Niittytie 2-4, 37.0 m2

1h, kt, alk, s

128000.00 €

Velaton myyntihinta 128000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Iso yksiö vuonna 2013 valmistuneen luhtitalon ensimmäisessä kerroksessa, hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien läheisyydessä Lohikoskella. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä, isoa tilaa, joten ruokailuryhmällekin on hyvin tilaa. Vaaleat kaapistot tuovat valoisuutta, ja pöytätasot sointuvat kauniisti lattian sävyyn. Keittiön nurkan takana olevaan makuualkoviin saa sijoitettua sängyn. Olohuoneesta on käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, joka on kivasti vehreälle puistoalueelle päin. Kylpyhuone on niin ikään tilava, ja pyykkihuolto luonnistuu hyvin. Yksiön ehdoton plussa on oma sauna, jonka lämmössä on mukava rentoutua vaikkapa syksyisen iltalenkin päätteeksi. Eteiskäytävällä on useampi korkea kaappi vaatteiden ja tavaroiden säilytykseen. Kulku asuntoon on esteetön. Sijainti Taulumäentien läheisyydessä on mainio: parin kilometrin kävely- tai pyöräilymatkan päässä ovat niin Seppälän kuin keskustankin kattavat palvelut ja paikallisliikenteen bussit kulkevat läheltä. Lähikauppa puolestaan on 800 metrin päässä Tyyppäläntien varrella. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400967564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

37.0 m2

Kokonaispinta-ala

37.0

Kuvaus

Iso yksiö vuonna 2013 valmistuneen luhtitalon ensimmäisessä kerroksessa, hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien läheisyydessä Lohikoskella.

Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä, isoa tilaa, joten ruokailuryhmällekin on hyvin tilaa. Vaaleat kaapistot tuovat valoisuutta, ja pöytätasot sointuvat kauniisti lattian sävyyn. Keittiön nurkan takana olevaan makuualkoviin saa sijoitettua sängyn.
Olohuoneesta on käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, joka on kivasti vehreälle puistoalueelle päin.
Kylpyhuone on niin ikään tilava, ja pyykkihuolto luonnistuu hyvin. Yksiön ehdoton plussa on oma sauna, jonka lämmössä on mukava rentoutua vaikkapa syksyisen iltalenkin päätteeksi. Eteiskäytävällä on useampi korkea kaappi vaatteiden ja tavaroiden säilytykseen.
Kulku asuntoon on esteetön.

Sijainti Taulumäentien läheisyydessä on mainio: parin kilometrin kävely- tai pyöräilymatkan päässä ovat niin Seppälän kuin keskustankin kattavat palvelut ja paikallisliikenteen bussit kulkevat läheltä. Lähikauppa puolestaan on 800 metrin päässä Tyyppäläntien varrella.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400967564.

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Vaaleat kaapistot, erillisuuni, keraaminentaso, jääkaappipakastin, astianpesukone, liesituuletin

Kylpyhuone

Suihkuseinä, allaskaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän Kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/Bitumikermi

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2013

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

128000.00

Asuntojen lukumäärä

B 13

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyv Lohikosken Onnni ja Oskari

Huoltoyhtiö

Juho Seppänen Jyväskylän Kiinteistöpaletti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/2

Rakennusmateriaali

Betoni