Patotie 2 B, 79.0 m2

3h,keittiö, kph/wc, 2 x vh, lasitettu parveke

79518.20 €

Velaton myyntihinta 82000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Siistikuntoinen ensimmäisen kerroksen rauhallinen kulmahuoneisto hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Keljonkeskuksen monipuolisia palveluita. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä on poistettu vuonna 2019, jolloin keittiöstä ja olohuoneesta on saatu yhtenäinen, avara tila. Samassa yhteydessä olohuoneen, keittiön ja eteisen seinäpinnat on maalattu. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Kaksi tilavaa makuuhuonetta. Kaksi vaatehuonetta mahdollistaa ulkovaatteiden ja -välineiden säilytyksen käyttövaatteista ja petivaatteista erillään. Lisäsäilytystilaa tarjoaa eteisen avonaulakko sekä korkeat liukuovikaapit. Kylpyhuoneessa on liukuovellinen suihkunurkkaus sekä tilaa pyykinpesukoneelle. Taloyhtiössä on huomioitu esteettömyys, ja kulku huoneiston ovelta parkkipaikalle asti on portaaton. Meneillään oleva maalämpö- ja lämmöntalteenottoremontti parantaa energiatehokkuutta ja alentaa lämmityskustannuksia. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043 tai Kim Särkkä p. 0503073811.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

79.0 m2

Kokonaispinta-ala

79.0

Kuvaus

Siistikuntoinen ensimmäisen kerroksen rauhallinen kulmahuoneisto hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Keljonkeskuksen monipuolisia palveluita.

Keittiön ja olohuoneen välinen seinä on poistettu vuonna 2019, jolloin keittiöstä ja olohuoneesta on saatu yhtenäinen, avara tila. Samassa yhteydessä olohuoneen, keittiön ja eteisen seinäpinnat on maalattu. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle.
Kaksi tilavaa makuuhuonetta. Kaksi vaatehuonetta mahdollistaa ulkovaatteiden ja -välineiden säilytyksen käyttövaatteista ja petivaatteista erillään. Lisäsäilytystilaa tarjoaa eteisen avonaulakko sekä korkeat liukuovikaapit. Kylpyhuoneessa on liukuovellinen suihkunurkkaus sekä tilaa pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiössä on huomioitu esteettömyys, ja kulku huoneiston ovelta parkkipaikalle asti on portaaton. Meneillään oleva maalämpö- ja lämmöntalteenottoremontti parantaa energiatehokkuutta ja alentaa lämmityskustannuksia.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Jere Savolin p. 0505461043 tai Kim Särkkä p. 0503073811.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti, seinät pääasiassa tapetti/maali.

Keittiön varusteet

Vaaleat kaapit, tummat puiset pöytätasot ja välitilassa mosaiikkilaatta.
Varusteet: jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, astianpesukone, kiinteät valaisimet.

Kylpyhuone

Pesukoneliitäntä, suihkukaappi, peili, allaskaappi, kiinteät valaisimet.
Seinät ja lattia laattaa.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1979

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

79518.20

Asuntojen lukumäärä

B 33

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Myllytornit

Huoltoyhtiö

Kauko Mikkonen Kiinteistö-Tahkola Jyväskylä Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/6

Rakennusmateriaali

Betonielementti