Rantahaka 19, 191.0 m2

oh+4mh+vh+k+khh+ph+s+2 x erill wc+2 x terassi+parveke+autotalli+varasto

330000.00 €

Velaton myyntihinta 330000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tämä aurinkoiselle tontille vuonna 2012 valmistunut kaunis, tilava ja isollekin perheelle sopiva kivitalo etsii uusia omistajia. Talo sijaitsee lapsiystävällisellä ja rauhallisella Kaijanlammen alueella päättyvän tie varrella. Talo sisältää monia käytännöllisiä asioita isommankin perheen tarpeisiin. Talosta löytyy neljä makuuhuonetta, joista yksi on tällä hetkellä pelihuoneena. Alakerran kodinhoitohuone, wc, pesuhuone ja sauna muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, josta käynti vilvoittelemaan suojaisalle takapihalle. Yläkerrassa on lisäksi toinen erillinen wc, jossa on myös suihku. Keljonkangas on kasvanut todella monipuolisesti viime vuosina palveluineen, kouluineen ja päiväkoteineen, sekä lähistöltä löytyy myös erittäin hyvät ulkoilumahdollisuudet. Lisäksi Keljon marketit ovat kodin ja kaupungin välissä. Soita ja sovi oma yksityinen esittelyaikasi: Kim Särkkä 0503073811, Jere Savolin 0505461043 Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

191.0 m2

Kokonaispinta-ala

280.0

Kuvaus

Tämä aurinkoiselle tontille vuonna 2012 valmistunut kaunis, tilava ja isollekin perheelle sopiva kivitalo etsii uusia omistajia. Talo sijaitsee lapsiystävällisellä ja rauhallisella Kaijanlammen alueella päättyvän tie varrella.

Talo sisältää monia käytännöllisiä asioita isommankin perheen tarpeisiin. Talosta löytyy neljä makuuhuonetta, joista yksi on tällä hetkellä pelihuoneena. Alakerran kodinhoitohuone, wc, pesuhuone ja sauna muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, josta käynti vilvoittelemaan suojaisalle takapihalle. Yläkerrassa on lisäksi toinen erillinen wc, jossa on myös suihku.

Keljonkangas on kasvanut todella monipuolisesti viime vuosina palveluineen, kouluineen ja päiväkoteineen, sekä lähistöltä löytyy myös erittäin hyvät ulkoilumahdollisuudet. Lisäksi Keljon marketit ovat kodin ja kaupungin välissä.

Soita ja sovi oma yksityinen esittelyaikasi:
Kim Särkkä 0503073811, Jere Savolin 0505461043

Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Kauppaan kuuluu kiinteät valaisimet, sälekaihtimet ja verhotangot.

Keittiön varusteet

Avarassa ja tilavassa keittiössä on reilusti säilytystilaa. Keittiössä on varusteina: jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi (2017), liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni (2017), astianpesukone (2017).

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa kaksi suihkua.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harja/pelti

Lämmitys

Sähkölämmitys (LTO) / vesikiertoinen lattialämmitys, 2kpl ilmalämpöpumppuja.

Rakennusvuosi

2012

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

330000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Puu/tiili