Mäntyniementie 19 A, 96.0 m2

3h, avokeittiö, olohuone, vh, sauna, pesuhuone, erill. wc, parveke

194000.00 €

Velaton myyntihinta 194000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vehreästä, luonnonkauniista Nenäinniemestä, As Oy Jyväskylän Mäntyniemestä, on vapautunut ostettavaksi juuri remontoitu koti! Tästä kivapohjaisesta, tilavasta nelikosta aukeavat viehättävät näkymät kumpuilevaan maastoon ja aina Päijänteelle saakka. Valoisa keittiö, ruokailutila ja olohuone toimivat kodin sydämenä. Erillinen wc, tilava kylpyhuone ja sauna tarjoavat helppoutta arkeen. Säilytystiloina toimivat kodin lukuisat kaapistot ja vaatehuone. Asuntoon kuuluu myös hulppean kokoinen, aurinkoinen parveke, jonka voit kalustaa mielesi mukaan! As Oy Mäntyniemi tarjoaa kodikkaat puitteet asumiselle kaupungin kupeessa, silti viheralueiden keskellä. Lähistöltä löydät niin viihtyisän uimarannan, melontapaikat, venelaiturit kuin lenkkimaastot suoraan Päijänteen rantamaisemista. Läheltä löytyy myös mm. päiväkotikoulu. Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy: Mikko Savolainen 050 3710699, Kim Särkkä 050 3073811, Nina Tawast 050 5736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

96.0 m2

Kokonaispinta-ala

96.0

Kuvaus

Vehreästä, luonnonkauniista Nenäinniemestä, As Oy Jyväskylän Mäntyniemestä, on vapautunut ostettavaksi juuri remontoitu koti!

Tästä kivapohjaisesta, tilavasta nelikosta aukeavat viehättävät näkymät kumpuilevaan maastoon ja aina Päijänteelle saakka. Valoisa keittiö, ruokailutila ja olohuone toimivat kodin sydämenä. Erillinen wc, tilava kylpyhuone ja sauna tarjoavat helppoutta arkeen. Säilytystiloina toimivat kodin lukuisat kaapistot ja vaatehuone. Asuntoon kuuluu myös hulppean kokoinen, aurinkoinen parveke, jonka voit kalustaa mielesi mukaan!

As Oy Mäntyniemi tarjoaa kodikkaat puitteet asumiselle kaupungin kupeessa, silti viheralueiden keskellä. Lähistöltä löydät niin viihtyisän uimarannan, melontapaikat, venelaiturit kuin lenkkimaastot suoraan Päijänteen rantamaisemista. Läheltä löytyy myös mm. päiväkotikoulu.

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy:
Mikko Savolainen 050 3710699, Kim Särkkä 050 3073811, Nina Tawast 050 5736106

Lisätiedot

Säilytystilat: Kaapistot ja säilytystilat yhtiön tiloissa.

Keittiön varusteet

Remontoitu, valoisa keittiö, jonka yhteydessä tilaa isommallekin ruokapöydälle. Varustus: astianpesukone, allas, liesi, jääkaappi-pakastin, liesituuletin.

Kylpyhuone

Remontoitu, erillinen, tyylikäs ja vaaleasävyinen wc. Varustus: allaskaappi vetolaatikoin, peilikaappi, wc, pesukoneliitäntä.

Remontoitu, moderni kylpyhuone, jonka yhteydessä ja sauna. Varustus: suihku.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto, tiilikate.

Lämmitys

Vesi-ilmalämpöpumppu (VILP); öljylämmitys toissijaisena lämmitysmuotona.

Rakennusvuosi

1996

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

194000.00

Asuntojen lukumäärä

A 5

Taloyhtiön nimi

Asunto-Osakeyhtiö Jyväskylän Mäntyniemi

Huoltoyhtiö

Kaisa Teerikoski Isännöintitalo Virtanen Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/3

Rakennusmateriaali

Puu