Pitkäkatu 27 A, 51.0 m2

2 huonetta, keittiö, kylpyhuone, parveke

108575.71 €

Velaton myyntihinta 118000.00 €

Kysy lisää:

Ossi Louhivaara
0503665193
ossi.louhivaara@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tilava, siistikuntoinen ja heti vapaa kerrostalokaksio loistavalla sijainnilla keskustan tuntumassa, suositulla Mäki-Matin alueella. Tämä ylimmän kerroksen kodin pohjaratkaisu on toimiva, ja oma parveke on mukava lisä. Eteiskäytävältä on pääsy keittiöön, jossa on reilusti kaappitilaa, ja ruokailuryhmälle on oma paikkansa ikkunan ääressä. Keittiön lattia on käytännöllistä laattaa. Keittiöstä on pääsy myös suoraan makuuhuoneeseen, joten aamukahvin keittoon kipaisee nopeasti. Makuuhuoneessa ja eteiskäytävällä on säilytystilaa korkeissa kaapeissa. Olohuone on tilava, ja kevätauringon alkaessa paistaa, on parvekkeella mukava nauttia vaikkapa aamupalasta päivän lehden parissa. Pinnat kaipaavat osin päivitystä, mutta pintaremontilla tästä kodista saat juuri itsesi näköisen. Taloyhtiössäkin tehty paljon remontteja, muun muassa ikkunat on uusittu, vesikatto remontoitu, julkisivu korjattu, viemärit sukitettu ja pinnoitettu, sähköjärjestelmä osittain uusittu ja käyttövesiputkisto uusittu. Kaikki palvelut lyhyen kävelymatkan päässä, muun muassa Jyväskylän yliopisto ja ammattikorkeakoulu, kirjastot, lähikaupat, terveysasema sekä tietysti kattavat keskustan palvelut kauppakeskuksineen. Lisäksi Jyväskylän Harju torneineen, Neron portaineen ja urheilukenttineen aivan vieressä. Rauhallinen sijainti, mutta lähellä keskustaa. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara p. 0503665193

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

51.0 m2

Kokonaispinta-ala

51.0

Kuvaus

Tilava, siistikuntoinen ja heti vapaa kerrostalokaksio loistavalla sijainnilla keskustan tuntumassa, suositulla Mäki-Matin alueella.

Tämä ylimmän kerroksen kodin pohjaratkaisu on toimiva, ja oma parveke on mukava lisä. Eteiskäytävältä on pääsy keittiöön, jossa on reilusti kaappitilaa, ja ruokailuryhmälle on oma paikkansa ikkunan ääressä. Keittiön lattia on käytännöllistä laattaa.
Keittiöstä on pääsy myös suoraan makuuhuoneeseen, joten aamukahvin keittoon kipaisee nopeasti. Makuuhuoneessa ja eteiskäytävällä on säilytystilaa korkeissa kaapeissa.
Olohuone on tilava, ja kevätauringon alkaessa paistaa, on parvekkeella mukava nauttia vaikkapa aamupalasta päivän lehden parissa.

Pinnat kaipaavat osin päivitystä, mutta pintaremontilla tästä kodista saat juuri itsesi näköisen.
Taloyhtiössäkin tehty paljon remontteja, muun muassa ikkunat on uusittu, vesikatto remontoitu, julkisivu korjattu, viemärit sukitettu ja pinnoitettu, sähköjärjestelmä osittain uusittu ja käyttövesiputkisto uusittu.

Kaikki palvelut lyhyen kävelymatkan päässä, muun muassa Jyväskylän yliopisto ja ammattikorkeakoulu, kirjastot, lähikaupat, terveysasema sekä tietysti kattavat keskustan palvelut kauppakeskuksineen. Lisäksi Jyväskylän Harju torneineen, Neron portaineen ja urheilukenttineen aivan vieressä. Rauhallinen sijainti, mutta lähellä keskustaa.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara p. 0503665193

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaattia/laattaa, seinät maalia.
Säilytystilat: Kaapistot ja häkkivarasto.
Paikalleen rakennettu kerrostalo.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastinkaappi, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone.

Kylpyhuone

Suihku, kylpyamme, pesuallas, peilikaappi, wc-istuin, bidee suihku.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylä kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/ peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1965

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

108575.71

Asuntojen lukumäärä

A 9

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy JKL Pitkäkatu 27

Huoltoyhtiö

Ari Vaskelainen APV isännöintipalvelu Ky

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

3/3

Rakennusmateriaali

Betoni