Pellonpää 7, m2

90000.00 €

Velaton myyntihinta 90000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tarjouskauppa, suurin tarjous: .Tämä kohde on TARJOUSKAUPASSA. Ohjeet tarjouskauppaan: Tarjous ehtoineen tulee jättää sähköpostilla liisa.kulmala@savolin.fi Korkein voimassa oleva tarjous tulee nähtäville kohteen esittelytekstikenttään. Tarjousta korotettaessa minimikorotus on 2.000,00 euroa. Kun tarjous on vastaanotettu, välitysliike kirjaa vastaanotetun korkeimman tarjouksen etuovi.com, oikotie.fi sekä savolin.fi -verkkosivuille ns. virka-aikana eli ma- pe klo.09.00-16.00 välisenä aikana ja tarjouksen voimassaoloaika on vähintään 48 h sen syöttämishetkestä. Mikäli jätät tarjouksesi sähköpostilla lauantaina, asetetaan tarjouksesi nähtäville maanantaina aamupäivällä ja tarjouksen on oltava voimassa keskiviikkoaamuun. Mikäli jätät tarjouksesi esimerkiksi perjantaina klo 13.00, vastaanotan tarjouksesi perjantaina ja sen voimassaoloaika on oltava vähintään seuraavaan tiistaihin klo 13.00 saakka. Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä saatu tarjous. *********************************** Loistavalla sijainnilla idyllisessä Tarhamäessä valoisa ja aurinkoinen omakotitalotontti. Pellonpään tontti sijaitsee päättyvän kadun päässä ja nousee profiililtaan kivasti korkealle niin, että talon ikkunoista näkymä avautuu Tarhamäen ylle sekä Jyväsjärvi ja Harjun tornikin pilkottaa. Tällä hetkellä tontilla on purkukuntoinen vanha omakotitalo. Tontin kokonaisrakennusoikeus on 188 k-m2. Profiililtaan tontti on rinnetontti. Tarhamäki on kiva sijainniltaan Keljon ja Mattilanpellon kainalossa. Liikenneyhteydet suuntaan jos toiseen ovat hyvät. Koulut, päiväkodit, keskustan palvelut ja Hippos ovat kaikki lähellä. Helppoa arkea monessakin mielessä. Olisiko tässä mukava sijainti käynnistää haaveissa ollut rakennusprojekti? Lisätiedot Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmala lkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

m2

Kuvaus

Tarjouskauppa, suurin tarjous: .Tämä kohde on TARJOUSKAUPASSA.

Ohjeet tarjouskauppaan:

Tarjous ehtoineen tulee jättää sähköpostilla liisa.kulmala@savolin.fi

Korkein voimassa oleva tarjous tulee nähtäville kohteen esittelytekstikenttään.
Tarjousta korotettaessa minimikorotus on 2.000,00 euroa.

Kun tarjous on vastaanotettu, välitysliike kirjaa vastaanotetun korkeimman tarjouksen etuovi.com, oikotie.fi sekä savolin.fi -verkkosivuille ns. virka-aikana eli ma- pe klo.09.00-16.00 välisenä aikana ja tarjouksen voimassaoloaika on vähintään 48 h sen syöttämishetkestä.

Mikäli jätät tarjouksesi sähköpostilla lauantaina, asetetaan tarjouksesi nähtäville maanantaina aamupäivällä ja tarjouksen on oltava voimassa keskiviikkoaamuun. Mikäli jätät tarjouksesi esimerkiksi perjantaina klo 13.00, vastaanotan tarjouksesi perjantaina ja sen voimassaoloaika on oltava vähintään seuraavaan tiistaihin klo 13.00 saakka.

Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä saatu tarjous.

***********************************

Loistavalla sijainnilla idyllisessä Tarhamäessä valoisa ja aurinkoinen omakotitalotontti. Pellonpään tontti sijaitsee päättyvän kadun päässä ja nousee profiililtaan kivasti korkealle niin, että talon ikkunoista näkymä avautuu Tarhamäen ylle sekä Jyväsjärvi ja Harjun tornikin pilkottaa.

Tällä hetkellä tontilla on purkukuntoinen vanha omakotitalo. Tontin kokonaisrakennusoikeus on 188 k-m2. Profiililtaan tontti on rinnetontti.

Tarhamäki on kiva sijainniltaan Keljon ja Mattilanpellon kainalossa. Liikenneyhteydet suuntaan jos toiseen ovat hyvät. Koulut, päiväkodit, keskustan palvelut ja Hippos ovat kaikki lähellä. Helppoa arkea monessakin mielessä.

Olisiko tässä mukava sijainti käynnistää haaveissa ollut rakennusprojekti?

Lisätiedot

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmala lkv

Lisätiedot

Kiinteistöllä olevaan rakennukseen ei ole tehty asbestikartoitusta. Rakennus ei ole suojeltu kaavassa. Rakennus myydään purettavaksi ja purkamiselle tulee hakea rakennusluvan alainen purkamislupa.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Myyntihinta

90000.00