Peipontie 11, 162.0 m2

6 huonetta, keittiö, 2*kph, sauna, khh, 2*erill.wc, 2*vh, parveke, var, ak

390000.00 €

Velaton myyntihinta 390000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis, tilava ja erittäin siistikuntoinen, vuonna 2004 valmistunut Lammi Kivitalo aurinkoisella kulmatontilla Muuramen Tervamäessä! Tuulikaapista on liukuovien kautta käynti eteisaulaan, josta avautuu näkymät olohuoneen isojen ikkunoiden kautta takapihalle. Alakerta on pyhitetty yhteisille tiloille ja makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan yläkerrassa. Keittiön vaaleat pinnat korostavat valoisuutta. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat mukavasti avointa, yhtenäistä tilaa. Olohuoneen ja ruokailutilan välissä tilanjakajana toimii jykevä, kaunis varaava takka. Olohuoneen jatkeena on arkiolohuone, joka toimii TV-huoneena sekä tarvittaessa myös vierashuoneena. Oleskelutilasta on käynti takapihan katetulle terassille sekä pesuhuoneen kautta tunnelmalliseen saunaan. Kodinhoitohuoneeseen pääsee suoraan ulkoa, joten tila toimii hyvin arkieteisenä. Kodinhoitohuoneen yhteydessä olevassa vaatehuoneessa on hyvin tilaa ulkovarusteiden säilytykseen. Kodinhoitotilojen yhteydestä löytyy myös alakerran toinen, erillinen wc. Yläkerta on osittain auki alas olohuoneeseen, mikä lisää avaruuden tuntua. Aulasta on käynti parvekkeelle. Päämakuuhuone on niin ikään tilava, pariovet, oma vaatehuone ja kulku kylpyhuoneeseen tuovat arkeen pientä ekstraa ja käytännöllisyyttä. Kylpyhuoneen kattoikkuna tuo kylpyhetkiin omanlaistaan tunnelmaa. Yläkerrassa on lisäksi kaksi pienempää makuuhuonetta, jotka saa yhdistettyä liukuovella toisiinsa. Neljäs huone toimii esimerkiksi työhuoneena, lasten omana leikki-/pelitilana tai makuuhuoneena. Tasaisella takapihalla on tilaa leikkiä ja harrastaa, ja nuotiopaikalla paistuvat makkarat. Kuntotarkastettu 5/2020. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043 tai Tero Tourunen p. 0400967564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

162.0 m2

Kokonaispinta-ala

206.0

Kuvaus

Kaunis, tilava ja erittäin siistikuntoinen, vuonna 2004 valmistunut Lammi Kivitalo aurinkoisella kulmatontilla Muuramen Tervamäessä!

Tuulikaapista on liukuovien kautta käynti eteisaulaan, josta avautuu näkymät olohuoneen isojen ikkunoiden kautta takapihalle. Alakerta on pyhitetty yhteisille tiloille ja makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan yläkerrassa.
Keittiön vaaleat pinnat korostavat valoisuutta. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat mukavasti avointa, yhtenäistä tilaa. Olohuoneen ja ruokailutilan välissä tilanjakajana toimii jykevä, kaunis varaava takka.
Olohuoneen jatkeena on arkiolohuone, joka toimii TV-huoneena sekä tarvittaessa myös vierashuoneena. Oleskelutilasta on käynti takapihan katetulle terassille sekä pesuhuoneen kautta tunnelmalliseen saunaan.
Kodinhoitohuoneeseen pääsee suoraan ulkoa, joten tila toimii hyvin arkieteisenä. Kodinhoitohuoneen yhteydessä olevassa vaatehuoneessa on hyvin tilaa ulkovarusteiden säilytykseen. Kodinhoitotilojen yhteydestä löytyy myös alakerran toinen, erillinen wc.

Yläkerta on osittain auki alas olohuoneeseen, mikä lisää avaruuden tuntua. Aulasta on käynti parvekkeelle. Päämakuuhuone on niin ikään tilava, pariovet, oma vaatehuone ja kulku kylpyhuoneeseen tuovat arkeen pientä ekstraa ja käytännöllisyyttä. Kylpyhuoneen kattoikkuna tuo kylpyhetkiin omanlaistaan tunnelmaa. Yläkerrassa on lisäksi kaksi pienempää makuuhuonetta, jotka saa yhdistettyä liukuovella toisiinsa. Neljäs huone toimii esimerkiksi työhuoneena, lasten omana leikki-/pelitilana tai makuuhuoneena.

Tasaisella takapihalla on tilaa leikkiä ja harrastaa, ja nuotiopaikalla paistuvat makkarat.
Kuntotarkastettu 5/2020.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Jere Savolin p. 0505461043 tai Tero Tourunen p. 0400967564.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laatta/puu, seinät maali/tapetti.

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet (yläkerran screen-kaihtimet asennettu 2020), verhotangot, keskuspölynimuri, varaava takka, lämminvesivaraaja, hälytys-/valvontajärjestelmä, jätesäiliö, kaapeli-TV -liittymä (Elisa), istutukset.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, erillisliesitaso ja -uuni, astianpesukone (2019), integroitu mikroaaltouuni.

Kylpyhuone

Alakerrassa pesuhuone, jossa kaksi suihkua.
Yläkerrassa kylpyhuone, jossa suihku, amme, wc-istuin, pesuallas, säilytystilaa.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Muuramen kunta

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikate

Lämmitys

Sähkölämmitys vesikiertoisella lattialämmityksellä, lisäksi varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Halutessasi voit muuttaa lämmitysmuodoksi esimerkiksi maalämmön.

Rakennusvuosi

2004

Huoneiden lukumäärä

6

Myyntihinta

390000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Kivi