Raivionmutka 8 A, 76.0 m2

3 huonetta, keittiö, kph/khh, sauna, vh, varasto

237000.00 €

Velaton myyntihinta 237000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Juuri valmistunut, porrastettu rivitalohuoneisto rauhallisella pientaloalueella vain muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta! Sisäänkäynti on suojaisa ja katettu, ja sisäänkäynnin yhteydessä on mukavan kokoinen lämmin varasto. Eteiskäytävältä löytyy säilytystilaa ulkovaatteille niin korkeista säilytyskaapeista kuin avonaulakostakin. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa, keittiön saareke jakaa tilaa mukavasti. Olohuoneen isoista ikkunoista avautuvat upeat näkymät viereiselle Pohjanlammelle. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille ja takapihalle. Makuuhuoneet sijaitsevat etupihan puolella, ja pienemmän makuuhuoneen yhteydestä löytyy iso walk-in -closet, johon voi tarvittaessa sijoittaa vaikkapa työpisteen. Laadukkaat materiaalit ja varusteet ovat hyvin aikaa kestäviä. Lämmitysmuotona edullinen ja ekologinen maalämpö. Päiväkodit, koulut ja Kuokkalan keskustan kattavat palvelut ovat lähellä, ja lammen ympäristö tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet luonnon helmassa. Nopean päättäjän etuna rakentaja tarjoaa koko loppuvuoden hoitovastikkeet kaupan päälle toukokuussa 2020 tehtyyn kauppaan. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

76.0 m2

Kokonaispinta-ala

76.0

Kuvaus

Juuri valmistunut, porrastettu rivitalohuoneisto rauhallisella pientaloalueella vain muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta!

Sisäänkäynti on suojaisa ja katettu, ja sisäänkäynnin yhteydessä on mukavan kokoinen lämmin varasto. Eteiskäytävältä löytyy säilytystilaa ulkovaatteille niin korkeista säilytyskaapeista kuin avonaulakostakin. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa, keittiön saareke jakaa tilaa mukavasti.
Olohuoneen isoista ikkunoista avautuvat upeat näkymät viereiselle Pohjanlammelle.
Olohuoneesta on käynti katetulle terassille ja takapihalle.
Makuuhuoneet sijaitsevat etupihan puolella, ja pienemmän makuuhuoneen yhteydestä löytyy iso walk-in -closet, johon voi tarvittaessa sijoittaa vaikkapa työpisteen.
Laadukkaat materiaalit ja varusteet ovat hyvin aikaa kestäviä.
Lämmitysmuotona edullinen ja ekologinen maalämpö.

Päiväkodit, koulut ja Kuokkalan keskustan kattavat palvelut ovat lähellä, ja lammen ympäristö tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet luonnon helmassa.

Nopean päättäjän etuna rakentaja tarjoaa koko loppuvuoden hoitovastikkeet kaupan päälle toukokuussa 2020 tehtyyn kauppaan.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kunto

Erinomainen

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaattia/laattaa, seinät maali/kaakeli.

Keittiön varusteet

Topi-keittiöiden kiintokalusteet ja laadukkaat Gram:n teräksen väriset kodinkoneet; keraaminen erillisliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, jää-/pakastinkaappi.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa wc-istuin, suihku, pesuallas, allaskaapisto, korkeat säilytyskaapit, paikka pesutornille.

Kaavatiedot

Laukaan kunta

Lämmitys

Maalämpö

Rakennusvuosi

2020

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

237000.00

Asuntojen lukumäärä

A 2

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Raivionmutka 8A

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/1

Rakennusmateriaali

Puu