Mesikämmen 14 A, 97.0 m2

4 huonetta, keittiö, kph, sauna, erill. wc, terassi, varasto

143979.33 €

Velaton myyntihinta 155000.00 €

Kysy lisää:

Ossi Louhivaara
0503665193
ossi.louhivaara@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaksitasoinen rivitalo neliö loistavalla sijainnilla! Halssilanrinteessä sijaitsevassa rivitaloasunnossa on sopivasti tilaa ja väljyyttä. Ylemmästä kerroksesta sisään tultaessa löytyy erillinen kylpyhuone sekä kolme huonetta, jotka soveltuvat niin makuu-, työ- kuin leikkihuoneeksi. Alemmassa kerroksessa on vuonna 2020 moderniksi remontoitu keittiö, kylpyhuone sekä tilava olohuone. Olohuoneen perältä on käynti asunnon omalle pienelle ja suojaisalle pihalle. Asunnossa oleva ilmalämpöpumppu kohentaa asumismukavuutta merkittävästi etenkin hellekeleillä. Ulkoiluvälineet saa kätevästi säilöön oman ulko-oven vieressä sijaitsevaan varastoon. Rivitaloasunto sijaitsee loistavalla paikalla Mesikämmenessä ylimmässä rivissä. Ylhäällä sijaitsevilta parkkipaikoilta on helppo kulkea asunnolle. Rinteessä olevien rivitalojen ansiosta asunnosta aukeaa näkymät aina Säynätsaloon asti. Halssila on asuinalueena erittäin viihtyisä, rauhallinen ja monen kuntoliikkujan mieleen. Vierestä pääset nauttimaan kattavista poluista, pururadoista ja talveksi ne on ajettu hiihtoa varten Vaajakoskelle saakka. Nyt kannattaa olla ripeä, joten varaa oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara p. 050 3665193 tai ossi.louhivaara@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

97.0 m2

Kokonaispinta-ala

97.0

Kuvaus

Kaksitasoinen rivitalo neliö loistavalla sijainnilla!

Halssilanrinteessä sijaitsevassa rivitaloasunnossa on sopivasti tilaa ja väljyyttä. Ylemmästä kerroksesta sisään tultaessa löytyy erillinen kylpyhuone sekä kolme huonetta, jotka soveltuvat niin makuu-, työ- kuin leikkihuoneeksi. Alemmassa kerroksessa on vuonna 2020 moderniksi remontoitu keittiö, kylpyhuone sekä tilava olohuone. Olohuoneen perältä on käynti asunnon omalle pienelle ja suojaisalle pihalle. Asunnossa oleva ilmalämpöpumppu kohentaa asumismukavuutta merkittävästi etenkin hellekeleillä. Ulkoiluvälineet saa kätevästi säilöön oman ulko-oven vieressä sijaitsevaan varastoon.

Rivitaloasunto sijaitsee loistavalla paikalla Mesikämmenessä ylimmässä rivissä. Ylhäällä sijaitsevilta parkkipaikoilta on helppo kulkea asunnolle. Rinteessä olevien rivitalojen ansiosta asunnosta aukeaa näkymät aina Säynätsaloon asti.

Halssila on asuinalueena erittäin viihtyisä, rauhallinen ja monen kuntoliikkujan mieleen. Vierestä pääset nauttimaan kattavista poluista, pururadoista ja talveksi ne on ajettu hiihtoa varten Vaajakoskelle saakka.

Nyt kannattaa olla ripeä, joten varaa oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara p. 050 3665193 tai ossi.louhivaara@savolin.fi

Lisätiedot

Pintamateriaalit:

lattiat: keittiö vinyyli, muuten laminaatti.
Seinät: maalia/tapettia.
Portaat koteloitu 2017.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesi, erillisuuni ja -liesitaso, astianpesukone. Keittiö remontoitu 2020, jääkaappi 2018.

Kylpyhuone

Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, peilikaappi, siivouskaappi.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1984

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

143979.33

Asuntojen lukumäärä

A 6

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Mesitupa

Huoltoyhtiö

Raimo Nivala Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy Isa

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2

Rakennusmateriaali

Betoni