Mesiangervontie 3, 40.5 m2

2 huonetta, keittiö, pesuhuone, lasitettu parveke

48641.68 €

Velaton myyntihinta 149500.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Ylimmän kerroksen kaksio vasta valmistuneessa taloyhtiössä! Vuoden 2020 loppupuolella valmistuneessa taloyhtiössä oleva kulmahuoneisto sijaitsee kerrostalon ylimmässä, neljännessä kerroksessa. Hyvällä pohjaratkaisulla olevassa kaksiossa on raikas ja valoisa Verso materiaalikokonaisuus. Tilavassa makuuhuoneessa on reilusti säilytystilaa vaatekaapeissa. Olohuoneessa/keittiössä on paikka ruokailuryhmälle ikkunan alla, jättäen toiseen päähän olohuonetta mahdollisuuden oleskeluun. Tyylikkääseen valkoharmaasävyiseen kylpyhuoneeseen mahtuu myös täysikokoinen pyykinpesukone tai pesutorni. Asunnon lasitetulla parvekkeella pääsee nauttimaan kevään aurinkoisesta säästä. Tikanranta ja sen ympäristö tarjoaa monipuoliset vapaa-ajan liikkumismahdollisuudet. Vieressä sijaitsevat muun muassa hyvät lenkkipolut rantamaisemissa tai luontopolulla, golf- ja frisbeegolfkenttä sekä Graniitin monipuoliset urheilumahdollisuudet. Vieressä sijaitsevaan monipuoliseen Keljonkeskukseen on matkaa vain reilu 2,5 kilometriä. Esteettömyyden ansiosta asunto sopii niin senioreille, kuin ensiasunnoksi. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

40.5 m2

Kokonaispinta-ala

40.5

Kuvaus

Ylimmän kerroksen kaksio vasta valmistuneessa taloyhtiössä!

Vuoden 2020 loppupuolella valmistuneessa taloyhtiössä oleva kulmahuoneisto sijaitsee kerrostalon ylimmässä, neljännessä kerroksessa. Hyvällä pohjaratkaisulla olevassa kaksiossa on raikas ja valoisa Verso materiaalikokonaisuus. Tilavassa makuuhuoneessa on reilusti säilytystilaa vaatekaapeissa. Olohuoneessa/keittiössä on paikka ruokailuryhmälle ikkunan alla, jättäen toiseen päähän olohuonetta mahdollisuuden oleskeluun. Tyylikkääseen valkoharmaasävyiseen kylpyhuoneeseen mahtuu myös täysikokoinen pyykinpesukone tai pesutorni. Asunnon lasitetulla parvekkeella pääsee nauttimaan kevään aurinkoisesta säästä.

Tikanranta ja sen ympäristö tarjoaa monipuoliset vapaa-ajan liikkumismahdollisuudet. Vieressä sijaitsevat muun muassa hyvät lenkkipolut rantamaisemissa tai luontopolulla, golf- ja frisbeegolfkenttä sekä Graniitin monipuoliset urheilumahdollisuudet. Vieressä sijaitsevaan monipuoliseen Keljonkeskukseen on matkaa vain reilu 2,5 kilometriä.

Esteettömyyden ansiosta asunto sopii niin senioreille, kuin ensiasunnoksi.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043

Lisätiedot

Sisustusteema: Verso, raikas ja valoisa

Materaalit: Lattiat: parketti Seinät: maali Märkätilat: laatta

Keittiön varusteet

Astianpesukone, integroitu liesi ja uuni, liesituuletin, jääkaappi/pakastin, valkoinen kaapisto.

Kylpyhuone

Peilikaappi, allaskaappi, suihku, lasinen suihkuseinä, pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto / Peltikate

Lämmitys

Vesikeskuslämmitys

Rakennusvuosi

2020

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

48641.68

Asuntojen lukumäärä

A 14

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Osmankäämi

Huoltoyhtiö

Uusitalo Jari REIM Jyväskylä Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

4/4

Rakennusmateriaali

Betoni / Puu