Pohjanniementie 9 As, 52.5 m2

2 huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna, parveke

98000.00 €

Velaton myyntihinta 98000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Heti vapaa, valoisa kaksio Palokan Ritoniemessä hyvien palveluiden äärellä! Asunnossa on käytännöllinen pohja, ja oma sauna ja parveke kruunaavat kokonaisuuden. Eteinen on tilava ja säilytystilaa on hyvin, olohuoneesta on käynti parvekkeelle. Makuuhuone on erotettu olohuoneesta käytännöllisellä liukuovella. Keittiö on kauniin vaalea, ja säilytys- ja työskentelytilaa on hyvin. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykkihuollolle, omassa saunassa on mukava rentoutua. Talo on rakennettu vuonna 1990, joten isoja kunnostuksia ei ole edessä vielä aikoihin. Taloyhtiössä on ovien lukitus vaihdettu ja parvekeremontti tehty. Lähistöllä kaikki tarvitsemasi peruspalvelut: terveysasema, ruokakaupat ja kauppakeskukset, liikuntapuisto ja järvenranta ulkoilumahdollisuuksineen, koulut ja päiväkodit sekä kirjasto. Hyvät kulkuyhteydet myös keskustan suuntaan. Soita ja sovi itsellesi sopiva esittelyaika! Kim Särkkä 0503073811 Kim.Sarkka@Savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

52.5 m2

Kokonaispinta-ala

52.5

Kuvaus

Heti vapaa, valoisa kaksio Palokan Ritoniemessä hyvien palveluiden äärellä! Asunnossa on käytännöllinen pohja, ja oma sauna ja parveke kruunaavat kokonaisuuden.

Eteinen on tilava ja säilytystilaa on hyvin, olohuoneesta on käynti parvekkeelle. Makuuhuone on erotettu olohuoneesta käytännöllisellä liukuovella. Keittiö on kauniin vaalea, ja säilytys- ja työskentelytilaa on hyvin. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykkihuollolle, omassa saunassa on mukava rentoutua.
Talo on rakennettu vuonna 1990, joten isoja kunnostuksia ei ole edessä vielä aikoihin. Taloyhtiössä on ovien lukitus vaihdettu ja parvekeremontti tehty.

Lähistöllä kaikki tarvitsemasi peruspalvelut: terveysasema, ruokakaupat ja kauppakeskukset, liikuntapuisto ja järvenranta ulkoilumahdollisuuksineen, koulut ja päiväkodit sekä kirjasto. Hyvät kulkuyhteydet myös keskustan suuntaan.

Soita ja sovi itsellesi sopiva esittelyaika!

Kim Särkkä
0503073811
Kim.Sarkka@Savolin.fi

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: Lattiat: laminaatti/muovimatto.
Seinät: maali/tapetti/laatta.
Säilytystilat: Makuuhuoneessa ja eteisessä kaappitilaa, huoneistokohtainen irtainvarasto, sekä ulkoiluvälinevarasto.

Keittiön varusteet

Erillisessä keittiössä varusteina: sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappi/pakastin (10/2019).

Kylpyhuone

Keittiön yhteydestä käynti kompaktiin kylpyhuoneeseen, jonne saatu mahtumaan kaikki tarvittava. Suihku, pesukoneen paikka ja sauna.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1990

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

98000.00

Asuntojen lukumäärä

As 3

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Pohjanniementie 9

Huoltoyhtiö

Kyösti Lappalainen Is.tsto Kyösti Lappalainen Ky

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

2/3

Rakennusmateriaali

Betoni