Mäntyniementie 19 C, 56.0 m2

2 huonetta, keittiö, sauna, parveke

47266.71 €

Velaton myyntihinta 82000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaksio hyvällä pohjalla viheralueiden läheisyydessä! Huoneistossa on hyvä pohjaratkaisu. Makuuhuone sijaitsee asunnon toisessa päässä, olohuoneen vieressä. Keittiö ja olohuone yhdistyvät yhdeksi yhteiseksi tilaksi, jonka päädystä pääsee asunnon parvekkeelle. Huoneistossa on oma sauna, jossa on mahdollista rentoutua esimerkiksi pitkän päivän tai ulkoilun päätteeksi. Myös huoneiston parveke tuo mukavan lisän kerrostaloasuntoon! As Oy Mäntyniemi tarjoaa kodikkaat puitteet asumiselle kaupungin kupeessa, silti viheralueiden keskellä. Lähistöltä löydät niin viihtyisän uimarannan, melontapaikat, venelaiturit kuin lenkkimaastot suoraan Päijänteen rantamaisemista. Lähistöllä Kekkolan lähipalvelut ja useita päiväkoteja sekä kouluja. Keljon markettien monipuolisiin palveluihin on matkaa n. 6 km. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

56.0 m2

Kokonaispinta-ala

56.0

Kuvaus

Kaksio hyvällä pohjalla viheralueiden läheisyydessä!

Huoneistossa on hyvä pohjaratkaisu. Makuuhuone sijaitsee asunnon toisessa päässä, olohuoneen vieressä. Keittiö ja olohuone yhdistyvät yhdeksi yhteiseksi tilaksi, jonka päädystä pääsee asunnon parvekkeelle. Huoneistossa on oma sauna, jossa on mahdollista rentoutua esimerkiksi pitkän päivän tai ulkoilun päätteeksi. Myös huoneiston parveke tuo mukavan lisän kerrostaloasuntoon!

As Oy Mäntyniemi tarjoaa kodikkaat puitteet asumiselle kaupungin kupeessa, silti viheralueiden keskellä. Lähistöltä löydät niin viihtyisän uimarannan, melontapaikat, venelaiturit kuin lenkkimaastot suoraan Päijänteen rantamaisemista. Lähistöllä Kekkolan lähipalvelut ja useita päiväkoteja sekä kouluja. Keljon markettien monipuolisiin palveluihin on matkaa n. 6 km.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Lisätiedot

Keittiö alkuperäinen kodinkoneineen, olo- ja makuuhuoneessa vaalea muovimatto, kylpyhuoneessa vaalea laatta seinällä ja lattiassa vihreä muovimatto, saunan kiuas uusittu 2018.

Keittiön varusteet

Valko-vihreä kaapisto, jääkaappi/pakastin, liesi, liesituuletin, uuni.

Kylpyhuone

Pesukoneliitäntä, suihku, sauna.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto, tiilikate.

Lämmitys

Vesi-ilmalämpöpumppu (VILP); öljylämmitys toissijaisena lämmitysmuotona.

Rakennusvuosi

1996

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

47266.71

Asuntojen lukumäärä

C 13

Taloyhtiön nimi

Asunto-Osakeyhtiö Jyväskylän Mäntyniemi

Huoltoyhtiö

Kaisa Teerikoski Isännöintitalo Virtanen Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/3

Rakennusmateriaali

Puu