Puistokatu 27 A, 31.0 m2

2 huonetta, keittokomero, kph, parveke

89759.97 €

Velaton myyntihinta 96000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Näppärän kokoinen, neljännen kerroksen kaksio Puistokadulla. Siistikuntoinen asunto sijaitsee rauhallisen sisäpihan puolella, ja ikkunoista avautuvat näkymät ilta-auringon suuntaan. Pohjaratkaisultaan koti on käytännöllinen: keittokomero on olohuoneen vieressä ja makuuhuoneeseen on käynti eteisestä. Oma parveke on mukava lisä keskustakotiin, ja parveke tullaan lasittamaan ja laajentamaan julkisivuremontin yhteydessä keväällä 2022. Kylpyhuone on saneerattu viemärisaneerauksen yhteydessä vuonna 2008-2009. Pesualtaan alle mahtuu pieni, sivusta täytettävä pesukone, ja suihkunurkkaus on kätevästi taiteovella suljettavissa. Taloyhtiössä on tehty kattavasti remontteja ja huoltotöitä, taloyhtiöllä myös vuokratuloja noin 18.000 euroa vuodessa. Velaton hinta ei sisällä ensi vuonna valmistuvasta julkisivusaneerauksesta aiheutuvia kustannuksia, vaan ostaja ottaa ne vastattavakseen, arvioitu kustannus myytäville osakkeille on noin 24.400 euroa. Mainio kohde niin sijoitukseen kuin omaankin käyttöön. Keskustan kattavat palvelut sekä eri asteiden oppilaitokset ovat lähellä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

31.0 m2

Kokonaispinta-ala

31.0

Kuvaus

Näppärän kokoinen, neljännen kerroksen kaksio Puistokadulla.

Siistikuntoinen asunto sijaitsee rauhallisen sisäpihan puolella, ja ikkunoista avautuvat näkymät ilta-auringon suuntaan.
Pohjaratkaisultaan koti on käytännöllinen: keittokomero on olohuoneen vieressä ja makuuhuoneeseen on käynti eteisestä. Oma parveke on mukava lisä keskustakotiin, ja parveke tullaan lasittamaan ja laajentamaan julkisivuremontin yhteydessä keväällä 2022.
Kylpyhuone on saneerattu viemärisaneerauksen yhteydessä vuonna 2008-2009. Pesualtaan alle mahtuu pieni, sivusta täytettävä pesukone, ja suihkunurkkaus on kätevästi taiteovella suljettavissa.

Taloyhtiössä on tehty kattavasti remontteja ja huoltotöitä, taloyhtiöllä myös vuokratuloja noin 18.000 euroa vuodessa. Velaton hinta ei sisällä ensi vuonna valmistuvasta julkisivusaneerauksesta aiheutuvia kustannuksia, vaan ostaja ottaa ne vastattavakseen, arvioitu kustannus myytäville osakkeille on noin 24.400 euroa.

Mainio kohde niin sijoitukseen kuin omaankin käyttöön. Keskustan kattavat palvelut sekä eri asteiden oppilaitokset ovat lähellä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat muovimatto, seinät pääasiassa maalatut/tapetoidut.

Keittiön varusteet

Valoisa keittokomero, vaaleasävyiset kaapistot siistissä kunnossa. Varusteina jääkaappi/pakastin, sähköliesi.

Kylpyhuone

Kylpyhuone laatoitettu taloyhtiön viemärisaneerauksen yhteydessä vuonna 2008-2009. Suihkunurkkaus taiteovella, wc-istuin, pesuallas, peilikaappi, pesukoneliitäntä (lavuaarin alle mahtuu sivusta täytettävä pieni pesukone).

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1961

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

89759.97

Asuntojen lukumäärä

A 14

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Puistokatu 27

Huoltoyhtiö

Lari Kortelainen Is. tsto Esa Kortelainen Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

4/7

Rakennusmateriaali

Betoni/puu