Puolakanmutka 62, m2

Tilan koko 4,28 ha, josta myydään 0,6 -1 ha määräala.

125000.00 €

Velaton myyntihinta 125000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966 705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Päijänteen rantatontti Puolakassa Korpilahdella, jolle kaavan mukainen rakennusoikeus on 100 k-m2 . Upea suojainen rakennuspaikka, joka avautuu etelään Vanhanselän suuntaan. Vastapäinen saari suojaa mukavasti rantaa kovimmilta tuulilta. Tontilta löytyy niin luonnon kalliota ja jyrkästi syvenevää rantaa kuin matalampaa rantaa uimapaikaksi. Koko tilan pinta-ala on 42800 neliötä ja sillä on voimassa olevan rantakaavan mukaan kaksi rakennuspaikkaa. Toiselle rakennuspaikalle on rakennettu pieni saunamökki. Nyt myydään toinen rakennuspaikka joka sijoittuu olemassa olevan rakennuksen oikealle puolelle, paremmin asia selviää kaavakartasta. Tilasta lohkotaan rakennuspaikalle määräala, jonka koko on minimissään 6000 neliötä siten että raja tulee nykyisen mökin oikealle puolelle. Määräalan koko on sovittavissa. Tieyhteys perille ja sähköliitymä nykyisen tilan rajalla.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

m2

Kuvaus

Päijänteen rantatontti Puolakassa Korpilahdella, jolle kaavan mukainen rakennusoikeus on 100 k-m2 .

Upea suojainen rakennuspaikka, joka avautuu etelään Vanhanselän suuntaan. Vastapäinen saari suojaa mukavasti rantaa kovimmilta tuulilta. Tontilta löytyy niin luonnon kalliota ja jyrkästi syvenevää rantaa kuin matalampaa rantaa uimapaikaksi.

Koko tilan pinta-ala on 42800 neliötä ja sillä on voimassa olevan rantakaavan mukaan kaksi rakennuspaikkaa. Toiselle rakennuspaikalle on rakennettu pieni saunamökki. Nyt myydään toinen rakennuspaikka joka sijoittuu olemassa olevan rakennuksen oikealle puolelle, paremmin asia selviää kaavakartasta. Tilasta lohkotaan rakennuspaikalle määräala, jonka koko on minimissään 6000 neliötä siten että raja tulee nykyisen mökin oikealle puolelle. Määräalan koko on sovittavissa.

Tieyhteys perille ja sähköliitymä nykyisen tilan rajalla.

Kaavatilanne

Osayleiskaava

Myyntihinta

125000.00