Mäntyniementie 19 D, 80.5 m2

3 huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna, erill. wc, parveke

154000.00 €

Velaton myyntihinta 154000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vehreästä, luonnonkauniista Nenäinniemestä, As Oy Jyväskylän Mäntyniemestä, on vapautunut ostettavaksi juuri remontoituja koteja! Tästä kivapohjaisesta, tilavasta kolmiosta aukeavat viehättävät näkymät kumpuilevaan maastoon. Valoisat keittiö, ruokailutila ja olohuone toimivat kodin sydämenä ja makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan asunnon eri päissä. Erillinen wc, tilava kylpyhuone ja sauna tarjoavat helppoutta arkeen. Asuntoon kuuluu myös hulppean kokoinen, aurinkoinen parveke, jonka voit kalustaa mielesi mukaan! As Oy Mäntyniemi tarjoaa kodikkaat puitteet asumiselle kaupungin kupeessa, silti viheralueiden keskellä. Lähistöltä löydät niin viihtyisän uimarannan, melontapaikat, venelaiturit kuin lenkkimaastot suoraan Päijänteen rantamaisemista. Läheltä löytyvät myös mm. päiväkoti ja koulu. Kurkkaa virtuaalistailatut kuvat asunnosta ja varaa oma esittelyaikasi: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy: Mikko Savolainen 050 3710699, Kim Särkkä 050 3073811, Nina Tawast 050 5736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

80.5 m2

Kokonaispinta-ala

80.5

Kuvaus

Vehreästä, luonnonkauniista Nenäinniemestä, As Oy Jyväskylän Mäntyniemestä, on vapautunut ostettavaksi juuri remontoituja koteja!

Tästä kivapohjaisesta, tilavasta kolmiosta aukeavat viehättävät näkymät kumpuilevaan maastoon. Valoisat keittiö, ruokailutila ja olohuone toimivat kodin sydämenä ja makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan asunnon eri päissä. Erillinen wc, tilava kylpyhuone ja sauna tarjoavat helppoutta arkeen. Asuntoon kuuluu myös hulppean kokoinen, aurinkoinen parveke, jonka voit kalustaa mielesi mukaan!

As Oy Mäntyniemi tarjoaa kodikkaat puitteet asumiselle kaupungin kupeessa, silti viheralueiden keskellä. Lähistöltä löydät niin viihtyisän uimarannan, melontapaikat, venelaiturit kuin lenkkimaastot suoraan Päijänteen rantamaisemista. Läheltä löytyvät myös mm. päiväkoti ja koulu.

Kurkkaa virtuaalistailatut kuvat asunnosta ja varaa oma esittelyaikasi:

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy:
Mikko Savolainen 050 3710699, Kim Särkkä 050 3073811, Nina Tawast 050 5736106

Kunto

Erinomainen

Lisätiedot

Säilytystilat: Kaapistot ja säilytystilat yhtiön tiloissa.

Keittiön varusteet

Remontoitu, valoisa keittiö, jonka yhteydessä tilaa isommallekin ruokapöydälle. Varustus: astianpesukone, allas, liesi, jääkaappi-pakastin, liesituuletin.

Kylpyhuone

Remontoitu, erillinen, tyylikäs ja vaaleasävyinen wc. Varustus: allaskaappi vetolaatikoin, peilikaappi, wc, pesukoneliitäntä.

Remontoitu, moderni kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna. Varustus: suihku.

Kattotyyppi

Harjakatto, tiilikate.

Lämmitys

Vesi-ilmalämpöpumppu (VILP)

Rakennusvuosi

1996

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

154000.00

Asuntojen lukumäärä

16

Taloyhtiön nimi

Asunto-Osakeyhtiö Jyväskylän Mäntyniemi

Huoltoyhtiö

Kaisa Teerikoski Isännöintitalo Virtanen Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/3

Rakennusmateriaali

Puu