Ota yhteyttä välittäjään

Nuutinkatu 1 B, 226.92 m²

5mh, oh, k, rt, khh, kph, s, 2x wc, 2x vh, et/aula, tt, oleskelut., p, terassi, halli

440 000 €

Nuutinkadulla odottaa monien mahdollisuuksien kokonaisuus!

Kurvataanpas pihaan, viimeistellylle vajaan 3000m² tontille, jossa ensimmäisenä meidät vastaanottaa hulppea 138,5m² lämmin hallirakennus. Nosto-ovella ja wc-tilalla varusteltuun halliin voit huoletta järjestää pelit ja pensselit, autot ja pyörät sekä vaikka veneet. Miksei täällä voisi harjoittaa vaikka omaa yritystoimintaakin.

Pihatie kuljettaa tontin perälle, jossa kaunis kaksitasoinen viiden makuuhuoneen koti odottelee uutta perhettä. Alakertaan on sijoitettu fiksusti kaikki kodin toiminnot. Heti eteisestä avautuu yhtenäistä, valoisaa tilaa oleva olohuone – keittiö, jonka erkkerissä paikka ruokailuryhmälle. Valkoiset hirsipaneelit ja tumman ruskea lattia luovat silmiä hivelevää kontrastia. U:n mallisessa keittiössä on nykyaikaiset kodinkoneet ja runsaasti kaappitilaa. Takapihan suuntaan sijoittuvasta ikkunasta voi seurailla lasten leikkejä kokkailun lomassa.

Kodinhoitohuone toimii oman uloskäyntinsä ansiosta myös arkieteisenä. Erinomaiset säilytystilat helpottavat järjestyksen ylläpitämistä. Kodinhoitohuoneesta on käynti kylpyhuoneeseen, jossa kaksi suihkua johdattavat tunnelmallisen saunan löylyihin. Alakerrasta löytyy myöskin kaksi makuuhuonetta, jotka toisistaan erottaa suuri vaatehuone.

Yläkerta on suunniteltu oleskelulle ja rentoutumiselle. Kolme makuuhuonetta sijaitsevat molemmin puolin ja keskelle jää arkiolohuoneenakin toimiva oleskelutila. Erillisen wc:n ja vaatehuoneen ansiosta yläkerran voi pyhittää vaikka lasten valtakunnaksi. Omat makuuhuoneet ja yhteinen oleskelutila, jossa tilaa peleille ja leikeille on varmasti jokaisen sisarusparven mieleen.

Palataanpa vielä takaisin ulos. Nimittäin tämä kaunis pihamaa ansaitsee oman kierroksensa. Rakennuksen kolme sivua kiertävä terassi alkaa etuovelta ja päättyy takapihan puolelle. Osaksi katetulla terassilla on tilaa niin grillailuun kuin auringonottoonkin. Kauniit koivut tuovat vehreyttä ja näkösuojaa etupihan puolella. Tasaisella nurmialueella pääsee pelailemaan pihapelejä ja tekemään vaikkapa keppariradan ja takapihan leikkimökissä lapset voivat leikkiä kotisleikkejä vanhempien viettäessä aikaa ulkotulipaikalla. Piha-alue viimeistelee tämän tyylikkään kokonaisuuden.

Nuutinkadulta on vajaan 2,5 kilometrin matka Palokan kattavien kauppakeskuksien äärelle. Lähimmät koulut ja päiväkodit sijaitsevat suurin piirtein saman matkan päässä.

Olisiko tämä muuttovalmis koti teidän seuraava unelma?

Kohdetta välittää:
Jere Savolin
jere.savolin@savolin.fi
050 546 1043

Kohteen perustiedot

Hinnat ja kustannukset

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Hyvä

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Maalämpö ja Hallissa ilmalämpöpumppu

Ilmanvaihto

Koneellinen

Energialuokka

B2018

Viemäri

Kunnan

Vesihuollon kuvaus

Kunnan

Tilat ja materiaalit

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Haluan lisätietoja tästä kohteesta

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.