Pupuhuhdantie 22 A, 78.0 m2

3h,k,kh,s,vh,lasit.p

60706.00 €

Velaton myyntihinta 63000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Pupumäellä kodikas ja hyväkuntoinen perheasunto. Kodikas kolmio rauhallisessa talossa päättyvän kadun päässä. Nätit ja siistit pinnat. Vuonna 2008 remontoitu keittiö on mukavan tilava, tilaa on suuremmalle pöydälle tai vaikka astiakaapille. Pohjaratkaisu on muutoinkin selkeä, huoneissa on tilaa. Säilytystilaa on vaatehuoneessa ja kaapistoissa. Eteinen on ihanan väljä, helppo taistella kurahaalareiden kanssa, pyyhkiä koiran rapatassuja – vaunutkin mahtuvat tarvittaessa eteiseen. Kodissa on myös oikein nätti vuonna 2015 remontoidut kylpyhuone ja oma sauna. Lasitetulta ja suojaisalta parvekkeelta on näkymät takapihan puolelle. Ensimmäisestä kerroksesta huolimatta asunto ei ole maan tasalla. Taloyhtiötä on huollettu asianmukaisesti. Uusittu on mm. ikkunat ja vesikatto. Suurempia remontteja ei ole päätetty. Talon alakerrassa toimii yksityinen palvelukoti. Huhtasuon palvelut kouluineen ja liikuntapaikkoineen ovat lyhyen matkan päässä. Bussiyhteydet ovat hyvät keskustan suuntaan. Sovi kanssani yksityinen esittelysi Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

78.0 m2

Kokonaispinta-ala

78.0

Kuvaus

Pupumäellä kodikas ja hyväkuntoinen perheasunto.

Kodikas kolmio rauhallisessa talossa päättyvän kadun päässä. Nätit ja siistit pinnat. Vuonna 2008 remontoitu keittiö on mukavan tilava, tilaa on suuremmalle pöydälle tai vaikka astiakaapille. Pohjaratkaisu on muutoinkin selkeä, huoneissa on tilaa. Säilytystilaa on vaatehuoneessa ja kaapistoissa. Eteinen on ihanan väljä, helppo taistella kurahaalareiden kanssa, pyyhkiä koiran rapatassuja – vaunutkin mahtuvat tarvittaessa eteiseen.

Kodissa on myös oikein nätti vuonna 2015 remontoidut kylpyhuone ja oma sauna. Lasitetulta ja suojaisalta parvekkeelta on näkymät takapihan puolelle. Ensimmäisestä kerroksesta huolimatta asunto ei ole maan tasalla.

Taloyhtiötä on huollettu asianmukaisesti. Uusittu on mm. ikkunat ja vesikatto. Suurempia remontteja ei ole päätetty. Talon alakerrassa toimii yksityinen palvelukoti. Huhtasuon palvelut kouluineen ja liikuntapaikkoineen ovat lyhyen matkan päässä. Bussiyhteydet ovat hyvät keskustan suuntaan.

Sovi kanssani yksityinen esittelysi

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Täyskorkeat rosteriset jääkaappi ja pakastin (Samsung), erillisuuni (AEG), induktioliesi (AEG). astianpesukone (Asko vm. 2020), liesikupu. Työtasot laminaatti, lattia muovimattoa ja seinät maalattu. Keittiö remontoitu vuonna 2008, kaapistot Puustelli.

Kylpyhuone

Kylpyhuone remontoitu vuonna 2015. Varusteina suihku, kääntyvät "suihkuovet" wc-istuin, kylpyhuonekaapisto, sähköinen lattialämmitys. Seinät ja lattia laattaa.

Kattotyyppi

Tasakatto/huopa

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1977

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

60706.00

Asuntojen lukumäärä

A 3

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Pupusoppi

Huoltoyhtiö

Laura Perälä Sulun Kiinteistönhoito Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/4

Rakennusmateriaali

Betoni