Paloniementie 14 B, 94.0 m2

Oh,k,2mh,kh,s,khh,wc,vh

152000.00 €

Velaton myyntihinta 152000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Mukavalla sijainnilla Lohikoskella oikein nätti koti! Taloyhtiön tontin viimeisessä sopukassa kodikas päätyhuoneisto. Aikakaudelleen tyyppillinen valoisa huoneisto isoine ikkunoineen. Kaunis portaikko ja tiiliseinät luovat kivan tunnelman. Sisääntulokerroksessa ovat keittiö ja olohuone, ruokailutila sitoo tilat yhteen. Olohuoneen suurista ikkunoista on näkymä rauhalliselle takapihalle, kaihtimet voi huoletta pitää auki, sisään kurkistelvat vain pihan kauniit pihlajat. Luonto jatkuu sisällä mausteisessa kukkatapetissa, lattiat ovat klassista tammiparkettia. Yläkertaan jää myös wc. Alakerrassa on kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta. Sama sisustuksellinen tunnelma jatkuu läpi kodin. Pesuhuone on kattavasti remontoitu hyvällä maulla vuonna 2016, samassa on saatu alakertaan järkevästi erillinen kodinhoitotila. Alakerrasta on käynti suojaisalle takapihalle. Kotiin saavuttaessa kuljetaan etupihan halki. Päätyhuoneistona piha on hyvin suojaisa. Patiolla on mukava järjestää kesäjuhlia ja syksyn tullen viritellä kutsuvia pihavaloja. Pation lisäksi pihaan jää myös nurmialue – karviainen ja kirsikkapuu ilahduttavat sadollaan. Autopaikka on aivan asunnon vieressä. Asunto Oy Palotaskua on huollettu asianmukaisesti vuosien varrella, läpikäytyinä ovat mm. ikkuna-, katto- ja käyttövesiputkiremontti. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Lohikoski säilyy vuosi toisensa jälkeen suosittuna asuinalueena. Ja miksipä ei – luonto, järvimaisemat, koulu ja päiväkoti ovat lähellä mutta kuitenkin keskustan ja Seppälän palvelut ovat lähellä. Sovi kanssani oma yksityinen esittelysi tähän sympaattiseen kolmioon. Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

94.0 m2

Kokonaispinta-ala

94.0

Kuvaus

Mukavalla sijainnilla Lohikoskella oikein nätti koti!

Taloyhtiön tontin viimeisessä sopukassa kodikas päätyhuoneisto. Aikakaudelleen tyyppillinen valoisa huoneisto isoine ikkunoineen. Kaunis portaikko ja tiiliseinät luovat kivan tunnelman.

Sisääntulokerroksessa ovat keittiö ja olohuone, ruokailutila sitoo tilat yhteen. Olohuoneen suurista ikkunoista on näkymä rauhalliselle takapihalle, kaihtimet voi huoletta pitää auki, sisään kurkistelvat vain pihan kauniit pihlajat. Luonto jatkuu sisällä mausteisessa kukkatapetissa, lattiat ovat klassista tammiparkettia. Yläkertaan jää myös wc.

Alakerrassa on kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta. Sama sisustuksellinen tunnelma jatkuu läpi kodin. Pesuhuone on kattavasti remontoitu hyvällä maulla vuonna 2016, samassa on saatu alakertaan järkevästi erillinen kodinhoitotila. Alakerrasta on käynti suojaisalle takapihalle.

Kotiin saavuttaessa kuljetaan etupihan halki. Päätyhuoneistona piha on hyvin suojaisa. Patiolla on mukava järjestää kesäjuhlia ja syksyn tullen viritellä kutsuvia pihavaloja. Pation lisäksi pihaan jää myös nurmialue – karviainen ja kirsikkapuu ilahduttavat sadollaan. Autopaikka on aivan asunnon vieressä.

Asunto Oy Palotaskua on huollettu asianmukaisesti vuosien varrella, läpikäytyinä ovat mm. ikkuna-, katto- ja käyttövesiputkiremontti. Lämmitysmuotona on kaukolämpö.

Lohikoski säilyy vuosi toisensa jälkeen suosittuna asuinalueena. Ja miksipä ei – luonto, järvimaisemat, koulu ja päiväkoti ovat lähellä mutta kuitenkin keskustan ja Seppälän palvelut ovat lähellä.

Sovi kanssani oma yksityinen esittelysi tähän sympaattiseen kolmioon.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Keittiö remontoitu edellisen omistajan toimesta 2000-luvun alkupuolella. Varusteina jää/pakastinkaappi, induktioliesi/uuni (2015), liesituuletin sekä astianpesukone 2020. Työtasot laminaattia, seinä maalattu, lattia parkettia.

Kylpyhuone

Kylpyhuone remontoitu vuonna 2016. Seinät ja lattia lattaa. Suihku, lattialämmitys (sähkö), rättipatteri, wc-istuin, allaskaluste.

Kattotyyppi

Tasa/huopa

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1974

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

152000.00

Asuntojen lukumäärä

B 9

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Palotasku

Huoltoyhtiö

Toni Tikkanen Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2/2

Rakennusmateriaali

Tiili/puu/betoni