Niemijärventie 68, 145.4 m2

4 mh, oh, k, rt, aula, khh, ph, s, erill.wc, kph, 3*p, ak, var

205000.00 €

Velaton myyntihinta 205000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966 705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vuonna 2005 valmistunut tilava, kaksikerroksinen omakotitalo maalaismaisemassa Kuohulla, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Keljon kauppakeskuksista! Alakerran isossa olohuoneessa on tilaa viihtyä! Keittiö ja ruokailutila ovat mukavasti yhtenäistä tilaa. Lisäksi alakerrasta löytyvät kodinhoito- ja pesutilat sekä yksi makuuhuone. Yläkerran aulatila toimii hyvin esimerkiksi työskentelytilana tai lasten arkiolohuoneena. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone sekä parveke. Kaksi pienempää makuuhuonetta sopivat hyvin lastenhuoneiksi. Yläkerrassa on myös erillinen wc. Pihassa on autokatos-/varastorakennus, jossa on reilusti tilaa puutarha- ja ulkoiluvälineiden säilyttämiseen. Tasaisella nurmipihalla on lasten turvallista leikkiä ja harrastaa, kulkuväylät pysyvät laatoitusten ansiosta siisteinä. Kuohun päiväkotikoulu (1.-4. lk) on vain noin 1,5 kilometrin päässä, ja koulun läheisyydessä on urheilukenttä, pururata, jääkiekkokaukalo, uimaranta ja kaunis luonto monenlaiseen ulkoiluun ja liikuntaan. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400967564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

145.4 m2

Kokonaispinta-ala

218.2

Kuvaus

Vuonna 2005 valmistunut tilava, kaksikerroksinen omakotitalo maalaismaisemassa Kuohulla, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Keljon kauppakeskuksista!

Alakerran isossa olohuoneessa on tilaa viihtyä! Keittiö ja ruokailutila ovat mukavasti yhtenäistä tilaa. Lisäksi alakerrasta löytyvät kodinhoito- ja pesutilat sekä yksi makuuhuone.
Yläkerran aulatila toimii hyvin esimerkiksi työskentelytilana tai lasten arkiolohuoneena. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone sekä parveke. Kaksi pienempää makuuhuonetta sopivat hyvin lastenhuoneiksi. Yläkerrassa on myös erillinen wc.

Pihassa on autokatos-/varastorakennus, jossa on reilusti tilaa puutarha- ja ulkoiluvälineiden säilyttämiseen. Tasaisella nurmipihalla on lasten turvallista leikkiä ja harrastaa, kulkuväylät pysyvät laatoitusten ansiosta siisteinä.

Kuohun päiväkotikoulu (1.-4. lk) on vain noin 1,5 kilometrin päässä, ja koulun läheisyydessä on urheilukenttä, pururata, jääkiekkokaukalo, uimaranta ja kaunis luonto monenlaiseen ulkoiluun ja liikuntaan.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400967564.

Kunto

Tyydyttävä

Keittiön varusteet

Jääkaappi, astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin.

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa kaksi suihkua.

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys, lisäksi ilmalämpöpumppu ja takka

Rakennusvuosi

2005

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

205000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Puu