Rajakatu 36 A, 64.0 m2

2 huonetta, keittiö, kylpyhuone

132000.00 €

Velaton myyntihinta 132000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Keskeiseltä sijainnilta Rajakadulta, tunnelmallisesta 40-luvun taloyhtiöstä on vapautunut ostettavaksi tilava kaksio! Asunnosta löytyy lukuisia kauniita alkuperäisiä yksityiskohtia: mm. alkuperäinen, kunnostettu puulattia, alkuperäisiä säilytyskomeroita sekä kauniit lehtipatterit. Asunnon kaikki pinnat ja keittiö ovat kattavasti remontoitu v. 2020: mm. lattiat ovat hiottu ja lakattu, seinät tapetoitu ja keittiöksi asennettu tyylikäs Charmia-keittiö kodinkoneineen. Yhtiössä on mm. ikkunat ja parvekeovet uusittu v. 1997, käyttövesijohdot, viemärit ja sähköt saneerattu v. 2007 ja vesikate uusittu v. 2013. Lähistöltä löytyvät mm. Tourujokilaakso ja Viitaniemen ranta viherkenttineen. Keskustaankin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Tämä asunto sopii kivasti niin omaan käyttöön kuin sijoitukseenkin! Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy nina.tawast@savolin.fi / 0505736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

64.0 m2

Kokonaispinta-ala

64.0

Kuvaus

Keskeiseltä sijainnilta Rajakadulta, tunnelmallisesta 40-luvun taloyhtiöstä on vapautunut ostettavaksi tilava kaksio!

Asunnosta löytyy lukuisia kauniita alkuperäisiä yksityiskohtia: mm. alkuperäinen, kunnostettu puulattia, alkuperäisiä säilytyskomeroita sekä kauniit lehtipatterit. Asunnon kaikki pinnat ja keittiö ovat kattavasti remontoitu v. 2020: mm. lattiat ovat hiottu ja lakattu, seinät tapetoitu ja keittiöksi asennettu tyylikäs Charmia-keittiö kodinkoneineen.

Yhtiössä on mm. ikkunat ja parvekeovet uusittu v. 1997, käyttövesijohdot, viemärit ja sähköt saneerattu v. 2007 ja vesikate uusittu v. 2013.

Lähistöltä löytyvät mm. Tourujokilaakso ja Viitaniemen ranta viherkenttineen. Keskustaankin on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Tämä asunto sopii kivasti niin omaan käyttöön kuin sijoitukseenkin!

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
nina.tawast@savolin.fi / 0505736106

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kauppaan kuuluu irralliset kiinteät kaapistot, kiinteät valaisimet, sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot (2020), naulakko.

Mikro, pyykinpesukone ja eteisen vitriinikaappi voivat halutessa kuulua kauppaan.

Pintamateriaalit: kaunis alkuperäinen puulattia, hiottu ja lakattu v. 2020. Seinät pääosin tapettia (tapetoitu muun remontin yhteydessä v. 2020). Märkätiloissa seinät ja lattia laattaa, katossa paneeli.

Keittiön varusteet

Tyylikkäästi kokonaisuudessaan remontoitu Charmia-keittiö (2020), jonka yhteydessä ikkunallinen ruokailuhuone. Varusteet: astianpesukone, komposiittiallas ja kaarihana, liesituuletin, erillisuuni ja induktioliesitaso, jääkaappipakastin, varaus mikrolle. Työtilat laminaattia. Välitilassa liuskekivilaatta.

Kylpyhuone

Laatoitettu kylpyhuone jossa varusteina: peilikaappi, allas, suihkuseinä, suihku, wc-istuin, bidee, varaus pesukoneelle.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki / kaavoitus

Kattotyyppi

Harjakatto

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1946

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

132000.00

Asuntojen lukumäärä

A 7

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Rajakatu 36

Huoltoyhtiö

Pyry Kortelainen Isännöitsijätoimisto Esa Kortelainen Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/4

Rakennusmateriaali

Kivi