Piipputori 1 as, 54.5 m2

2 huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna, lasitettu parveke

199000.00 €

Velaton myyntihinta 199000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis ja viihtyisä kaksio vanhan Kankaan tehtaan piipun juurella, vuonna 2017 valmistuneessa kahdeksankerroksisessa talossa! Asunto on vaalea ja valoisa, moderniin makuun hillityillä väreillä ja pinnoilla varustettu. Keittiö on kauniin vaalea, tilava saareke toimii tilanjakana keittiön ja olohuoneen välillä sekä tuo lisätyöskentely- ja säilytystilaa. Olohuoneen ja keittiön ikkunoista näkymät vehreälle Tourujokilaaksolle ja luonnonsuojelualueelle. Kylpyhuoneessa on kääntyvällä lasiseinällä erotettu suihkunurkkaus sekä tilaa pyykkihuollolle. Omassa saunassa voit nauttia löylyistä, ja lasitettu parveke on mukava lisätila oleskeluun. Asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, joten asunto sopii hyvin myös liikuntarajoitteiselle. Jyväskylän Kangas on uusi, urbaani asuinalue keskustan ja Seppälän kattavien palveluiden sekä Tourujokilaakson luontomaiseman läheisyydessä. Asuinalueen autopaikoitus toteutetaan yhteispysäköintinä pysäköintitaloissa. Myös oleskelualueet, leikkipihat sekä jäteratkaisut toteutetaan yhteiskäyttöisinä ratkaisuina, jotka palvelevat koko asuinaluetta. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 050 371 0699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

54.5 m2

Kokonaispinta-ala

54.5

Kuvaus

Kaunis ja viihtyisä kaksio vanhan Kankaan tehtaan piipun juurella, vuonna 2017 valmistuneessa kahdeksankerroksisessa talossa!

Asunto on vaalea ja valoisa, moderniin makuun hillityillä väreillä ja pinnoilla varustettu. Keittiö on kauniin vaalea, tilava saareke toimii tilanjakana keittiön ja olohuoneen välillä sekä tuo lisätyöskentely- ja säilytystilaa. Olohuoneen ja keittiön ikkunoista näkymät vehreälle Tourujokilaaksolle ja luonnonsuojelualueelle.
Kylpyhuoneessa on kääntyvällä lasiseinällä erotettu suihkunurkkaus sekä tilaa pyykkihuollolle. Omassa saunassa voit nauttia löylyistä, ja lasitettu parveke on mukava lisätila oleskeluun. Asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, joten asunto sopii hyvin myös liikuntarajoitteiselle.

Jyväskylän Kangas on uusi, urbaani asuinalue keskustan ja Seppälän kattavien palveluiden sekä Tourujokilaakson luontomaiseman läheisyydessä.
Asuinalueen autopaikoitus toteutetaan yhteispysäköintinä pysäköintitaloissa.
Myös oleskelualueet, leikkipihat sekä jäteratkaisut toteutetaan yhteiskäyttöisinä ratkaisuina, jotka palvelevat koko asuinaluetta.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 050 371 0699.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat parkettia/laattaa, seinät maali/laatta.
Säilytystilat: Eteisessä ja makuuhuoneessa liukuovikaapit.

Keittiön varusteet

Kauniit, valkoiset kaapistot ja tumma laminaattityötaso. Saarekkeessa tilavat säilytyslaatikot. Astianpesukone, erillisliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni, jää-/pakastinkaappi.

Kylpyhuone

Laatoitettu tilava kylpyhuone. Suihkunurkkaus, peilikaappi, allaskaapisto/laatikot, säilytyskaappi, pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto

Lämmitys

Kaukolämmitys

Rakennusvuosi

2017

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

199000.00

Asuntojen lukumäärä

A 5

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Raina

Huoltoyhtiö

Jani Lehtonen Jyväskylän Isännöintitiimi Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/8

Rakennusmateriaali

Teräsbetoni, punatiili