Maurinkuja 6 as, 84.0 m2

4huonetta, keittiö, sauna, kph, vh, ter.

163000.00 €

Velaton myyntihinta 163000.00 €

Kysy lisää:

Ossi Louhivaara
0503665193
ossi.louhivaara@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis yksitasoinen ja tilava kolmen makuuhuoneen rivitalohuoneisto Leppävedellä, vuonna 2000 valmistuneessa taloyhtiössä! Toimivapohjaisessa asunnossa kaksi makuuhuoneista sijaitsevat eteiskäytävän varrellä ja yksi omassa rauhassaan olohuoneen vierustalla. Valoisassa olohuone/keittiö yhdistelmässä on mukava viettää perheen yhteistä aikaa. Asunnossa paljon säilytystilaa kaappeineen ja vaatehuoneineen. Kodin ilmalämpöpumppu sekä tilava saunan, kylpyhuoneen ja kodinhoitotilan yhdistelmä tuovat mukavuutta ja helppoutta arkeen. Omalla suojaisalla pihalla on mukavasti tilaa ulkotouhuille ja katettulla terasilla on mukavaa istuskella huonommallakin kelillä. Taloyhtiön ollessa 2000-luvulta, ei isompia remontteja ole suunnitteilla. Täällä asut vehreissä maisemissa, lähellä luontoa, vailla isompia remonttihuolia! Autolla huristelet noin 15 minuuttissa Jyväskylään sekä reilu 10 minuuttia Laukaan keskustaan. Asut rauhassa, mutta silti lähellä palveluita. Taloyhtiössä on mahdollisuus kahteen auton sähköpistokepaikkaan. Kysy lisää ja sovi oma esittelyaikasi: Ossi Louhivaara 0503665193 ossi.louhivaara@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

84.0 m2

Kokonaispinta-ala

84.0

Kuvaus

Kaunis yksitasoinen ja tilava kolmen makuuhuoneen rivitalohuoneisto Leppävedellä, vuonna 2000 valmistuneessa taloyhtiössä!

Toimivapohjaisessa asunnossa kaksi makuuhuoneista sijaitsevat eteiskäytävän varrellä ja yksi omassa rauhassaan olohuoneen vierustalla. Valoisassa olohuone/keittiö yhdistelmässä on mukava viettää perheen yhteistä aikaa. Asunnossa paljon säilytystilaa kaappeineen ja vaatehuoneineen. Kodin ilmalämpöpumppu sekä tilava saunan, kylpyhuoneen ja kodinhoitotilan yhdistelmä tuovat mukavuutta ja helppoutta arkeen.
Omalla suojaisalla pihalla on mukavasti tilaa ulkotouhuille ja katettulla terasilla on mukavaa istuskella huonommallakin kelillä.

Taloyhtiön ollessa 2000-luvulta, ei isompia remontteja ole suunnitteilla.
Täällä asut vehreissä maisemissa, lähellä luontoa, vailla isompia remonttihuolia! Autolla huristelet noin 15 minuuttissa Jyväskylään sekä reilu 10 minuuttia Laukaan keskustaan. Asut rauhassa, mutta silti lähellä palveluita.

Taloyhtiössä on mahdollisuus kahteen auton sähköpistokepaikkaan.

Kysy lisää ja sovi oma esittelyaikasi:

Ossi Louhivaara
0503665193
ossi.louhivaara@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, verhotangot, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet.
Lattia koivuparkettia.

Kylpyhuone

Suihku, suihkuseinät, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet, lattialämmitys.
Lattia ja seinät laattaa.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kattotyyppi

Harja/pelti

Lämmitys

Sähkö

Rakennusvuosi

2000

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

163000.00

Asuntojen lukumäärä

A 3

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Laukaan Leppäveden Välilä

Huoltoyhtiö

Mirva Crowdey Vihtavuoren tilipalvelu

Antenni

Yhteisantenni

Rakennusmateriaali

Puu