Mäntyniementie 19 D, 56.0 m2

2 huonetta, avokeittiö, kylpyhuone, sauna, erill. wc, parveke

114900.00 €

Velaton myyntihinta 114900.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
0505736106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vehreästä, luonnonkauniista Nenäinniemestä, As Oy Jyväskylän Mäntyniemestä, on vapautunut ostettavaksi juuri remontoituja koteja! Tästä kivapohjaisesta, kodikkaasta kaksiosta aukeavat viehättävät näkymät kumpuilevaan maastoon. Valoisa avokeittiö, ruokailutila ja olohuone toimivat kodin sydämenä ja makuuhuoneesta aukeaa rauhalliset näkymät metsäiseen maastoon. Erillinen wc, tilava kylpyhuone ja sauna tarjoavat helppoutta arkeen. Asuntoon kuuluu myös hulppean kokoinen, aurinkoinen parveke, jonka voit kalustaa mielesi mukaan! As Oy Mäntyniemi tarjoaa kodikkaat puitteet asumiselle kaupungin kupeessa, silti viheralueiden keskellä. Lähistöltä löydät niin viihtyisän uimarannan, melontapaikat, venelaiturit kuin lenkkimaastot suoraan Päijänteen rantamaisemista. Läheltä löytyvät myös mm. päiväkoti ja koulu. Varaa oma esittelyaikasi: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy: Mikko Savolainen 050 3710699, Kim Särkkä 050 3073811, Nina Tawast 050 5736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

56.0 m2

Kokonaispinta-ala

56.0

Kuvaus

Vehreästä, luonnonkauniista Nenäinniemestä, As Oy Jyväskylän Mäntyniemestä, on vapautunut ostettavaksi juuri remontoituja koteja!

Tästä kivapohjaisesta, kodikkaasta kaksiosta aukeavat viehättävät näkymät kumpuilevaan maastoon. Valoisa avokeittiö, ruokailutila ja olohuone toimivat kodin sydämenä ja makuuhuoneesta aukeaa rauhalliset näkymät metsäiseen maastoon. Erillinen wc, tilava kylpyhuone ja sauna tarjoavat helppoutta arkeen. Asuntoon kuuluu myös hulppean kokoinen, aurinkoinen parveke, jonka voit kalustaa mielesi mukaan!

As Oy Mäntyniemi tarjoaa kodikkaat puitteet asumiselle kaupungin kupeessa, silti viheralueiden keskellä. Lähistöltä löydät niin viihtyisän uimarannan, melontapaikat, venelaiturit kuin lenkkimaastot suoraan Päijänteen rantamaisemista. Läheltä löytyvät myös mm. päiväkoti ja koulu.

Varaa oma esittelyaikasi:

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy:
Mikko Savolainen 050 3710699, Kim Särkkä 050 3073811, Nina Tawast 050 5736106

Kunto

Erinomainen

Lisätiedot

Säilytystilat: Kaapistot ja säilytystilat yhtiön tiloissa.

Keittiön varusteet

Remontoitu, valoisa avokeittiö, jossa tilaa ruokapöydälle. Isosta ikkunasta kauniit metsäiset maisemat kumpuilevan sisäpihan suuntaan. Varustus: astianpesukone, allas, liesi, jääkaappi-pakastin, liesituuletin.

Kylpyhuone

Remontoitu, erillinen, tyylikäs ja vaaleasävyinen wc. Varustus: allaskaappi vetolaatikoin, peilikaappi, wc.

Remontoitu, moderni kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna. Varustus: pesukoneliitäntä, suihku.

Kattotyyppi

Harjakatto, tiilikate.

Lämmitys

Vesi-ilmalämpöpumppu (VILP)

Rakennusvuosi

1996

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

114900.00

Asuntojen lukumäärä

D 17

Taloyhtiön nimi

Asunto-Osakeyhtiö Jyväskylän Mäntyniemi

Huoltoyhtiö

Kaisa Teerikoski Isännöintitalo Virtanen Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/3

Rakennusmateriaali

Puu