Oiniementie 10 c, 38.0 m2

1 h, keittosyvennys, pkh, sauna, aitta/var, puucee

130000.00 €

Velaton myyntihinta 130000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vuonna 1972 valmistunut höylähirsimökki rauhallisella paikalla niemen kärjessä, Päijänteen omarantaisella tontilla, rantaviivaa noin 80 metriä. Omalta laiturilta voi ihailla jylhiä Pyhävuoren maisemia. Mökkiä on myöhemmin laajennettu ottamalla pohjoisen puoleinen terassi asuinkäyttöön. Laajennuksen yhteydessä mökkiin on tehty myös lämmöneristys sekä panelointi ulkopuolelle, joten ympärivuotinen käyttö on mahdollista. Kuistilta on erillinen sisäänkäynti saunatiloihin. Kiinteistöllä sijaitsee myös vuonna 1999 valmistunut aittarakennus, johon voi majoittaa kesävieraita ja jonka yhteydessä on myös varastotilaa esimerkiksi puutarhavälineiden säilytykseen. Rakennukset muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden rannan läheisyydessä, ja tasaisella piha-alueella on hyvin tilaa pihapuuhiin. Pihapiirissä on muun muassa omenapuita, marjapensaita, perennakasveja ja multavaa kasvimaapohjaa. Lähimetsistä löytyvät apajat marjastuksesta ja sienestyksestä pitävälle, ja läheinen Mustanselkä tarjoaa hyvät mahdollisuudet monipuoliseen kalasaaliiseen. Lähistön polut ja tiet sopivat hyvin päiväretkeilyyn ja vaeltamiseen. Lyhyt veneilymatka Jyväskylään ja Korpilahdelle sekä Oittilan kylätalolle. Autoillen matka Jyväskylän keskustasta noin 45 minuuttia. Mahdollisuus ostaa lisämaata naapurikiinteistöltä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

38.0 m2

Kokonaispinta-ala

46.0

Kuvaus

Vuonna 1972 valmistunut höylähirsimökki rauhallisella paikalla niemen kärjessä, Päijänteen omarantaisella tontilla, rantaviivaa noin 80 metriä. Omalta laiturilta voi ihailla jylhiä Pyhävuoren maisemia.

Mökkiä on myöhemmin laajennettu ottamalla pohjoisen puoleinen terassi asuinkäyttöön. Laajennuksen yhteydessä mökkiin on tehty myös lämmöneristys sekä panelointi ulkopuolelle, joten ympärivuotinen käyttö on mahdollista. Kuistilta on erillinen sisäänkäynti saunatiloihin.
Kiinteistöllä sijaitsee myös vuonna 1999 valmistunut aittarakennus, johon voi majoittaa kesävieraita ja jonka yhteydessä on myös varastotilaa esimerkiksi puutarhavälineiden säilytykseen.
Rakennukset muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden rannan läheisyydessä, ja tasaisella piha-alueella on hyvin tilaa pihapuuhiin.

Pihapiirissä on muun muassa omenapuita, marjapensaita, perennakasveja ja multavaa kasvimaapohjaa. Lähimetsistä löytyvät apajat marjastuksesta ja sienestyksestä pitävälle,
ja läheinen Mustanselkä tarjoaa hyvät mahdollisuudet monipuoliseen kalasaaliiseen.
Lähistön polut ja tiet sopivat hyvin päiväretkeilyyn ja vaeltamiseen.

Lyhyt veneilymatka Jyväskylään ja Korpilahdelle sekä Oittilan kylätalolle. Autoillen matka Jyväskylän keskustasta noin 45 minuuttia.

Mahdollisuus ostaa lisämaata naapurikiinteistöltä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Ostajalla on mahdollisuus ostaa viereiseltä metsätontilta lisämaata, joka on kaavoitettu maa- ja metsätalousmaaksi. Tien hoidosta vastaa tienhoitokunta.

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys (sähköpatterit) ja varaava takka.

Rakennusvuosi

1972

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

130000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Höylähirsi