Pohjanniementie 26 A, 100.6 m2

3-4 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, ruokailutila, kylpyhuone, sauna, erillinen wc, 2*vaatehuone, varasto, terassi

200000.00 €

Velaton myyntihinta 200000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050-546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Hyvänkokoinen, kaunis paritalohuoneisto Palokan Ritoniemessä, Palokkajärven rannan läheisyydessä! Avara eteinen hyvine säilytystiloineen sujuvoittaa arkea. Eteiskäytävältä avautuu näkymä kodikkaaseen olohuoneeseen, jossa on hyvin tilaa oleskella perheen ja ystävien kanssa. Vuonna 2012 remontoitu keittiö on tilava ja vaalea, säilytys- ja työskentelytilaa on hyvin. Astianpesukone on nostettu lattiatasosta, erillisliesitaso ja -uuni tuovat keittiöön modernia ilmettä. Ruokailutila ja olohuone ovat avaraa tilaa. Ruokailutilasta on liukuoven kautta käynti takkahuoneeseen. Asunnossa on kolme makuuhuonetta, joista kahdessa on käytännöllinen vaatehuone. Takkahuone toimii tarvittaessa lisämakuuhuoneena tai esimerkiksi vieras- ja työhuoneena. Kylpyhuoneessa on tilava suihkunurkkaus sekä tila pyykkihuollolle, kylpyhuone ja sauna on remontoitu vuonna 2006. Erillinen wc, joka on remontoitu vuonna 2012. Takapihalla on valokatettu terassi ja terassilta johtaa portaat alas suojaisalle yhteispihalle, jossa on reilusti tilaa leikkiä ja temmeltää. Marjoja voi poimia oman pihan marjapensaista. Sisääntulon vieressä on huoneistokohtainen varasto esimerkiksi ulkovälineiden säilytykseen. Huoneiston käytössä on kaksi sähköpistokkeellista autopaikkaa. Asunto-osakeyhtiö koostuu kahdesta rakennuksesta, joissa on yhteensä kuusi asuntoa: A-talo koostuu kahdesta asunnosta ja B-talo neljästä asunnosta. Palokan ja Seppälän kattavat palvelut ovat lähellä, ja Ritopohjantieltä on hyvät paikallisliikenneyhteydet keskustan ja Palokan suuntaan. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043 ja Tero Tourunen p. 0400967564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

100.6 m2

Kokonaispinta-ala

100.6

Kuvaus

Hyvänkokoinen, kaunis paritalohuoneisto Palokan Ritoniemessä, Palokkajärven rannan läheisyydessä!

Avara eteinen hyvine säilytystiloineen sujuvoittaa arkea. Eteiskäytävältä avautuu näkymä kodikkaaseen olohuoneeseen, jossa on hyvin tilaa oleskella perheen ja ystävien kanssa. Vuonna 2012 remontoitu keittiö on tilava ja vaalea, säilytys- ja työskentelytilaa on hyvin. Astianpesukone on nostettu lattiatasosta, erillisliesitaso ja -uuni tuovat keittiöön modernia ilmettä. Ruokailutila ja olohuone ovat avaraa tilaa. Ruokailutilasta on liukuoven kautta käynti takkahuoneeseen.
Asunnossa on kolme makuuhuonetta, joista kahdessa on käytännöllinen vaatehuone. Takkahuone toimii tarvittaessa lisämakuuhuoneena tai esimerkiksi vieras- ja työhuoneena.
Kylpyhuoneessa on tilava suihkunurkkaus sekä tila pyykkihuollolle, kylpyhuone ja sauna on remontoitu vuonna 2006. Erillinen wc, joka on remontoitu vuonna 2012.

Takapihalla on valokatettu terassi ja terassilta johtaa portaat alas suojaisalle yhteispihalle, jossa on reilusti tilaa leikkiä ja temmeltää. Marjoja voi poimia oman pihan marjapensaista. Sisääntulon vieressä on huoneistokohtainen varasto esimerkiksi ulkovälineiden säilytykseen.
Huoneiston käytössä on kaksi sähköpistokkeellista autopaikkaa.
Asunto-osakeyhtiö koostuu kahdesta rakennuksesta, joissa on yhteensä kuusi asuntoa: A-talo koostuu kahdesta asunnosta ja B-talo neljästä asunnosta.

Palokan ja Seppälän kattavat palvelut ovat lähellä, ja Ritopohjantieltä on hyvät paikallisliikenneyhteydet keskustan ja Palokan suuntaan.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Jere Savolin p. 0505461043 ja Tero Tourunen p. 0400967564.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaattia (2011)/laattaa, seinät maalattu/tapetoitu.
Muuta kauppaan kuuluvaa: sälekaihtimet/pimennysverhot, varaava takka (2016).
Huoneiston sähkön kokonaiskulutus on vuonna 2019 ollut 14 607 kWh:a.

Keittiön varusteet

Keittiö remontoitu vuonna 2012. Varusteina: jääkaappi (2012), pakastekaappi (2019), keraaminen erillisliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, lattiatasosta nostettu astianpesukone (2012).

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa pesukoneliitäntä, suihku, lattialämmitys, hyvin säilytystilaa. Remontoitu vuonna 2006.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys

Rakennusvuosi

1984

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

200000.00

Asuntojen lukumäärä

A 1

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Ritomatti

Huoltoyhtiö

Ahti Piikki Jyväskylän Kiinteistömestarit

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/1

Rakennusmateriaali

Puu/tiili