Mesikämmen 14 A, 97.0 m2

4 huonetta, keittiö, kph, sauna, erill. wc, terassi, varasto

137979.33 €

Velaton myyntihinta 149000.00 €

Kysy lisää:

Ossi Louhivaara
0503665193
ossi.louhivaara@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaksitasoinen rivitaloneliö loistavalla sijainnilla! Halssilanrinteellä sijaitsevassa rivitaloasunnossa on sopivasti tilaa ja väljyyttä. Ylemmästä kerroksesta sisään tultaessa löytyy kolme makuuhuonetta, jotka soveltuvat niin makuu-, työ- kuin leikkihuoneeksi sekä erillinen wc/kylpyhuone, joka lisää arjen sujuvuutta. . Alemmassa kerroksessa on vuonna 2020 moderniksi remontoitu keittiö, kylpyhuone sekä tilava olohuone. Olohuoneen perältä on käynti asunnon omalle suojaisalle pihalle. Asunnossa oleva ilmalämpöpumppu kohentaa asumismukavuutta merkittävästi etenkin hellekeleillä. Ulkoiluvälineet saa kätevästi säilöön oman ulko-oven vieressä sijaitsevaan varastoon. Rivitaloasunto sijaitsee loistavalla paikalla Mesikämmenessä ylimmässä rivissä. Ylhäällä sijaitsevilta parkkipaikoilta on helppo kulkea asunnolle. Rinteessä olevien rivitalojen ansiosta asunnosta aukeaa näkymät aina Säynätsaloon asti. Halssila on asuinalueena erittäin viihtyisä, rauhallinen ja monen kuntoliikkujan mieleen. Vierestä pääset nauttimaan kattavista poluista, pururadoista ja talvella ne on ajettu hiihtoa varten Vaajakoskelle asti. Kysy lisää ja varaa oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara 050 3665193 ossi.louhivaara@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

97.0 m2

Kokonaispinta-ala

97.0

Kuvaus

Kaksitasoinen rivitaloneliö loistavalla sijainnilla!

Halssilanrinteellä sijaitsevassa rivitaloasunnossa on sopivasti tilaa ja väljyyttä. Ylemmästä kerroksesta sisään tultaessa löytyy kolme makuuhuonetta, jotka soveltuvat niin makuu-, työ- kuin leikkihuoneeksi sekä erillinen wc/kylpyhuone, joka lisää arjen sujuvuutta. . Alemmassa kerroksessa on vuonna 2020 moderniksi remontoitu keittiö, kylpyhuone sekä tilava olohuone. Olohuoneen perältä on käynti asunnon omalle suojaisalle pihalle. Asunnossa oleva ilmalämpöpumppu kohentaa asumismukavuutta merkittävästi etenkin hellekeleillä. Ulkoiluvälineet saa kätevästi säilöön oman ulko-oven vieressä sijaitsevaan varastoon.

Rivitaloasunto sijaitsee loistavalla paikalla Mesikämmenessä ylimmässä rivissä. Ylhäällä sijaitsevilta parkkipaikoilta on helppo kulkea asunnolle. Rinteessä olevien rivitalojen ansiosta asunnosta aukeaa näkymät aina Säynätsaloon asti.

Halssila on asuinalueena erittäin viihtyisä, rauhallinen ja monen kuntoliikkujan mieleen. Vierestä pääset nauttimaan kattavista poluista, pururadoista ja talvella ne on ajettu hiihtoa varten Vaajakoskelle asti.

Kysy lisää ja varaa oma esittelyaikasi:

Ossi Louhivaara
050 3665193
ossi.louhivaara@savolin.fi

Lisätiedot

lattiat: keittiö vinyyli, muuten laminaatti.
Seinät: maalia/tapettia.

Portaat koteloitu 2017.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesi, erillisuuni ja -liesitaso, astianpesukone.
Keittiö remontoitu 2020

Kylpyhuone

Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, peilikaappi, siivouskaappi.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1984

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

137979.33

Asuntojen lukumäärä

A 6

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Mesitupa

Huoltoyhtiö

Raimo Nivala Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy Isa

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2

Rakennusmateriaali

Betoni