Puutarhakatu 19, 468.0 m2

10 h, 2 k, 4 kph, sauna, 3 erill.wc, p, var

645000.00 €

Velaton myyntihinta 645000.00 €

Kysy lisää:

Juha Niska
050 597 4745
juha.niska@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Myydään vuonna 1929 rakennetun, tyylikkäästi ja aikansa arkkitehtuuria kunnioittaen vuosien saatossa remontoidun Kiinteistö Oy Jyväskylän Puutarhakatu 19 -nimisen yhtiön koko osakekanta. Värimaailma on ylimmissä kerroksissa harmoninen, wc-tilat huokuvat tyylikkyyttä ja holvikaaret ja kattolistat yksityiskohtineen muistuttavat rakennusajan trendeistä. Makkaratehtailija Marjasen rakennuttaman, asemakaavassa suojellun talon asuintilat on sijoitettu kolmeen kerrokseen: ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat keittiö ja oleskelutilat, makuuhuoneet löytyvät yläkerrasta ja pesu- ja kodinhoitotilat takkahuoneineen ja varastoineen kellarikerroksesta. Isossa saunassa mahtuu viihtymään isommallakin porukalla. Jokaisessa kerroksessa on oma suihku-/wc-tilansa ja löytyypä kellarikerroksesta pieni keittokomerokin. Tilat mahdollistavatkin erilaiset asuinjärjestelyt ja kotitoimiston tai -vastaanoton pitämisen asuintiloista erillään. Kiinteistö tarjoaa mahdollisuuksia asumis-, edustus- tai toimitilakäyttöön klassistista arkkitehtuuria arvostavalle. Mainio sijainti keskustan tuntumassa.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

468.0 m2

Kokonaispinta-ala

675.0

Kuvaus

Myydään vuonna 1929 rakennetun, tyylikkäästi ja aikansa arkkitehtuuria kunnioittaen vuosien saatossa remontoidun Kiinteistö Oy Jyväskylän Puutarhakatu 19 -nimisen yhtiön koko osakekanta.

Värimaailma on ylimmissä kerroksissa harmoninen, wc-tilat huokuvat tyylikkyyttä ja holvikaaret ja kattolistat yksityiskohtineen muistuttavat rakennusajan trendeistä.
Makkaratehtailija Marjasen rakennuttaman, asemakaavassa suojellun talon asuintilat on sijoitettu kolmeen kerrokseen: ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat keittiö ja oleskelutilat, makuuhuoneet löytyvät yläkerrasta ja pesu- ja kodinhoitotilat takkahuoneineen ja varastoineen kellarikerroksesta. Isossa saunassa mahtuu viihtymään isommallakin porukalla.

Jokaisessa kerroksessa on oma suihku-/wc-tilansa ja löytyypä kellarikerroksesta pieni keittokomerokin. Tilat mahdollistavatkin erilaiset asuinjärjestelyt ja kotitoimiston tai -vastaanoton pitämisen asuintiloista erillään.

Kiinteistö tarjoaa mahdollisuuksia asumis-, edustus- tai toimitilakäyttöön klassistista arkkitehtuuria arvostavalle. Mainio sijainti keskustan tuntumassa.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat parketti/linoleum/laatta, seinät pääosin maalattu/tapetoitu. Kosteat tilat laatoitettu.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Aumakatto/konesaumattu peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö vesikiertoisilla pattereilla, osassa kosteista tiloista vesikiertoinen lattialämmitys. Kellarikerroksessa avotakka.

Rakennusvuosi

1929

Huoneiden lukumäärä

10

Myyntihinta

645000.00

Kerros

3

Rakennusmateriaali

Tiili/betoni