Polttolinja 17 D, 55.0 m2

2 huonetta, keittiö, kph, sauna, vh, lasitettu parveke

76903.67 €

Velaton myyntihinta 79000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Siististi asuttu peruskuntoinen kaksio hissitalon toisessa kerroksessa, Kuokkalan palveluiden äärellä. Eteiskäytävällä on reilusti säilytystilaa sekä avonaulakossa että korkeissa kaapeissa. L-mallin pohjaratkaisussa olohuone on jätetty omaan siipeensä, ja keittiö, makuuhuone ja pesutilat omaansa. Keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä, joten olohuoneessa on reilusti tilaa oleskelulle ja vaikkapa pienelle työpisteelle. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on näkymät yhtiön sisäpihalle. Kylpyhuone on tilava, ja oma sauna on mukava lisä kerrostalokotiin. Asunto on pinnoiltaan pitkälti alkuperäisessä -90-luvun asussa, mutta pinnat ovat yleisilmeeltään edelleen siistit. Makuuhuoneen ja olohuoneen seinät on tapetoitu vuonna 2018. Taloyhtiö maksaa kannustinrahaa 31.12.2020 mennessä osakkeenomistajan tekemään kylpyhuoneremonttiin, jolla kylpyhuone saatetaan vastaamaan nykyisiä vesieristysmääräyksiä. Kannustinrahan suuruus on 2.500,00 euroa. 1.1.2021 alkaen taloyhtiö maksaa vesieristyksen asennuksineen sekä lattiakaivon vaihdon pesutilaremontin yhteydessä. Kuokkalan kattavat lähipalvelut löytyvät parinsadan metrin säteeltä, ja yhteydet keskustaan ovat nopeat ja hyvät. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

55.0 m2

Kokonaispinta-ala

55.0

Kuvaus

Siististi asuttu peruskuntoinen kaksio hissitalon toisessa kerroksessa, Kuokkalan palveluiden äärellä.

Eteiskäytävällä on reilusti säilytystilaa sekä avonaulakossa että korkeissa kaapeissa. L-mallin pohjaratkaisussa olohuone on jätetty omaan siipeensä, ja keittiö, makuuhuone ja pesutilat omaansa. Keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä, joten olohuoneessa on reilusti tilaa oleskelulle ja vaikkapa pienelle työpisteelle. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on näkymät yhtiön sisäpihalle.
Kylpyhuone on tilava, ja oma sauna on mukava lisä kerrostalokotiin.

Asunto on pinnoiltaan pitkälti alkuperäisessä -90-luvun asussa, mutta pinnat ovat yleisilmeeltään edelleen siistit. Makuuhuoneen ja olohuoneen seinät on tapetoitu vuonna 2018.

Taloyhtiö maksaa kannustinrahaa 31.12.2020 mennessä osakkeenomistajan tekemään kylpyhuoneremonttiin, jolla kylpyhuone saatetaan vastaamaan nykyisiä vesieristysmääräyksiä. Kannustinrahan suuruus on 2.500,00 euroa. 1.1.2021 alkaen taloyhtiö maksaa vesieristyksen asennuksineen sekä lattiakaivon vaihdon pesutilaremontin yhteydessä.

Kuokkalan kattavat lähipalvelut löytyvät parinsadan metrin säteeltä, ja yhteydet keskustaan ovat nopeat ja hyvät.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat muovimatto, seinät maali/tapetti. Makuuhuone ja olohuone tapetoitu vuonna 2018.

Muuta kauppaan kuuluvaa: sälekaihtimet.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin (2018), sähköliesi, liesikupu, astianpesukone.

Kylpyhuone

Suihku, wc-istuin, pesuallas, peili, pesukoneliitäntä.

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1990

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

76903.67

Asuntojen lukumäärä

D 34

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kopparinlinna

Huoltoyhtiö

Ville Makkonen Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/5

Rakennusmateriaali

Betoni/tiili