Rajakatu 31 A, 63.5 m2

3 huonetta, avokeittiö, kph, s, lasit. parveke

172133.06 €

Velaton myyntihinta 179000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Valoisa kolmio Rajakadun ja Sepänkadun kulmassa, kauniilla näkymillä vieressä sijaitsevaan Aatoksenpuistoon! Asunnossa on käytännöllinen pohja. Keittiö ja olohuone ovat mukavasti yhtenäistä tilaa. Kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta sijaitsevat omassa rauhassaan huoneiston eri päädyissä. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on käytännöllinen vaatehuone tuomassa lisäsäilytystilaa. Huoneessa on mukava määrä pistorasioita esimerkiksi työpistettä varten. Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Gradian oppilaitos sijaitsee muutaman sadan metrin päässä. Yliopistollekin matkaa tulee vain pari kilometriä. Liikuntamahdollisuuksia on lähellä paljon, muun muassa Viitaniemen kauniit viherkentät ja liikuntapuisto, Tuomiojärven uimaranta sekä Tourujoen luontopolku. Keskustan kauppakeskukset ja ravintolatkin löytyvät pienen matkan päästä. Yhtiö on ollut edullinen hoitovastike 2,80EUR/m2. Ostettavissa myös sähkötolpallinen piha-autopaikka omina osakkeinaan hp. 8.000 EUR. Esittelyt ja lisätiedot: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy Jere Savolin 0505461043 jere.savolin@savolin.fi / Nina Tawast 0505736106 nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

63.5 m2

Kokonaispinta-ala

63.5

Kuvaus

Valoisa kolmio Rajakadun ja Sepänkadun kulmassa, kauniilla näkymillä vieressä sijaitsevaan Aatoksenpuistoon!

Asunnossa on käytännöllinen pohja. Keittiö ja olohuone ovat mukavasti yhtenäistä tilaa. Kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta sijaitsevat omassa rauhassaan huoneiston eri päädyissä. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on käytännöllinen vaatehuone tuomassa lisäsäilytystilaa. Huoneessa on mukava määrä pistorasioita esimerkiksi työpistettä varten.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Gradian oppilaitos sijaitsee muutaman sadan metrin päässä. Yliopistollekin matkaa tulee vain pari kilometriä. Liikuntamahdollisuuksia on lähellä paljon, muun muassa Viitaniemen kauniit viherkentät ja liikuntapuisto, Tuomiojärven uimaranta sekä Tourujoen luontopolku. Keskustan kauppakeskukset ja ravintolatkin löytyvät pienen matkan päästä.

Yhtiö on ollut edullinen hoitovastike 2,80EUR/m2.

Ostettavissa myös sähkötolpallinen piha-autopaikka omina osakkeinaan hp. 8.000 EUR.

Esittelyt ja lisätiedot:

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
Jere Savolin 0505461043 jere.savolin@savolin.fi / Nina Tawast 0505736106 nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Materiaalit: asuintiloissa lattiat linoleumia, seinät oh + mh1: maalia, mh2: tapettia (tapetoitu 2020).
Kauppaan kuuluu: kiinteät valaisimet, rullaverhot, verhotyangot, naulakko, kph:n hyllyt, valaisimet, seiniin kiinnitetyt varusteet.

Keittiön varusteet

Avokeittiö, jossa mukavasti kaappitilaa. Varusteet: täyskorkeat jääkaappi (Samsung) ja pakastin, erillisuuni (Bosch) ja -liesitaso (keraaminen), liesituuletin, varaus mikrolle, astianpesukone (Rosenlew). Materiaalit: Välitila laattaa, työtasot kiveä ja puuta.

Kylpyhuone

Tilava kylpyhuone, jossa varusteina: suihkuseinä, suihku, peilikaappi pistorasialla, allaskaappi, pyykkikaapisto, hyllyt, pesukoneliitäntä. Materiaalit: seinät ja lattia laattaa, katto paneeli.
Kylpyhuoneen yhteydessä siistikuntoinen sauna, jossa sähkökiuas.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpetti / huopa

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2000

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

172133.06

Asuntojen lukumäärä

10

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Kotikoivu

Huoltoyhtiö

Ilkka Kuulasmaa Keski-Suomen Tilivalvonta Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/4

Rakennusmateriaali

Betonielementti