Parviaisentie 45 as, 112.0 m2

4h,k,kh,s,wc,varastohuone, autotalli

140118.00 €

Velaton myyntihinta 147000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Sympaattinen ja kodikas rivitalonelikko kauniissa Säynätsalossa. Uutta perhettä etsintään toimivalle ja kodikkaalle Säykin helmelle. Täällä elellään mukavasti ja väljästi kahdessa kerroksessa. Alakertaan jää makuuhuone sekä sauna ja varastotilat kun taasen yläkerrassa on keittiö, olohuone ja kaksi makkaria. Keittiöstä on mukavasti käynti terassille ja takapihalle. Takapiha on kiinnostava ja kaunis patioineen, kivikkokasveineen ja hedelmäpuineen. Jollain tavalla rivitalosta huolimatta tulee mieleen vanhojen talojen puutarhapihat. Keittiössä voi kesäisin pitää kätevästi ovea auki ulos, antaa kesätuulen virkistää ja kattaminen ulkoherkutteluun on helppoa. Olohuone on todella valoisa suurien ikkunoiden vuoksi ja kun Päijänteen tuntumassa ollaan niin välkehtii järvenpinta tämänkin kodin maisemissa. Makuuhuoneet ovat tilavat, kaappitilaa kaikissa seinällinen ja yhdessä makuuhuoneessa on vaatehuone. Säilytystiloja on hyvin myös alakerran varastohuoneessa ja hei tähän kotiinhan kuuluu myös autotalli!! Se on plussaa. Wc:t löytyvät kummastakin kerroksesta. Lattiapinnat yläkerrassa ovat käytännöllistä vinyyliä ja alahaalla on laatta. Nykyiset omistajat ovat laittaneet piristykseksi kivoja tapetteja vähän joka huoneeseen. Asunto Oy Pajukuja on viiden huoneiston yhtiö. Yhtiöstä on pidetty huolen ja sopuisasti sovittu remonteista aina tarpeen tullen. Yhtiössä on uusittu mm. katto, käyttövesiputket sekä salaojat. Ikkunaremontti toteutetaan vielä tämän vuoden puolella. Vastike on maltillinen ja lämmitysmuotona kaukolämpö. Säynätsalo seutuna on aivan omaa luokkaansa. Vesistön läheisyydestä tykkäävät varmasti kaikki, lenkki- ja seikkailupolkuja on loputtomiin ympärivuoden. Aallon suunnittelma kunnantalo on nähtävyys ja herkuttelijalle vakkari paikasi muodostuu kunnantalon suloinen kahvila. Parviaisentiestä saat perheellesi aika maltilliseen hintaan tilavan kodin jossa kivoja sisustuksellisia ratkaisuja ja hyvä tunnelma – unohtamatta kaunista luontoa ympärillä. Kerron mielelläni sinulle lisää ja sovitaan yksityinen esittelysi. Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

112.0 m2

Kokonaispinta-ala

112.0

Kuvaus

Sympaattinen ja kodikas rivitalonelikko kauniissa Säynätsalossa.

Uutta perhettä etsintään toimivalle ja kodikkaalle Säykin helmelle. Täällä elellään mukavasti ja väljästi kahdessa kerroksessa. Alakertaan jää makuuhuone sekä sauna ja varastotilat kun taasen yläkerrassa on keittiö, olohuone ja kaksi makkaria. Keittiöstä on mukavasti käynti terassille ja takapihalle. Takapiha on kiinnostava ja kaunis patioineen, kivikkokasveineen ja hedelmäpuineen. Jollain tavalla rivitalosta huolimatta tulee mieleen vanhojen talojen puutarhapihat. Keittiössä voi kesäisin pitää kätevästi ovea auki ulos, antaa kesätuulen virkistää ja kattaminen ulkoherkutteluun on helppoa.

Olohuone on todella valoisa suurien ikkunoiden vuoksi ja kun Päijänteen tuntumassa ollaan niin välkehtii järvenpinta tämänkin kodin maisemissa. Makuuhuoneet ovat tilavat, kaappitilaa kaikissa seinällinen ja yhdessä makuuhuoneessa on vaatehuone. Säilytystiloja on hyvin myös alakerran varastohuoneessa ja hei tähän kotiinhan kuuluu myös autotalli!! Se on plussaa. Wc:t löytyvät kummastakin kerroksesta.

Lattiapinnat yläkerrassa ovat käytännöllistä vinyyliä ja alahaalla on laatta. Nykyiset omistajat ovat laittaneet piristykseksi kivoja tapetteja vähän joka huoneeseen.

Asunto Oy Pajukuja on viiden huoneiston yhtiö. Yhtiöstä on pidetty huolen ja sopuisasti sovittu remonteista aina tarpeen tullen. Yhtiössä on uusittu mm. katto, käyttövesiputket sekä salaojat. Ikkunaremontti toteutetaan vielä tämän vuoden puolella. Vastike on maltillinen ja lämmitysmuotona kaukolämpö.

Säynätsalo seutuna on aivan omaa luokkaansa. Vesistön läheisyydestä tykkäävät varmasti kaikki, lenkki- ja seikkailupolkuja on loputtomiin ympärivuoden. Aallon suunnittelma kunnantalo on nähtävyys ja herkuttelijalle vakkari paikasi muodostuu kunnantalon suloinen kahvila.

Parviaisentiestä saat perheellesi aika maltilliseen hintaan tilavan kodin jossa kivoja sisustuksellisia ratkaisuja ja hyvä tunnelma – unohtamatta kaunista luontoa ympärillä.

Kerron mielelläni sinulle lisää ja sovitaan yksityinen esittelysi.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Keittiö remontoitu vuonna 2010. Varusteina jääkaappi, astianpesukone, keraaminen liesi, uuni sekä liesituuletin. Keittiöstä käynti terassille/takapihalle

Kylpyhuone

Kylpyhuone remontoitu vuonna 2008, varusteina; lattialämmitys, suihku, pk-liitäntä

Kattotyyppi

harja/pulpetti

Lämmitys

kaukolämpö

Rakennusvuosi

1974

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

140118.00

Asuntojen lukumäärä

as 4

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Pajukissa

Huoltoyhtiö

osakkaat itse

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

1/2

Rakennusmateriaali

puu/tiili