Peltoniementie 4 A, 141.0 m2

3 mh, oloh, avokeittiö, takkah, pesuh, s, erill. wc, lasit. parv, kattoterassi

550000.00 €

Velaton myyntihinta 550000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Huom. Tutustu myös kodin virtuaaliesittelyyn! Avara ja tyylikäs arvoasunto Jyväskylän Ainolanrannassa odottaa uusia omistajiaan! Tämä asunto vastaa moderneihin asumisen toiveisiin: upeat näkymät, tilava pohja ja tilaratkaisut ihastuttavat. Itsenäinen, erillinen päämakuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan asunnon alakerrassa. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä, avonaista tilaa, tarjoten mukavat puitteet yhdessäoloon niin vieraiden kuin perheenkin kanssa. Olohuoneen yhteydessä olevalta, lasitetulta parvekkeelta ja olohuoneen ja ruokailutilan kaikista ikkunoista avautuvat esteettömät panoramanäkymät Jyväsjärven ylitse ja parvekkeelta voit katsella useita tunnetuimpia Jyväskyläläisiä maamerkkejä: mm. Kuokkalansillan, Harjun vesitornin, Laajavuoren hyppyrimäen ja Tourulan Kivääritehtaan. Alakerrassa sijaitsee lisäksi erillinen suihkullinen kylpyhuone. Yläkerrassa sijaitsevat kodin kaksi muuta makuuhuonetta, tunnelmallinen takkahuone ja kodin saunaosasto kodinhoitohuoneineen. Kokonaisuuden kruunaa porealtaallinen kattoterassi, josta aukeavat esteettömät näkymät Jyväsjärvelle. Asunto on remontoitu kattavasti v. 2017. Muunmuassa asunnon keittiöstä löytyy Festivon jääkaappipakastin ja integroidut kodinkoneet. Remontin yhteydessä myös asunnon sauna on uusittu ja kylpyhuoneisiin on uusittu uudet kalusteet. Myös asunnon seinäpinnat, alakerran lattia ja portaikko ovat saaneet uuden ilmeen. Jyväskylän sataman ja Lutakon palvelut sekä Kuokkalan ja Jyväskylän keskusta ovat aivan ulottuvillasi. Ulkoilijat löytävät ympäri vuoden kattavat liikuntamahdollisuudet niin rantaraitilta kuin Jyväsjärven jäältäkin. Autohallipaikka ja autotalli ostettavissa omina osakkeinaan, hintaan 25.000 euroa (talliosake) ja 12.000 euroa (halliosake). Tiedustele lisää ja varaa henkilökohtainen esittelyaikasi: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy Nina Tawast 050 5736 106 / Jere Savolin 050 546 1043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

141.0 m2

Kokonaispinta-ala

141.0

Kuvaus

Huom. Tutustu myös kodin virtuaaliesittelyyn!

Avara ja tyylikäs arvoasunto Jyväskylän Ainolanrannassa odottaa uusia omistajiaan!

Tämä asunto vastaa moderneihin asumisen toiveisiin: upeat näkymät, tilava pohja ja tilaratkaisut ihastuttavat.

Itsenäinen, erillinen päämakuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan asunnon alakerrassa. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä, avonaista tilaa, tarjoten mukavat puitteet yhdessäoloon niin vieraiden kuin perheenkin kanssa. Olohuoneen yhteydessä olevalta, lasitetulta parvekkeelta ja olohuoneen ja ruokailutilan kaikista ikkunoista avautuvat esteettömät panoramanäkymät Jyväsjärven ylitse ja parvekkeelta voit katsella useita tunnetuimpia Jyväskyläläisiä maamerkkejä: mm. Kuokkalansillan, Harjun vesitornin, Laajavuoren hyppyrimäen ja Tourulan Kivääritehtaan. Alakerrassa sijaitsee lisäksi erillinen suihkullinen kylpyhuone. Yläkerrassa sijaitsevat kodin kaksi muuta makuuhuonetta, tunnelmallinen takkahuone ja kodin saunaosasto kodinhoitohuoneineen. Kokonaisuuden kruunaa porealtaallinen kattoterassi, josta aukeavat esteettömät näkymät Jyväsjärvelle.

Asunto on remontoitu kattavasti v. 2017. Muunmuassa asunnon keittiöstä löytyy Festivon jääkaappipakastin ja integroidut kodinkoneet. Remontin yhteydessä myös asunnon sauna on uusittu ja kylpyhuoneisiin on uusittu uudet kalusteet. Myös asunnon seinäpinnat, alakerran lattia ja portaikko ovat saaneet uuden ilmeen.

Jyväskylän sataman ja Lutakon palvelut sekä Kuokkalan ja Jyväskylän keskusta ovat aivan ulottuvillasi. Ulkoilijat löytävät ympäri vuoden kattavat liikuntamahdollisuudet niin rantaraitilta kuin Jyväsjärven jäältäkin.

Autohallipaikka ja autotalli ostettavissa omina osakkeinaan, hintaan 25.000 euroa (talliosake) ja 12.000 euroa (halliosake).

Tiedustele lisää ja varaa henkilökohtainen esittelyaikasi:

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
Nina Tawast 050 5736 106 / Jere Savolin 050 546 1043.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Asunnossa tehty remontti vuonna 2017: mm. keittiö remontoitu, kylpyhuoneiden kalusteet ja sekoittajat uusittu, alakerran lattia hiottu ja käsitelty, seinät tapetoitu/maalattu, eteisen ja yläk. makuuhuoneiden kaapistojen ovet uusittu, portaikko maalattu sekä kattoterassille lisätty poreallas. Lisäksi sauna remontoitu v. 2019.
Autojen sähkölataus autotalleissa mahdollista: hallitus päättänyt, että yhtiössä otetaan käyttöön viestintämodeemi joka sallii sähköautojen lataamispisteiden asentamisen.

Keittiön varusteet

Keittiö remontoitu v. 2017. Keskenään "keskustelevat" induktioliesi (Electolux) ja liesituuletin (Electrolux). Pyrolyysiuuni (Bosch), integroitu mikro (Bosch), jääkaappipakastin (Festivo). Välitila: komposiitti, työtasot: laminaatti, allas: komposiitti.

Kylpyhuone

Erillinen wc, jossa suihku, kääntyvät suihkuseinät, allaskaapisto, peili ja wc. Kylpyhuonekalusteet ja suihkusekoittaja uusittu v. 2017.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/kumibitumikermikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2003

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

550000.00

Asuntojen lukumäärä

39

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Peltoniementie 4

Huoltoyhtiö

Ville Makkonen Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

7-8/7

Rakennusmateriaali

Betoni