Mäntyniementie 19 C, 56.0 m2

2 huonetta, avokeittiö, sauna, pesuhuone, erill. wc, parveke

114900.00 €

Velaton myyntihinta 114900.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vehreästä, luonnonkauniista Nenäinniemestä, As Oy Jyväskylän Mäntyniemestä, on vapautunut ostettavaksi juuri remontoitu koti! Tähän kivapohjaiseen, kodikkaaseen kaksioon on helppo ihastua. Valoisa avokeittiö, ruokailutila ja olohuone toimivat kodin sydämenä ja makuuhuoneesta aukeaa rauhalliset näkymät metsäiseen naapurustoon. Erillinen wc, tilava kylpyhuone kodinhoitotilalla ja oma sauna tarjoavat helppoutta arkeen. Asuntoon kuuluu myös hulppean kokoinen, aurinkoinen parveke, jonka voit kalustaa mielesi mukaan! As Oy Mäntyniemi tarjoaa kodikkaat puitteet asumiselle kaupungin kupeessa, silti viheralueiden keskellä. Lähistöltä löydät niin viihtyisän uimarannan, melontapaikat, venelaiturit kuin lenkkimaastot suoraan Päijänteen rantamaisemista. Läheltä löytyy myös mm. päiväkotikoulu. Varaa oma esittelyaikasi: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy: Mikko Savolainen 050 3710699, Kim Särkkä 050 3073811, Nina Tawast 050 5736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

56.0 m2

Kokonaispinta-ala

56.0

Kuvaus

Vehreästä, luonnonkauniista Nenäinniemestä, As Oy Jyväskylän Mäntyniemestä, on vapautunut ostettavaksi juuri remontoitu koti!

Tähän kivapohjaiseen, kodikkaaseen kaksioon on helppo ihastua. Valoisa avokeittiö, ruokailutila ja olohuone toimivat kodin sydämenä ja makuuhuoneesta aukeaa rauhalliset näkymät metsäiseen naapurustoon. Erillinen wc, tilava kylpyhuone kodinhoitotilalla ja oma sauna tarjoavat helppoutta arkeen. Asuntoon kuuluu myös hulppean kokoinen, aurinkoinen parveke, jonka voit kalustaa mielesi mukaan!

As Oy Mäntyniemi tarjoaa kodikkaat puitteet asumiselle kaupungin kupeessa, silti viheralueiden keskellä. Lähistöltä löydät niin viihtyisän uimarannan, melontapaikat, venelaiturit kuin lenkkimaastot suoraan Päijänteen rantamaisemista. Läheltä löytyy myös mm. päiväkotikoulu.

Varaa oma esittelyaikasi:

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy:
Mikko Savolainen 050 3710699, Kim Särkkä 050 3073811, Nina Tawast 050 5736106

Lisätiedot

Säilytystilat: Kaapistot ja säilytystilat yhtiön tiloissa.

Keittiön varusteet

Remontoitu, valoisa avokeittiö, jossa tilaa ruokapöydälle. Isosta ikkunasta maisemat takapihan suuntaan. Varustus: integroitu astianpesukone, komposiittiallas, liesi, jääkaappi-pakastin, liesituuletin.

Kylpyhuone

Remontoitu, erillinen, tyylikäs ja vaaleasävyinen wc. Varustus: allaskaappi vetolaatikoin, peilikaappi, wc.

Remontoitu, moderni kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna. Varustus: pesukoneliitäntä, suihku.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto, tiilikate.

Lämmitys

Vesi-ilmalämpöpumppu (VILP); öljylämmitys toissijaisena lämmitysmuotona.

Rakennusvuosi

1996

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

114900.00

Asuntojen lukumäärä

C11

Taloyhtiön nimi

Asunto-Osakeyhtiö Jyväskylän Mäntyniemi

Huoltoyhtiö

Kaisa Teerikoski Isännöintitalo Virtanen Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/3

Rakennusmateriaali

Puu