Nojosniementie 166, 107.0 m2

4 huonetta, keittiö, khh, ph, s, 2*wc, pihasauna

395000.00 €

Velaton myyntihinta 395000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Mökkeilyn ei aina tarvitse tarkoittaa työleiriä, vaan se voi olla rentoa ja helppoa lomailua, kuten tässä kohteessa! Modernia, omakotitalomaista loma-asumista Leppävesi-järven rannalla, alle 10 minuutin ajomatkan päässä Vaajakosken kattavista palveluista. Musta keittiö sopii modernin huvilan tunnelmaan, tuoden samalla kontrastia vaalealle kalanruotoparketille. Isoista ikkunoista tulvii sisään luonnonvaloa, ja järvimaisema tulee kauniisti osaksi sisustusta. Olohuoneesta on käynti suurelle, lasitetulle terassille, jolla on tilaa ruokailla ja viettää juhlia isommallakin joukolla. Terassin suojissa olevan porealtaan kuohuissa on myös mukava rentoutua. Kolmessa makuuhuoneessa on hyvin tilaa majoittua. Isoimmasta makuuhuoneesta on käynti liukukiskoin varustetun ladon oven kautta pesu- ja wc-tiloihin. Vesi-ilmalämpöpumppu on lämmitysjärjestelmänä vaivaton ja edullinen, tunnelmaa ja lämpöä huvilaan tuo kaunis pönttöuuni. Omaa rantaviivaa on noin 30 metriä, joten vesileikeille löytyy hyvin tilaa. Rannan tunnelmallisen puusaunan lämmössä voi ihailla järvimaisemaa vuodenajasta riippumatta. Saunan viereisessä tuvassa on lisää tilaa majoittujille. Iso vesistö sopii paitsi veneilyyn myös talviaktiviteetteihin kuten luisteluun ja hiihtoon. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

107.0 m2

Kuvaus

Mökkeilyn ei aina tarvitse tarkoittaa työleiriä, vaan se voi olla rentoa ja helppoa lomailua, kuten tässä kohteessa!
Modernia, omakotitalomaista loma-asumista Leppävesi-järven rannalla, alle 10 minuutin ajomatkan päässä Vaajakosken kattavista palveluista.

Musta keittiö sopii modernin huvilan tunnelmaan, tuoden samalla kontrastia vaalealle kalanruotoparketille. Isoista ikkunoista tulvii sisään luonnonvaloa, ja järvimaisema tulee kauniisti osaksi sisustusta. Olohuoneesta on käynti suurelle, lasitetulle terassille, jolla on tilaa ruokailla ja viettää juhlia isommallakin joukolla.
Terassin suojissa olevan porealtaan kuohuissa on myös mukava rentoutua.

Kolmessa makuuhuoneessa on hyvin tilaa majoittua. Isoimmasta makuuhuoneesta on käynti liukukiskoin varustetun ladon oven kautta pesu- ja wc-tiloihin.
Vesi-ilmalämpöpumppu on lämmitysjärjestelmänä vaivaton ja edullinen, tunnelmaa ja lämpöä huvilaan tuo kaunis pönttöuuni.

Omaa rantaviivaa on noin 30 metriä, joten vesileikeille löytyy hyvin tilaa.
Rannan tunnelmallisen puusaunan lämmössä voi ihailla järvimaisemaa vuodenajasta riippumatta. Saunan viereisessä tuvassa on lisää tilaa majoittujille. Iso vesistö sopii paitsi veneilyyn myös talviaktiviteetteihin kuten luisteluun ja hiihtoon.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat tammiparketti/laatta, seinät hirsi/maali/laatta, sisäkatot osb-levyä.

Keittiön varusteet

Ikean Metod-keittiö, varusteina kalusteisiin integroidut jääkaappi, pakastinkaappi ja astianpesukone, erillisliesitaso ja -uuni, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni.

Takuu kalusteilla 25 vuotta, kodinkoneilla 5 vuotta ja hanoilla 10 vuotta.

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa on sadesuihku.

Kaavatiedot

Laukaan kunta

Kattotyyppi

Pulpettikatto/konesaumattu peltikate

Lämmitys

Vesi-ilmalämpöpumppu, lisäksi pönttöuuni.

Rakennusvuosi

2019

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

395000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Finnlamellin uusi hirsi