Rannankyläntie 445, 250.0 m2

5 huonetta, 2 * keittiö, kh, s, khh, 3* wc, 2 * parveke,

290000.00 €

Velaton myyntihinta 290000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966 705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Rannankylän kansakouluna toiminut, vuonna 1905 rakennettu ja vanhaa kunnioittaen remontoitu hirsirunkoinen monien mahdollisuuksien kokonaisuus nyt myynnissä. Korkeat huoneet, aidot vanhat hirsiseinät ja leveistä lankuista tehdyt lattiat, ne tekevät tastä kodista ainutlaatuisen. Päärakennus on remontoitu pinnoiltaan 1996-1997 pitopalvelutoimintaa varten ja yrittäjäperheen kodiksi. Rakennuksen vesi-, viemäri- sähkö- ja lämmitysjärjestelmät on uusittu, ikkunat asuintilojen osalta ja viimeisimpänä katto 2018. Kokonaisuuteen kuuluu päärakennuksen lisäksi piharakennus, jossa toinen asunto ja varastotiloja sekä erillinen autotallirakennus. Pihapiirissä hienot mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja vapaa-ajan viettoon, mm. pihasauna terasseineen ja paljuineen sekä kota talvi-iltoihin. Täällä asut perinteisessä maalaismaisemassa ja silti Muuramen ja Jyväskylän palvelut ovat nopeasti tavoitettavissa ja golfkenttä parin kilometrin päässä. Kohde sopii monenlaiseen yritystoimintaan, unelmakodiksi lapsiperheelle tai vaikka useamman sukupolven tarpeisiin. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 050 5966705

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

250.0 m2

Kokonaispinta-ala

345.0

Kuvaus

Rannankylän kansakouluna toiminut, vuonna 1905 rakennettu ja vanhaa kunnioittaen remontoitu hirsirunkoinen monien mahdollisuuksien kokonaisuus nyt myynnissä. Korkeat huoneet, aidot vanhat hirsiseinät ja leveistä lankuista tehdyt lattiat, ne tekevät tastä kodista ainutlaatuisen.

Päärakennus on remontoitu pinnoiltaan 1996-1997 pitopalvelutoimintaa varten ja yrittäjäperheen kodiksi. Rakennuksen vesi-, viemäri- sähkö- ja lämmitysjärjestelmät on uusittu, ikkunat asuintilojen osalta ja viimeisimpänä katto 2018.

Kokonaisuuteen kuuluu päärakennuksen lisäksi piharakennus, jossa toinen asunto ja varastotiloja sekä erillinen autotallirakennus. Pihapiirissä hienot mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin ja vapaa-ajan viettoon, mm. pihasauna terasseineen ja paljuineen sekä kota talvi-iltoihin.

Täällä asut perinteisessä maalaismaisemassa ja silti Muuramen ja Jyväskylän palvelut ovat nopeasti tavoitettavissa ja golfkenttä parin kilometrin päässä. Kohde sopii monenlaiseen yritystoimintaan, unelmakodiksi lapsiperheelle tai vaikka useamman sukupolven tarpeisiin.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 050 5966705

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Kaksi keittiötä päärakenuksessa, toinen kotikeittiö ja toinen ravintolakeittiö.

Asunnon keittiössä tilaa isolle ruokapöydälle, paljon työskentelytilaa ja kaappitilaa, astianpesukone, jääkaappi ja leivinuuni.

Kylpyhuone

Suihku, laattalattia, laattaseinä, lattialämmitys

Kaavatiedot

Muuramen kunta

Kattotyyppi

harjakatto/peltikate

Lämmitys

VILP

Rakennusvuosi

1905

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

290000.00

Kerros

1 1/2

Rakennusmateriaali

Hirsirunko