Piipputori 5 A, 71.0 m2

3 huonetta, keittiö, sauna, kph, lasit. parveke, vaatehuone

151109.97 €

Velaton myyntihinta 315000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tyylikäs ja moderni kolmio Kankaan parhaalla paikalla, Tourujoen rantamaisemissa ja maamerkiksi muodostuneen Kankaan tehtaan piipun juurella! Vaaleasävyisen asunnon ikkunoista aukeavat esteettömät näkymät alueen halki virtaavalle Tourujoelle. Isoista ikkunoista maisema avautuu pitkälle vastapäiselle rantatöyrälle saakka. Kodin pintamateriaalit ovat valikoitu aikaa kestävällä, linjakkaalla maulla. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa ja oleskelua voit jatkaa pitkälle iltaan saakka lasitetulla parvekkeella maisemia ihaillen. Tavarat kätkeytyvät katseilta piiloon mm. isomman makuuhuoneen yhteydessä olevaan, mukavan kokoiseen vaatehuoneeseen ja lisäsäilytystilaa löydät tilavasta, lämpimästä kellarikomerosta. Tässä yhtiössä myös saunan ystävät ovat huomioitu: löylyistä nautit niin omassa saunassa kuin yhtiösaunassakin. Yhtiösauna on ajatuksen kanssa suunniteltu, sillä saunasta pääset vilvottelemaan ulos, joen rantamaisemiin sijoitetulle terassille. Jyväskylän Kangas on uusi, urbaani asuinalue Jyväskylän sydämessä, aivan ydinkeskustan, Tourukeskuksen ja Seppälän kattavien palveluiden äärellä. Alueella pääsee nauttimaan Tourujokilaakson luonnon läheisyydestä ja alueen halki virtaavasta, Jyväsjärveen laskevasta Tourujoesta. Asuinalueen autopaikoitus toteutetaan yhteispysäköintinä pysäköintitalossa. Oleskelualueet, leikkipihat sekä jätehuolto toteutetaan yhteiskäyttöisinä ratkaisuina, jotka palvelevat koko asuinaluetta. Esittelyt ja lisätiedot: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy Jere Savolin 050 5461 043 / Nina Tawast 050 5736 106.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

71.0 m2

Kokonaispinta-ala

71.0

Kuvaus

Tyylikäs ja moderni kolmio Kankaan parhaalla paikalla, Tourujoen rantamaisemissa ja maamerkiksi muodostuneen Kankaan tehtaan piipun juurella!

Vaaleasävyisen asunnon ikkunoista aukeavat esteettömät näkymät alueen halki virtaavalle Tourujoelle. Isoista ikkunoista maisema avautuu pitkälle vastapäiselle rantatöyrälle saakka. Kodin pintamateriaalit ovat valikoitu aikaa kestävällä, linjakkaalla maulla. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa ja oleskelua voit jatkaa pitkälle iltaan saakka lasitetulla parvekkeella maisemia ihaillen.
Tavarat kätkeytyvät katseilta piiloon mm. isomman makuuhuoneen yhteydessä olevaan, mukavan kokoiseen vaatehuoneeseen ja lisäsäilytystilaa löydät tilavasta, lämpimästä kellarikomerosta. Tässä yhtiössä myös saunan ystävät ovat huomioitu: löylyistä nautit niin omassa saunassa kuin yhtiösaunassakin. Yhtiösauna on ajatuksen kanssa suunniteltu, sillä saunasta pääset vilvottelemaan ulos, joen rantamaisemiin sijoitetulle terassille.

Jyväskylän Kangas on uusi, urbaani asuinalue Jyväskylän sydämessä, aivan ydinkeskustan, Tourukeskuksen ja Seppälän kattavien palveluiden äärellä. Alueella pääsee nauttimaan Tourujokilaakson luonnon läheisyydestä ja alueen halki virtaavasta, Jyväsjärveen laskevasta Tourujoesta. Asuinalueen autopaikoitus toteutetaan yhteispysäköintinä pysäköintitalossa. Oleskelualueet, leikkipihat sekä jätehuolto toteutetaan yhteiskäyttöisinä ratkaisuina, jotka palvelevat koko asuinaluetta.

Esittelyt ja lisätiedot:
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
Jere Savolin 050 5461 043 / Nina Tawast 050 5736 106.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Materiaalit: lattiat valkolakattu tammi, seinät maali.
Kauppaan kuuluu: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhokiskot.

Keittiön varusteet

Vaalea, Novartin toimittama avokeittiö, jossa AEG:n kodinkoneet: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, erillisuuni ja keraaminen liesitaso, liesituuletin (hormiin), integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone. Materiaalit: välitila laatta, työtasot tammi.

Kylpyhuone

Moderni, ajaton kylpyhuone. Varusteet: Suihkusetti Oras Optima, kääntyvä suihkuseinä, peili, allaskaappi vetolaatikoin, wc, bidee, pyykkikaappi, varaus pesutornille. Materiaalit: alaslaskettu katto tervaleppää, seinät ja lattia laattaa. Lattialämmitys sähkötoiminen.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö vesikiert. lattialämmityksellä. Pesuhuoneissa sähkötoim. mukavuuslattialämmitys.

Rakennusvuosi

2017

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

151109.97

Asuntojen lukumäärä

16

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Albertinpiha

Huoltoyhtiö

Juho Pirttiaho Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/7

Rakennusmateriaali

Betoni/tiili