Ota yhteyttä välittäjään

Rajakatu 20, 52.5 m²

2 huonetta, avokeittiö, kph

139 000 €

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen ja valoisaan, juuri huoneistoremontista valmistuneeseen 52,5 m²:n asuntoon, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan etäisyydellä keskustan kattavista palveluista ja ihastuttavista Tuomiojärven rantamaisemista. Kolmannen kerroksen huoneistosta löytyy kaikki tarvittava mukavaan arkeen, kuten tilava makuuhuone ja tyylikäs, moderni olohuoneen ja avokeittiön yhdistelmä, jossa saat kaiken irti kaupunkielämästä. Tässä 1960-luvulla rakennetussa talossa on hissi, joten ylimpiin kerroksiin pääset kulkemaan vaivattomasti.

Asunto on kattavan huoneistoremontin myötä tehty vielä toimivammaksi ja viehättävämmäksi. Leveät ikkunat päästävät ilta-auringonvalon sisään, ja kiintokaluste- ja materiaalivalinnoissa on panostettu ajattomiin yksityiskohtiin talon aikakautta kunnioittaen. Asunnon olohuone ja keittiö yhdistyvät harmonisesti avaraksi ja valoisaksi tilaksi, jonka viihtyisyyttä sisään tulviva illan auringonvalo korostaa. Pelkistetty keittiö sulautuu osaksi sisustusta, ja katse kiinnittyy kauniisiin kaapistoihin, terraza-kuvioituun kivikomposiittitasoon ja eleettömiin lankavetimiin. Tavarat kätkeytyvät katseilta piiloon takaseinän suurikokoisiin kaapistoihin. Aamiaiskaappi ja upea, täysin varusteltu saareke tekevät kokkailusta hauskempaa. Väljä makuuhuone on harmoninen, ja sitä korostavat kauniisti kunnostetut, koko takaseinän levyiset kiintokaapistot sekä juuttipintainen tehosteseinä. Kylpyhuone on täysin remontoitu yhtiön LVIS-saneerauksen yhteydessä v. 2022 ja on sittemmin täysin käyttämätön ja siten uuden veroinen.

Asunto sopii erinomaisesti asukkaalle, joka arvostaa keskustan kattavia palveluita ja aktiivista kaupunkielämää. Lähistön upeat viheralueet, kuten Viitaniemen puistoalue järvenrantareitteineen tarjoavat loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Etsitpä sitten kahvilaa, ravintolaa tai kauppoja, kaikki putiikit ja palvelut löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä keskustasta. Myös kampukset, kuten Rajakadun AMK ja Viitaniemen ammattioppilaitos ovat aivan nurkan takana.

Tässä kodissa yhdistyvät viehättävä tunnelma ja kaupunkielämän mukavuudet. Älä missaa mahdollisuuttasi tulla tutustumaan tarkemmin!

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
0505736106
nina.tawast@savolin.fi

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80333195

Huone-erittely

2 huonetta, avokeittiö, kph

Huoneiden lukumäärä

2

Asuinpinta-ala m2

52.5 m²

Kokonaispinta-ala

52.5 m²

Kerros

3

Rakennusvuosi

1961

Vapautuu

Heti

Tontti

Oma

Palvelut

Keskustan palvelut kävelyetäisyydellä.

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

139 000 €

Velkaosuus

56 665,32 €

Hoitovastike

304,50 €

Rahoitusvastike

514,50 €

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Erinomainen

Sauna

1

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Kaukolämpö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Rajakatu 20

Isännöitsijä

Reim Jyväskylä Oy

Tulevat remontit

Näitä kunnossapitotöitä ovat normaalien vuosittaisten kunnossapito- ja korjaustöiden lisäksi
seuraavat: hissien peruskorjaus/modernisointi.

Tehdyt remontit

Yhtiön rakennuksessa on aiemmin toteutettu seuraavat merkittävimmät kunnossapito- ja muutostyöt: Lämmityksen alajakokeskuksen uusinta (-00), käyttövesiputkiston uusinta (-03), antennisisäverkon digi-TV-saneeraus (-04), ikkunoiden ja parvekeovien uusinta (-04), rappukäytävien ja kellarikerroksen huoltomaalaus (-06), ilmastointikanavien puhdistus (-07), autopaikoitusalueen pohjaus, sadevesiliittymä, salaojan uusinta, perusmuurin vesieristys, asfaltointi, autotallien muuttaminen varastotiloiksi, autolämmityksen uusinta ja jätekatoksen rakentaminen (-10), hissien kuntotutkimus (-11), piharappujen korjaus (-12), katon uusiminen (-13), parvekkeiden kuntotutkimus (-14), parvekkeiden kunnostus (-18), perinteinen lvis-saneeraus (-22) (uusittu myös pesula ja sauna sekä iv-kone), lukituksen uusinta (-22).

Asuntojen lukumäärä

25

Kiinteistönhoito

Huoltoyhtiö

Ilmanvaihto

Koneellinen poisto

Energialuokka

F2013

Asbestikartoitus

1
1

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Keittiön kuvaus

Tyylikäs vaalea avokeittiö (2023), jossa vesipisteellä, huulletulla altaalla, kivikomposiittitasoilla, liedellä ja erillisuunilla varustettu saareke. Takaseinällä korkeat kaapistot, integroitu jääkaappipakastin ja aamiaiskaappi mikroaaltouunivarauksella.

Kylpyhuoneen kuvaus

Kylpyhuone remontoitu yhtiön LVIS-saneerauksen yhteydessä 2022. Kylpyhuone remontin jälkeen käyttämätön.

Olohuoneen kuvaus

Olohuone yhtenäistä tilaa keittiön kanssa. Suurikokoiset ikkunatl joista aukeaa näkymät Rajakadun ammattikorkean kampuksen ja Eeronkadun suuntaan.

Makuuhuoneiden kuvaus

Makuuhuoneessa tyylikkäästi kauttaaltaan kunnostetut kiintokaapistot sekä juuttipintainen tehosteseinä.

Rakennusmateriaali

Tiili

Kohdettä välittää:

Nina Tawast

Kiinteistönvälittäjä, LKV, SKVL laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

050 573 6106 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää:

Nina Tawast

Kiinteistönvälittäjä, LKV, SKVL laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

050 573 6106 Ota yhteyttä välittäjään

Haluan lisätietoja tästä kohteesta

Kohdettä välittää:

Nina Tawast

Kiinteistönvälittäjä, LKV, SKVL laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

050 573 6106 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.