 51.5 m2

2 makuuhuonetta, tupa, keittokomero, kph, sauna

66000.00 €

Velaton myyntihinta 66000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kiinteistö Oy Lomariihi tarjoaa nykyaikaista ja huoletonta loma-asumista Riihivuoren huipulla, muutaman sadan metrin päässä Riihivuoren hiihtokeskuksen rinteistä! Siistikuntoinen huoneisto, jota on remontoitu runsaasti vuonna 2013, jolloin muun muassa seinät ja katot on maalattu, keittiö remontoitu, wc:n kiintokalusteet ja wc-istuin uusittu, hanat uusittu (wc, keittiö ja pesuhuone), uudet lauteet ja kiuas asennettu, lämpöpatterit vaihdettu ja takka vaihdettu varaavaan. Keittiöstä löytyvät kaikki modernin keittiön tarpeet. Tupa on tilava, ja ruokailutilaan mahtuu ruokailemaan isompikin porukka. Lämpöä ja tunnelmaa tupaan tuo varaava takka. Kahteen makuuhuoneeseen on saatu makuutilat neljälle, olohuoneen levitettävä vuodesohva maksimoi makuutilat. Wc:ssä on kauppaan kuuluva pyykinpesukone, oman saunan löylyissä on mukava lämmitellä rinnepäivän jälkeen. Huoneistossa on myös monipuoliset viihdelaitteet rennompaa oleskelua varten. Vastikkeeseen sisältyy jätehuolto, ja huoltoyhtiö huolehtii muun muassa lumen aurauksesta. Kohde soveltuu erinomaisesti myös vuokrauskäyttöön. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043 ja Petri Heikkilä p. 0505966705.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

51.5 m2

Kokonaispinta-ala

51.5

Kuvaus

Kiinteistö Oy Lomariihi tarjoaa nykyaikaista ja huoletonta loma-asumista Riihivuoren huipulla, muutaman sadan metrin päässä Riihivuoren hiihtokeskuksen rinteistä!

Siistikuntoinen huoneisto, jota on remontoitu runsaasti vuonna 2013, jolloin muun muassa seinät ja katot on maalattu, keittiö remontoitu, wc:n kiintokalusteet ja wc-istuin uusittu, hanat uusittu (wc, keittiö ja pesuhuone), uudet lauteet ja kiuas asennettu, lämpöpatterit vaihdettu ja takka vaihdettu varaavaan.

Keittiöstä löytyvät kaikki modernin keittiön tarpeet. Tupa on tilava, ja ruokailutilaan mahtuu ruokailemaan isompikin porukka. Lämpöä ja tunnelmaa tupaan tuo varaava takka.
Kahteen makuuhuoneeseen on saatu makuutilat neljälle, olohuoneen levitettävä vuodesohva maksimoi makuutilat. Wc:ssä on kauppaan kuuluva pyykinpesukone, oman saunan löylyissä on mukava lämmitellä rinnepäivän jälkeen.
Huoneistossa on myös monipuoliset viihdelaitteet rennompaa oleskelua varten.

Vastikkeeseen sisältyy jätehuolto, ja huoltoyhtiö huolehtii muun muassa lumen aurauksesta.
Kohde soveltuu erinomaisesti myös vuokrauskäyttöön.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Jere Savolin p. 0505461043 ja Petri Heikkilä p. 0505966705.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Autopistokepaikka huoneiston vieressä.
Pintamateriaalit: puulattiat.

Muuta kauppaan kuuluvaa: makuuhuoneiden kalusteet (säilytyskaapit, sängyt, yöpöydät), sohva, tv, stereot ja kaiuttimet, bluray-soitin, ruokailuryhmä, keittiön pienkodinkoneet sekä keittiön tarve-esineitä, pyykinpesukone, ulkokalusteryhmä (viinikaappi neuvoteltavissa).

Keittiön varusteet

Jääkaappi (2019), sähköliesi, kaapistot, astianpesukone (2013). Keittiö remontoitu vuonna 2013, jolloin asennettu astianpesukone ja vaihdettu kiintokalusteet.

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa suihku.

Kattotyyppi

Harjakatto/huopakate

Lämmitys

Sähkölämmitys

Rakennusvuosi

1986

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

66000.00

Asuntojen lukumäärä

F10

Taloyhtiön nimi

Kiinteistö Oy Lomariihi

Huoltoyhtiö

Ari Vaskelainen APV Isännöintipalvelu Ky

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

1/1

Rakennusmateriaali

Puu