Pippurimyllynkatu 31, 179.0 m2

3-4mh,oh,k,rt,ph,s,erill.wc,khh/kph,aula,vh,2*p,ak,var,tekn

310000.00 €

Velaton myyntihinta 310000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966 705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Uudehkolla, lapsiperheiden suosimalla asuinalueella Sääksvuoressa, sijaitsee tämä uusi ja tilava, kaksikerroksinen omakotitalo! Pohjaratkaisu palvelee arjen tarpeita: makuuhuoneet ja kodinhoitotilat sijaitsevat yläkerrassa, kun taas alakerrassa on panostettu yhteisiin oleskelutiloihin. Eteisaula on tilava ja säilytystilaa löytyy niin liukuovikaapeista kuin vaatehuoneestakin. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, ja kulman takaa löytyy iso makuuhuoneeksikin muuntautuva arkiolohuone, josta on käynti pesutiloihin ja terassin kautta takapihalle. Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joista isoimmalla on myös oma parveke. Kaksi erillistä aulatilaa mahdollistavat myös lisämakuuhuoneen rakentamisen yläkertaan. Toisesta aulatilasta on käynti autokatoksen päälle rakennetulle, noin 50 m2:n suuruiselle osin katetulle terassiparvekkeelle, jonka pystyy osittain myös lasittamaan. Yläkerrasta löytyy myös kylpyhuone, johon on yhdistetty kodinhoitotilat. Kahden auton autokatos tuo myös arkeen sujuvuutta, lämmitysmuotona on edullinen ja ekologinen maalämpö. Kulmatontilla on rajanaapuri vain yhdellä puolella, joten pihan käyttöalueen maksimoiminen on helppoa. Takapihalla on myös noin 20 m2:n varasto esimerkiksi puutarha- ja ulkoiluvälineiden säilytykseen. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043 tai Mikko Savolainen p. 050 371 0699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

179.0 m2

Kokonaispinta-ala

196.0

Kuvaus

Uudehkolla, lapsiperheiden suosimalla asuinalueella Sääksvuoressa, sijaitsee tämä uusi ja tilava, kaksikerroksinen omakotitalo!

Pohjaratkaisu palvelee arjen tarpeita: makuuhuoneet ja kodinhoitotilat sijaitsevat yläkerrassa, kun taas alakerrassa on panostettu yhteisiin oleskelutiloihin. Eteisaula on tilava ja säilytystilaa löytyy niin liukuovikaapeista kuin vaatehuoneestakin. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, ja kulman takaa löytyy iso makuuhuoneeksikin muuntautuva arkiolohuone, josta on käynti pesutiloihin ja terassin kautta takapihalle.

Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joista isoimmalla on myös oma parveke. Kaksi erillistä aulatilaa mahdollistavat myös lisämakuuhuoneen rakentamisen yläkertaan. Toisesta aulatilasta on käynti autokatoksen päälle rakennetulle, noin 50 m2:n suuruiselle osin katetulle terassiparvekkeelle, jonka pystyy osittain myös lasittamaan. Yläkerrasta löytyy myös kylpyhuone, johon on yhdistetty kodinhoitotilat.

Kahden auton autokatos tuo myös arkeen sujuvuutta, lämmitysmuotona on edullinen ja ekologinen maalämpö. Kulmatontilla on rajanaapuri vain yhdellä puolella, joten pihan käyttöalueen maksimoiminen on helppoa. Takapihalla on myös noin 20 m2:n varasto esimerkiksi puutarha- ja ulkoiluvälineiden säilytykseen.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Jere Savolin p. 050 546 1043 tai Mikko Savolainen p. 050 371 0699.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kiinteistövero 671,04

Keittiön varusteet

Keittiössä erillisuuni, induktiotaso, liesituuletin, jääkaappi, pakastin, integroitu mikroaaltouuni.

Kylpyhuone

Alakerrassa pesuhuone kahdella suihkulla ja sauna. Yläkerrassa yhdistetty wc/suihkutila/kodinhoitohuone.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harja/Pelti

Lämmitys

Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys

Rakennusvuosi

2018

Huoneiden lukumäärä

6

Myyntihinta

310000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Puu