Matinmäentie 86A, 250.0 m2

8h, k, rt, khh, ph, s, kph, 2*erill.wc, vh, kuntosali, 3*var, at, ak, terassit

650000.00 €

Velaton myyntihinta 650000.00 €

Kysy lisää:

Juha Niska
050 597 4745
juha.niska@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vuonna 2014 valmistunut kolmekerroksinen kivitalo Alvajärven rannan tuntumassa Palokassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella! Huolella valitut pintamateriaalit ja varusteet sekä selkeät linjat kautta talon. Käytännöllinen ja tilava eteinen, josta käynti kodinhoitohuoneeseen ja tilavaan vaatehuoneeseen. Olohuone on tämän kodin sydän: korkea huonetila, suuret ikkunat ja olohuoneen ja takkahuoneen jakava läpitakka kutsuvat viihtymään. Keittiön kaapistojen korkeakiiltopinta tuo kontrastia microbetonoiduille työtasoille ja olohuoneen korkealle betonipinnoitteiselle seinälle. Ruokailutilaan mahtuu ruokailemaan isompikin porukka, ja takkahuoneesta avautuu käynti tilavalle, katetulle terassille, joka tuo lisätilaa oleskeluun ja jolla nautit maisemasta huonommallakin säällä. Tasaisella nurmipihalla on tilaa leikkiä ja harrastaa. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, joista isoimmasta näkymät järvelle ja käynti kattoterassille. Kellarikerroksessa on suuri oleskelutila omalla baarinurkkauksella, pesutilat saunoineen ja äänieristetty kotiteatterihuone sekä kuntosali. Kellarikerroksesta löytyy lisäksi autoharrastajan todellinen unelma: neljän auton autotalli kaukosäädettävällä nosto-ovella. Etupihalla on myös kahden auton autokatos. Hyvät varastotilat lisäävät asumisen käytännöllisyyttä. Lämmitysmuotona huoleton kaukolämpö. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Juha Niska p. 0505974745.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

250.0 m2

Kokonaispinta-ala

418.0

Kuvaus

Vuonna 2014 valmistunut kolmekerroksinen kivitalo Alvajärven rannan tuntumassa Palokassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella!

Huolella valitut pintamateriaalit ja varusteet sekä selkeät linjat kautta talon. Käytännöllinen ja tilava eteinen, josta käynti kodinhoitohuoneeseen ja tilavaan vaatehuoneeseen.
Olohuone on tämän kodin sydän: korkea huonetila, suuret ikkunat ja olohuoneen ja takkahuoneen jakava läpitakka kutsuvat viihtymään.
Keittiön kaapistojen korkeakiiltopinta tuo kontrastia microbetonoiduille työtasoille ja olohuoneen korkealle betonipinnoitteiselle seinälle. Ruokailutilaan mahtuu ruokailemaan isompikin porukka, ja takkahuoneesta avautuu käynti tilavalle, katetulle terassille, joka tuo lisätilaa oleskeluun ja jolla nautit maisemasta huonommallakin säällä. Tasaisella nurmipihalla on tilaa leikkiä ja harrastaa.

Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, joista isoimmasta näkymät järvelle ja käynti kattoterassille. Kellarikerroksessa on suuri oleskelutila omalla baarinurkkauksella, pesutilat saunoineen ja äänieristetty kotiteatterihuone sekä kuntosali.
Kellarikerroksesta löytyy lisäksi autoharrastajan todellinen unelma: neljän auton autotalli kaukosäädettävällä nosto-ovella. Etupihalla on myös kahden auton autokatos. Hyvät varastotilat lisäävät asumisen käytännöllisyyttä. Lämmitysmuotona huoleton kaukolämpö.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Juha Niska p. 0505974745.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: Lattiat: vinyylilankku/laatta.
Seinät: maali/tapetti/laatta. Olohuoneen korkea seinä microbetonia.

Keittiön varusteet

Modernit, mustat korkeakiiltokaapistot, työtasot microbetonoitua puuta. Varusteina jääkaappi, pakastekaappi, erillisliesitaso, liesituuletin, erillisuuni, astianpesukone.

Kylpyhuone

Ensimmäisessä kerroksessa kodinhoitohuone, jonka yhteydessä wc. Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä ja tila pesutornille. Yläkerrassa kylpyhuone, jossa sadesuihku, kaksi allasta ja allaskaapisto. Kellarikerroksessa pesuhuone, jossa kaksi sadesuihkua, erillinen wc ja sauna. Saunan paneelit ja pesuhuoneen katto haapaa.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.

Rakennusvuosi

2014

Huoneiden lukumäärä

8

Myyntihinta

650000.00

Kerros

3

Rakennusmateriaali

Kivi