Otsontie 8 As 1, 94.0 m2

4 huonetta, keittiö, kph, sauna, erill. wc, terassi, ak

207000.00 €

Velaton myyntihinta 207000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis, siististi asuttu ja hyvin pidetty paritalohuoneisto Laukaan Leppävedellä. Isot ikkunat tekevät tästä kodista valoisan ja avaran. Keittiö ja olohuone ovat avaraa, yhtenäistä tilaa. Kaunis, jykevä takka tuo lämpöä ja kodikkuutta, ja auttaa pitämään asumiskustannukset maltillisina kylmempinä syys- ja talvipäivinä. Niemeke jakaa keittiön mukavasti ruokailutilasta tuoden samalla työskentelytilaa ruoanlaittoon. Takapihan iso, katettu terassi tuo lisätilaa oleskeluun, ja metsäkaistaleeseen rajoittuva piha on suojaisa. Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta. Pesu- ja kodinhoitotila on käytännöllinen kokonaisuus, erillinen wc sujuvoittaa arkea. Käyttöullakolla on hyvin säilytystilaa. Autokatos säästää lumenputsaukselta, ja asfaltoitu etupiha pysyy ilmeeltään siistinä. Esikoululaiset sekä luokat 1.-3. opiskelevat vain kilometrin päässä sijaitsevassa Leppäveden uudessa koulussa, päiväkodit, leikkipuistot, lähikauppa ja kirjastokin ovat pienen matkan päässä. Metsäinen ympäristö tarjoaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet ja lähelle on suunnitteilla myös monipuolinen liikuntakeskus. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

94.0 m2

Kokonaispinta-ala

106.5

Kuvaus

Kaunis, siististi asuttu ja hyvin pidetty paritalohuoneisto Laukaan Leppävedellä.

Isot ikkunat tekevät tästä kodista valoisan ja avaran. Keittiö ja olohuone ovat avaraa, yhtenäistä tilaa. Kaunis, jykevä takka tuo lämpöä ja kodikkuutta, ja auttaa pitämään asumiskustannukset maltillisina kylmempinä syys- ja talvipäivinä. Niemeke jakaa keittiön mukavasti ruokailutilasta tuoden samalla työskentelytilaa ruoanlaittoon. Takapihan iso, katettu terassi tuo lisätilaa oleskeluun, ja metsäkaistaleeseen rajoittuva piha on suojaisa. Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta. Pesu- ja kodinhoitotila on käytännöllinen kokonaisuus, erillinen wc sujuvoittaa arkea. Käyttöullakolla on hyvin säilytystilaa.
Autokatos säästää lumenputsaukselta, ja asfaltoitu etupiha pysyy ilmeeltään siistinä.

Esikoululaiset sekä luokat 1.-3. opiskelevat vain kilometrin päässä sijaitsevassa Leppäveden uudessa koulussa, päiväkodit, leikkipuistot, lähikauppa ja kirjastokin ovat pienen matkan päässä. Metsäinen ympäristö tarjoaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet ja lähelle on suunnitteilla myös monipuolinen liikuntakeskus.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat parketti/laatta, seinät maali/laatta.

Muuta kauppaan kuuluvaa: takka (varaava), sälekaihtimet, verhotangot, tauluhyllyt, naulakot, jätesäiliöt, halkolaatikko, istutukset.

Asumiskustannukset ovat olleet hyvin maltilliset. Kysy välittäjältä tarkemmat laskelmat.

Keittiön varusteet

Valkoiset / ajattomat kiintokalusteet. Keittiön varusteina jääkaappi, erillisliesitaso ja -uuni, liesituuletin ja astianpesukone.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa suihku, wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, korkeat säilytyskaapit, pesukoneliitäntä. Pesuhuoneen yhteydessä tila kodin pyykkihuollon hoitamiseen.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Laukaan kunta

Kattotyyppi

Harjakatto/konesaumattu rivipeltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys (sähköinen lattialämmitys) ja varaava takka

Rakennusvuosi

2013

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

207000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu