Paloniementie 17 as, 132.0 m2

4huonetta, keittiö, kph, s, 2wc, khh, vh

280000.00 €

Velaton myyntihinta 280000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tilava ja valoisa rivitaloasunto suositulla Lohikoskella. Päätyasuntoon sisään astuessa eteiskäytävän molemmilla puolilla makuuhuoneet. Eteiskäytävän varrella kahden suihkun kylpyhuone saunoineen sekä tilava kodinhoitohuone. Asunnon alakerrasta löytyy myös erillinen wc sekä varastohuone, jossa sijaitsee asunnon tekninen tila. Yläkertaan rappusia pitkin saapuessa heti oikealla avautuu keittiö, jossa mukava viettää perheen yhteisiä ruokahetkiä. Valoisaan ja avaraan olohuoneeseen mahtuu erikseen vaikka televisionurkkaus sekä kirjastotila. Yläkerrassa myös makuuhuone sekä erillinen wc. Yläkerrassa korkea huonekorkeus joka tuo mukavasti avaruuden tunnetta. Lohikoski on alueena todella suosittu ja lapsiystävällinen. Läheltä löytyy kaunis luonto järvineen sekä hyvät ulkoilureitit. Alueelta löytyvät myös niin päiväkodit kuin koulutkin. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä vain kolme asuntoa, joka tuo mukavasti yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä omaa rauhaa. Kysy lisää ja sovi oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara 0503665193, ossi.louhivaara@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

132.0 m2

Kokonaispinta-ala

132.0

Kuvaus

Tilava ja valoisa rivitaloasunto suositulla Lohikoskella.

Päätyasuntoon sisään astuessa eteiskäytävän molemmilla puolilla makuuhuoneet. Eteiskäytävän varrella kahden suihkun kylpyhuone saunoineen sekä tilava kodinhoitohuone. Asunnon alakerrasta löytyy myös erillinen wc sekä varastohuone, jossa sijaitsee asunnon tekninen tila. Yläkertaan rappusia pitkin saapuessa heti oikealla avautuu keittiö, jossa mukava viettää perheen yhteisiä ruokahetkiä. Valoisaan ja avaraan olohuoneeseen mahtuu erikseen vaikka televisionurkkaus sekä kirjastotila. Yläkerrassa myös makuuhuone sekä erillinen wc. Yläkerrassa korkea huonekorkeus joka tuo mukavasti avaruuden tunnetta.

Lohikoski on alueena todella suosittu ja lapsiystävällinen. Läheltä löytyy kaunis luonto järvineen sekä hyvät ulkoilureitit. Alueelta löytyvät myös niin päiväkodit kuin koulutkin.

Hyvin hoidetussa taloyhtiössä vain kolme asuntoa, joka tuo mukavasti yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä omaa rauhaa.

Kysy lisää ja sovi oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara 0503665193, ossi.louhivaara@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Lattiat parkettia/korkki/keraaminen laatta.
Seinät tapettia/maalia.

Muuta kauppaan kuuluvaa: naulakko, keskuspölynimuri, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone.

Kylpyhuone

Suihkuja 2kpl.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylä kaupunki

Kattotyyppi

auma/pelti

Lämmitys

Sähkö

Rakennusvuosi

1989

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

280000.00

Asuntojen lukumäärä

3

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Paloniementie 17

Huoltoyhtiö

Heikki Louhivaara

Antenni

Kaapeli-tv

Rakennusmateriaali

Puu/tiili