Riekonpolku 26, 163.0 m2

5 h, k, khh, 2x kph, s, erill. wc, vh, p, var, at

225000.00 €

Velaton myyntihinta 225000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Suositulla pientaloalueella Palokan Pappilanvuoressa sijaitsee tämä tilava ja hyvin pidetty omakotitalo! Vuonna 1975 rakennetussa alakerrassa sijaitsevat tilava olohuone, makuuhuone, wc/kylpyhuone sekä erillinen keittiö, jossa on mukava kokkailla ja viettää yhteisiä ruokailuhetkiä. Makuuhuoneesta on käynti suojaisalle takapihalle. Valkoiset tyylikkäät portaat vievät 1989 valmistuneeseen yläkertaan. Yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, oleskelutila, mistä on käynti parvekkeelle sekä erillinen wc. Parvekkeella on esimerkiksi mukava viilentyä vierestä löytyvän saunan löylyjen jälkeen. Asunnossa on lisäksi paljon säilytystilaa: kaksi vaatehuonetta, ullakkotila sekä varasto. Autolla on mukavaa lähteä liikkeelle autotallista. Kiinteistö sijaitsee suojaisalla omalla tasamaatontilla, joka rajoittuu pieneen puistoalueeseen. Puistoalueen tuoman yksityisyyden ansiosta kiinteistön asukkaat saavat nauttia omasta rauhastaan. Lähistöllä on kaikki tarvitsemasi peruspalvelut: terveysasema, ruokakaupat ja kauppakeskukset, liikuntapuisto ja järvenranta ulkoilumahdollisuuksineen, koulut ja päiväkodit sekä kirjasto. Kiinteistön läheisyydestä lähtee hyvät kulkuyhteydet keskustan suuntaan. Kysy lisää ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

163.0 m2

Kokonaispinta-ala

224.0

Kuvaus

Suositulla pientaloalueella Palokan Pappilanvuoressa sijaitsee tämä tilava ja hyvin pidetty omakotitalo!

Vuonna 1975 rakennetussa alakerrassa sijaitsevat tilava olohuone, makuuhuone, wc/kylpyhuone sekä erillinen keittiö, jossa on mukava kokkailla ja viettää yhteisiä ruokailuhetkiä. Makuuhuoneesta on käynti suojaisalle takapihalle. Valkoiset tyylikkäät portaat vievät 1989 valmistuneeseen yläkertaan. Yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, oleskelutila, mistä on käynti parvekkeelle sekä erillinen wc. Parvekkeella on esimerkiksi mukava viilentyä vierestä löytyvän saunan löylyjen jälkeen. Asunnossa on lisäksi paljon säilytystilaa: kaksi vaatehuonetta, ullakkotila sekä varasto.
Autolla on mukavaa lähteä liikkeelle autotallista.

Kiinteistö sijaitsee suojaisalla omalla tasamaatontilla, joka rajoittuu pieneen puistoalueeseen. Puistoalueen tuoman yksityisyyden ansiosta kiinteistön asukkaat saavat nauttia omasta rauhastaan.

Lähistöllä on kaikki tarvitsemasi peruspalvelut: terveysasema, ruokakaupat ja kauppakeskukset, liikuntapuisto ja järvenranta ulkoilumahdollisuuksineen, koulut ja päiväkodit sekä kirjasto. Kiinteistön läheisyydestä lähtee hyvät kulkuyhteydet keskustan suuntaan.

Kysy lisää ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Öljysäiliö tarkastettu 5/2018, kulutus noin 2600 litraa/vuosi. Lämmön jakotapa muissa tiloissa vesikiertoinen patterilämmitys, saunassa ja pesuhuoneessa vesikiertoinen lattialämmitys.

Pintamateriaalit: lattiat parketti/lauta, seinät maali/tapetti/lauta.

Muuta kauppaan kuuluvaa: sälekaihtimet.

Keittiön varusteet

Keittiö kodinkoneineen uusittu vuonna 2004. Jääkaappi, pakastekaappi, sähköliesi, liesituuletin (hormi), astianpesukone.

Kylpyhuone

Alakerrassa kylpyhuone, jossa suihku, wc-istuin, peili, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, pesukoneliitäntä.

Yläkerrassa pesuhuone, jossa suihku.

Kaavatilanne

Rakennuskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Öljylämmitys, lisäksi ilmalämpöpumppu.

Rakennusvuosi

1975

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

225000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Tiili/puu