Puistokatu 33 A, 26.0 m2

1 huone, avokeittiö, kylpyhuone

84979.52 €

Velaton myyntihinta 110000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

ASUNTO VUOKRATTU TOISTAISEKSI VOIMASSAOLEVALLA VUOKRASOPIMUKSELLA (580 eur/kk + vesi + sähkö). Juuri remontoitu yksiö kodikkaan Puistokadun varrella, ydinkeskustan välittömästä läheisyydestä odottaa uutta omistajaansa! Kattavassa remontissa koti on saanut asukseen vaaleat laminaattilattiat, raikkaan valkoiset seinät ja uutuuttaan hohtavan keittiön. Alkuperäinen keittokomero on avarrettu valoisaksi avokeittiöksi. Valkoiset keittiökalusteet tuovat asuntoon avaruutta ja keskipisteenä toimii seinän viereen sijoitettu niemeke, jonka ääreen istahtaa mukavasti aamupalalle ja syömään. Keittiöön on saatu mahtumaan kaikki tarvittava: Gramin erillisliesitaso kahdella levyllä, erillisuuni sekä astianpesukone. Kylpyhuone on uusittu tyylikkäin materiaalein LVIS-remontin yhteydessä keväällä 2020 ja eteiskäytävältä löytyy säilytystilaa korkeista liukuovikaapeista. Yhtiöön on juuri valmistunut kattava LVIS-saneeraus, joka toteutettiin perinteisellä menetelmällä. Remontissa uusittiin viemäri-, käyttövesi-, sähkö-, antenni- ja tietoliikenneverkot sekä kylpyhuoneet. Myös yhtiön yleiset tilat peruskorjattiin tyylikkään toimiviksi. Taloyhtiössä on kaapeli-tv ja Saunalahden kuitunettiyhteys (10 mBit/s yhteys 0 eur/kk, nopeutettavissa lisämaksusta 1000 mBit/s asti). Puistokatu on viihtyisä asuinpaikka. Lähistöltä löytyvät muun muassa Tourujokilaakso ja Viitaniemen ranta viherkenttineen. Keskustaankin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Loistava kohde niin sijoitukseen kuin omaan käyttöön. Pääomavastikkeet on tuloutettu yhtiön kirjanpidossa, joten vuokranantajaosakkaat voivat vähentää ne vuokratuloistaan. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy, Nina Tawast nina.tawast@savolin.fi / 0505736106.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

26.0 m2

Kokonaispinta-ala

26.0

Kuvaus

ASUNTO VUOKRATTU TOISTAISEKSI VOIMASSAOLEVALLA VUOKRASOPIMUKSELLA (580 eur/kk + vesi + sähkö).

Juuri remontoitu yksiö kodikkaan Puistokadun varrella, ydinkeskustan välittömästä läheisyydestä odottaa uutta omistajaansa!

Kattavassa remontissa koti on saanut asukseen vaaleat laminaattilattiat, raikkaan valkoiset seinät ja uutuuttaan hohtavan keittiön. Alkuperäinen keittokomero on avarrettu valoisaksi avokeittiöksi. Valkoiset keittiökalusteet tuovat asuntoon avaruutta ja keskipisteenä toimii seinän viereen sijoitettu niemeke, jonka ääreen istahtaa mukavasti aamupalalle ja syömään. Keittiöön on saatu mahtumaan kaikki tarvittava: Gramin erillisliesitaso kahdella levyllä, erillisuuni sekä astianpesukone. Kylpyhuone on uusittu tyylikkäin materiaalein LVIS-remontin yhteydessä keväällä 2020 ja eteiskäytävältä löytyy säilytystilaa korkeista liukuovikaapeista.

Yhtiöön on juuri valmistunut kattava LVIS-saneeraus, joka toteutettiin perinteisellä menetelmällä. Remontissa uusittiin viemäri-, käyttövesi-, sähkö-, antenni- ja tietoliikenneverkot sekä kylpyhuoneet. Myös yhtiön yleiset tilat peruskorjattiin tyylikkään toimiviksi. Taloyhtiössä on kaapeli-tv ja Saunalahden kuitunettiyhteys (10 mBit/s yhteys 0 eur/kk, nopeutettavissa lisämaksusta 1000 mBit/s asti).

Puistokatu on viihtyisä asuinpaikka. Lähistöltä löytyvät muun muassa Tourujokilaakso ja Viitaniemen ranta viherkenttineen. Keskustaankin on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Loistava kohde niin sijoitukseen kuin omaan käyttöön. Pääomavastikkeet on tuloutettu yhtiön kirjanpidossa, joten vuokranantajaosakkaat voivat vähentää ne
vuokratuloistaan.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy,
Nina Tawast
nina.tawast@savolin.fi / 0505736106.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattia laminaattia, seinät maali. Kylpyhuoneessa lattia ja seinät laatta, katto paneloitu.
Kauppaan kuuluu: Eteisen liukuovellinen peilikaappi, verhotangot.

Keittiön varusteet

Remontissa keittiö avarrettu tyylikkääksi avokeittiöksi niemekkeellä. Varusteet: erillisuuni ja keraaminen liesitaso (2020), liesituuletin, aktiivihiili (2020), astianpesukone (2020), jääkaappipakastin (käytetty). Valaisu toteutettu kiinteällä led-valonauhalla. Välitila: laattaa, allas: komposiitti, työtasot: laminaatti. Keittiö kosteusmitattu 18.08.2020, ei kosteutta.

Kylpyhuone

Asunnon kylpyhuone on käyttämätön. Remontoitu perinteisen LVIS-saneerauksen yhteydessä tyylikkäästi v. 2020. Varusteet: suihkuseinä, peilikaappi, allas, wc, bidee, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Vesikiertoinen lattialämmitys.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1962

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

84979.52

Asuntojen lukumäärä

A 13

Taloyhtiön nimi

Asunto oy Jyväskylän Puistokatu 33

Huoltoyhtiö

Marko Räikkönen Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/5

Rakennusmateriaali

Betoni