Pohjanaho 4 B, 52.0 m2

2h,k,kh,s,parveke

93500.00 €

Velaton myyntihinta 93500.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Pohjanahossa sievä muuttovalmis saunallinen pikkukoti. Tässä asunnossa on toimiva pohjaratkaisu, ei turhia käytäviä ja neliöihin nähden hyvän kokoiset huoneet. Pinnat ovat siistit ja vaaleat. Keittiötä on uudistettu kodinkoneita myöten viime vuosina ja kylpyhuone on klassinen ja nykyaikainen. Kaappitilaa kaksiossa on kivasti. Huoneistoon on esteetön kulku pohjakerroksessa mutta kuitenkin niin ettei suoraan ikkunoidesi alta ole kulkua ja verhot voidaan pitää huoletta auki päästäen valon sisälle. Taloyhtiöllä on viihtyisä, vehreä ja suojaisa piha-alue. Remontit yhtiössä on pidetty ajan tasalla ja rakennusta pidetään kunnossa. Sijainnin puolesta olet kohtuullisen matkan päässä keskustan palveluista ja Kuokkalan palvelut ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä ja lähikauppa nurkan takana. Lähellä ovat myös koirapuisto, Graniitin liikuntatarjonta eikä kaukana ole Sippulan hiihtoladut/golf-kenttäkään. Huoneisto on tällä hetkellä vuokrattu. Sovi kanssani yksityinen esittelysi, lähden asuntoa mielelläni näyttämään. Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

52.0 m2

Kokonaispinta-ala

52.0

Kuvaus

Pohjanahossa sievä muuttovalmis saunallinen pikkukoti.

Tässä asunnossa on toimiva pohjaratkaisu, ei turhia käytäviä ja neliöihin nähden hyvän kokoiset huoneet. Pinnat ovat siistit ja vaaleat. Keittiötä on uudistettu kodinkoneita myöten viime vuosina ja kylpyhuone on klassinen ja nykyaikainen. Kaappitilaa kaksiossa on kivasti.

Huoneistoon on esteetön kulku pohjakerroksessa mutta kuitenkin niin ettei suoraan ikkunoidesi alta ole kulkua ja verhot voidaan pitää huoletta auki päästäen valon sisälle.

Taloyhtiöllä on viihtyisä, vehreä ja suojaisa piha-alue. Remontit yhtiössä on pidetty ajan tasalla ja rakennusta pidetään kunnossa. Sijainnin puolesta olet kohtuullisen matkan päässä keskustan palveluista ja Kuokkalan palvelut ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä ja lähikauppa nurkan takana. Lähellä ovat myös koirapuisto, Graniitin liikuntatarjonta eikä kaukana ole Sippulan hiihtoladut/golf-kenttäkään.

Huoneisto on tällä hetkellä vuokrattu.

Sovi kanssani yksityinen esittelysi, lähden asuntoa mielelläni näyttämään.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Keittiön kaapistot uusittu vuonna 2017, varusteina; jää/pakastinkaappi (2020), liesi (2020), astianpesukone.

Kylpyhuone

Kylpyhuone remontoitu vuonna 2012. Suihku, pesukoneliitäntä, peili, wc-istuin

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto / tiilikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1988

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

93500.00

Asuntojen lukumäärä

B 13

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Pohjanaho 4

Huoltoyhtiö

Hanna Reponen Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/3

Rakennusmateriaali

Betoni / tiili