Paperitehtaankatu 4 A, 29.0 m2

1 huone, avokeittiö, kylpyhuone, ranskal. parv.

50746.84 €

Velaton myyntihinta 139500.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tyylikäs ja moderni yksiö v. 2019 valmistuneessa talossa, Paperitehtaankadun kulmassa, Tourujoen rantamaisemissa! Vaaleasävyisen, avaran yksiön korkeista ikkunoista aukeavat urbaanit näkymät uudelle asuinalueelle. Kodin pintamateriaalit ovat valikoitu aikaa kestävällä, linjakkaalla maulla. Avokeittiö on varustettu laadukkain kodinkonein ja sen yhteydessä on tilaa ruokapöydälle. Makuualkovin kaapistojen alle sopii hyvin myös parisänky. Lähes 30 m2:n yksiö tarjoaa mukavasti tilaa kodin kalustamiseen. Tavarat kätkeytyvät katseilta piiloon eteisen ja huoneen kaapistoihin ja myös sängyn yläpuolella sijaitseva tila on otettu hyötykäyttöön modernein yläkaapistoin. Lisäsäilytystilaa löytyy lämpimästä huoneistokohtaisesta häkkivarastosta. Asunto Oy Jyväskylän Viira on tyylikäs, tiiliverhottu rakennus, jonka julkisivu ja pääsisäänkäynti avautuvat puistoalueen suuntaan. Kotiovelta pääset suoraan Tourujoen töyrää pitkin kiertäville lenkkipoluille. Yhtiön lämmitysmuotona on kaukolämpö ja ilmanvaihto on varustettu lämmöntalteenotolla. Jyväskylän Kangas on uusi, urbaani asuinalue Jyväskylän sydämessä, aivan ydinkeskustan, Tourukeskuksen ja Seppälän kattavien palveluiden äärellä. Alueella pääsee nauttimaan Tourujokilaakson luonnon läheisyydestä ja alueen halki virtaavasta, Jyväsjärveen laskevasta Tourujoesta. Asuinalueen autopaikoitus toteutetaan yhteispysäköintinä pysäköintitalossa. Oleskelualueet, leikkipihat sekä jätehuolto toteutetaan yhteiskäyttöisinä ratkaisuina, jotka palvelevat koko asuinaluetta. Lähistöltä löydät niin Kankaan uuden K-Marketin ja S-Marketin kuin liikuntakeskuksen, joogaa ja Kankaan saunankin. Esittelyt ja lisätiedot: Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 050 5736 106 / nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

29.0 m2

Kokonaispinta-ala

29.0

Kuvaus

Tyylikäs ja moderni yksiö v. 2019 valmistuneessa talossa, Paperitehtaankadun kulmassa, Tourujoen rantamaisemissa!

Vaaleasävyisen, avaran yksiön korkeista ikkunoista aukeavat urbaanit näkymät uudelle asuinalueelle. Kodin pintamateriaalit ovat valikoitu aikaa kestävällä, linjakkaalla maulla. Avokeittiö on varustettu laadukkain kodinkonein ja sen yhteydessä on tilaa ruokapöydälle. Makuualkovin kaapistojen alle sopii hyvin myös parisänky. Lähes 30 m2:n yksiö tarjoaa mukavasti tilaa kodin kalustamiseen.

Tavarat kätkeytyvät katseilta piiloon eteisen ja huoneen kaapistoihin ja myös sängyn yläpuolella sijaitseva tila on otettu hyötykäyttöön modernein yläkaapistoin. Lisäsäilytystilaa löytyy lämpimästä huoneistokohtaisesta häkkivarastosta.

Asunto Oy Jyväskylän Viira on tyylikäs, tiiliverhottu rakennus, jonka julkisivu ja pääsisäänkäynti avautuvat puistoalueen suuntaan. Kotiovelta pääset suoraan Tourujoen töyrää pitkin kiertäville lenkkipoluille. Yhtiön lämmitysmuotona on kaukolämpö ja ilmanvaihto on varustettu lämmöntalteenotolla.

Jyväskylän Kangas on uusi, urbaani asuinalue Jyväskylän sydämessä, aivan ydinkeskustan, Tourukeskuksen ja Seppälän kattavien palveluiden äärellä. Alueella pääsee nauttimaan Tourujokilaakson luonnon läheisyydestä ja alueen halki virtaavasta, Jyväsjärveen laskevasta Tourujoesta. Asuinalueen autopaikoitus toteutetaan yhteispysäköintinä pysäköintitalossa. Oleskelualueet, leikkipihat sekä jätehuolto toteutetaan yhteiskäyttöisinä ratkaisuina, jotka palvelevat koko asuinaluetta.

Lähistöltä löydät niin Kankaan uuden K-Marketin ja S-Marketin kuin liikuntakeskuksen, joogaa ja Kankaan saunankin.

Esittelyt ja lisätiedot:

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
050 5736 106 / nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, verhotangot, sälekaihtimet. Pintamateriaalit: lattiat parkettia, seinät maali, kph laatoitettu. Kph:ssa sähköinen mukavuuslattialämmitys.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, erillisuuni ja -liesitaso (induktio), liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Välitila: laattaa.

Kylpyhuone

TIlava kylpyhuone, jossa varusteina: Suihku, suihkuseinä, peilikaappi led-valaisimella, allaskaappi vetolaatikoin, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet, pyykkikaappi/kylpyhuonekaapisto. Pintamateriaalit: laatta, taustaseinällä moderni tehostelaatoitus.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

kartta.jkl.fi tai välittäjältä

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämmitys

Rakennusvuosi

2019

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

50746.84

Asuntojen lukumäärä

A 18

Taloyhtiön nimi

As. Oy Jyväskylän Viira

Huoltoyhtiö

Tero Pitkänen Jyväskylän Isännöintitiimi Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/8

Rakennusmateriaali

Tiili/teräsbetoni