Revontie 3 A, 49.0 m2

2 huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna, terassi, varasto

113919.89 €

Velaton myyntihinta 124000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Rivitalohuoneisto Palokan Ritoniemessä, hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä, muutaman sadan metrin päässä Palokkajärven rannasta! Eteisestä avautuu näkymä koko huoneiston läpi takapihalle asti. Keittiö on kauniin vaalea ja moderniin tyyliin remontoitu, keittiön edusta on laatoitettu. Olohuone on tilava ja keittiön ikkunan edustalla on hyvin tilaa ruokailuryhmälle. Kylpyhuone ja sauna on remontoitu vuonna 2011. Makuuhuoneessa, tuulikaapissa ja eteiskäytävällä on tilavat liukuovikaapistot. Takapihalla on hyvin tilaa oleskeluun ja korkeat aidat rajanaapureiden välillä tekevät pihasta suojaisan. Takapihan puolella on myös ulkovarasto esimerkiksi ulkoilu- tai puutarhavälineiden säilytykseen. Taloyhtiö on hyvin hoidettu, yhtiössä on uusittu muun muassa käyttövesiputkisto vuonna 2016, vesikatto vuonna 2017 ja terassiovet vuonna 2014. Palokan kattavat lähipalvelut ovat vieressä, Seppälän palveluihin on myös lyhyt matka ja hyvät julkiset yhteydet. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

49.0 m2

Kokonaispinta-ala

49.0

Kuvaus

Rivitalohuoneisto Palokan Ritoniemessä, hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä, muutaman sadan metrin päässä Palokkajärven rannasta!

Eteisestä avautuu näkymä koko huoneiston läpi takapihalle asti. Keittiö on kauniin vaalea ja moderniin tyyliin remontoitu, keittiön edusta on laatoitettu. Olohuone on tilava ja keittiön ikkunan edustalla on hyvin tilaa ruokailuryhmälle. Kylpyhuone ja sauna on remontoitu vuonna 2011. Makuuhuoneessa, tuulikaapissa ja eteiskäytävällä on tilavat liukuovikaapistot. Takapihalla on hyvin tilaa oleskeluun ja korkeat aidat rajanaapureiden välillä tekevät pihasta suojaisan. Takapihan puolella on myös ulkovarasto esimerkiksi ulkoilu- tai puutarhavälineiden säilytykseen.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu, yhtiössä on uusittu muun muassa käyttövesiputkisto vuonna 2016, vesikatto vuonna 2017 ja terassiovet vuonna 2014.
Palokan kattavat lähipalvelut ovat vieressä, Seppälän palveluihin on myös lyhyt matka ja hyvät julkiset yhteydet.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Lattiat: parketti, laminaatti, laatta.
Seinät: Tapetti, maali

Keittiön varusteet

Vaaleatkaapistot, erillisuuni, liesitaso, liesituuletin, astianpesukone.

Kylpyhuone

Peili, allaskaappi, kaappi, pesukoneliitäntä, suihku, wc

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Suorasähkölämmitys

Rakennusvuosi

1989

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

113919.89

Asuntojen lukumäärä

as. 2

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kettu-Katila

Huoltoyhtiö

Olli Metsäpelto REIM Jyväskylä Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Rakennusmateriaali

Puu