Naurisniementie 29, 36.0 m2

Tupa, keittiö, parvi + puuliiteri + puucee + rantasauna

118000.00 €

Velaton myyntihinta 118000.00 €

Kysy lisää:

Ossi Louhivaara
0503665193
ossi.louhivaara@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tehlo-järven rannalla aurinkoisella sekä suojaisalla 2000 m2 tasamaatontilla , vuonna 1972 valmistunut persoonallinen mökki jossa tupa, keittiö ja parvi. Mökki sähköistetty ja lämpöä mökkiin tuovat myös puuhella sekä takka. Tilavalla parvella isommallekkin porukalle tilaa nukkua. Parvelle valoa tuovat korkeat kolmioikkunat. Mökin pihaan ajo kaunista ja hyvin hoidettua soratietä pitkin. Puuliiterissä polttopuut kuivuvat ja säilyvät kuivina, liiterissä myös tilaa mukavasti työkaluille säilytykseen. Rantasaunasta pääsee nopeasti laituria pitkin pulahtamaan järveen. Pihalta löytyvät myös kompostoiva puucee sekä leikkimökki. Tontilla oma kaivo. Tehlo-järveltä pääsee veneitse kulkemaan myös isommalle Kynämöinen-järvelle. Jyväskylästä ajat mökille reilussa puolessa tunnissa. Tätä kaunista kokonaisuutta kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan paikan päälle. Kysy lisää ja sovi oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara 0503665193 ossi.louhivaara@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

36.0 m2

Kokonaispinta-ala

59.5

Kuvaus

Tehlo-järven rannalla aurinkoisella sekä suojaisalla 2000 m2 tasamaatontilla , vuonna 1972 valmistunut persoonallinen mökki jossa tupa, keittiö ja parvi. Mökki sähköistetty ja lämpöä mökkiin tuovat myös puuhella sekä takka. Tilavalla parvella isommallekkin porukalle tilaa nukkua. Parvelle valoa tuovat korkeat kolmioikkunat.

Mökin pihaan ajo kaunista ja hyvin hoidettua soratietä pitkin. Puuliiterissä polttopuut kuivuvat ja säilyvät kuivina, liiterissä myös tilaa mukavasti työkaluille säilytykseen. Rantasaunasta pääsee nopeasti laituria pitkin pulahtamaan järveen. Pihalta löytyvät myös kompostoiva puucee sekä leikkimökki. Tontilla oma kaivo.

Tehlo-järveltä pääsee veneitse kulkemaan myös isommalle Kynämöinen-järvelle.

Jyväskylästä ajat mökille reilussa puolessa tunnissa.

Tätä kaunista kokonaisuutta kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan paikan päälle.

Kysy lisää ja sovi oma esittelyaikasi:

Ossi Louhivaara
0503665193
ossi.louhivaara@savolin.fi

Keittiön varusteet

Jääkaappi, sähköhella.

Kylpyhuone

PuuCee (kompostoiva)

Kaavatiedot

Uuraisten kunta

Kattotyyppi

Harjakatto, peltikate

Lämmitys

sähkö (sähköpatterit) + puuhella + takka

Rakennusvuosi

1972

Myyntihinta

118000.00

Rakennusmateriaali

puu