Mansikkakuja 1 A, 35.0 m2

1h+alkovi+keittiö+kph+lasitettu parveke

68140.15 €

Velaton myyntihinta 69000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Todella upea ja tyylikkäästi remontoitu parvekkeellinen yksiö etsii uutta omistajaa. Asunnon pinnat on uusittu hyvin laadukkaasti ja tyylikkäästi kauttaaltaan nykyisen omistajan toimesta 2016-2020 välillä. Talosta löytyy hissi ja rappuun kulku molemmin puolin taloa. Eteisen ja sängyn paikan erottaa molemmin puolin oleva liukuovikaapisto, joka tuo pieneen asuntoon paljon säilytystilaa. Keittiö on saanut erittäin tyylikkään ja laadukkaan muutoksen vuonna 2016, jonka kaikki kodinkoneet on integroitu ja tasot ovat kiveä. Keittiön ja olohuoneen väliin mahtuu isompikin ruokapöytä, jonka kohdalta käynti myös omalle lasitetulla parvekkeelle. Tämä asunto on todellinen karkki! Talo sijaitsee kangaslammen alueen yläosassa jossa asut hyvinen palveluiden läheisyydessä. Huhtasuon liikekeskus 700 metriä, linja-autopysäkki 150 metriä, lähin kauppa (K-market) n.300 metriä. Seppälän palvelutkaan ei ole kaukana ja Jyväskylän keskustaankaan ei ole matkaa kuin 5 km, Prisma ja Sepän liikekeskus alle 4 km. Soita ja sovi oma esittelyaikasi. Kim Särkkä 0503073811 Kim.Sarkka@Savolin.fi Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

35.0 m2

Kokonaispinta-ala

35.0

Kuvaus

Todella upea ja tyylikkäästi remontoitu parvekkeellinen yksiö etsii uutta omistajaa. Asunnon pinnat on uusittu hyvin laadukkaasti ja tyylikkäästi kauttaaltaan nykyisen omistajan toimesta 2016-2020 välillä. Talosta löytyy hissi ja rappuun kulku molemmin puolin taloa.

Eteisen ja sängyn paikan erottaa molemmin puolin oleva liukuovikaapisto, joka tuo pieneen asuntoon paljon säilytystilaa. Keittiö on saanut erittäin tyylikkään ja laadukkaan muutoksen vuonna 2016, jonka kaikki kodinkoneet on integroitu ja tasot ovat kiveä. Keittiön ja olohuoneen väliin mahtuu isompikin ruokapöytä, jonka kohdalta käynti myös omalle lasitetulla parvekkeelle.

Tämä asunto on todellinen karkki!

Talo sijaitsee kangaslammen alueen yläosassa jossa asut hyvinen palveluiden läheisyydessä. Huhtasuon liikekeskus 700 metriä, linja-autopysäkki 150 metriä, lähin kauppa (K-market) n.300 metriä. Seppälän palvelutkaan ei ole kaukana ja Jyväskylän keskustaankaan ei ole matkaa kuin 5 km, Prisma ja Sepän liikekeskus alle 4 km.

Soita ja sovi oma esittelyaikasi.
Kim Särkkä 0503073811
Kim.Sarkka@Savolin.fi

Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kunto

Erinomainen

Lisätiedot

Asunnossa kokonaisuudessaan Tammiparketti, seinät maalattu ja kylpyhuone laatoitettu.
Kiinteät valaisimet ja sälekaihtimet kuuluu kauppaan.

Keittiön varusteet

Tyylikäs ja avara keittiö, jossa varusteina: Jää-pakastinkaappi, erillisuuni, keraaminenliesi, liesituuletin ja astianpesukone. Keittiön tasot ovat kiveä.

Kylpyhuone

Kylpyhuone uusittu kokonaisuudessan vuonna 2020 erittäin laadukkaasti.
Kylpyhuoneessa varusteina: wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, bidee, peili, pyyhekuivain, suihku, suihkuseinä ja pesukoneliitäntä.

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1983

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

68140.15

Asuntojen lukumäärä

A 9

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Mansikkakoppa

Huoltoyhtiö

Laura Perälä Sulun Kiinteistönhoito Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/7

Rakennusmateriaali

Betoni